reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Do czasu jak urodzisz młodsza będzie samodzielniejsza :) w 3 ciazy poronionej synek miał 1.5 roku i nie powiem było ciężko ake dlatego ze 3 m prawie męczyły mnie tragiczne mdłości tak by nie bylo źle teraz ma. 2.5 roku i widzę jaki jest samotny, gdyby było wtedy dobrze teraz miałby się z kim bawic... Wiec naprawdę nie masz czym sie martwic
Dam radę pewnie że tak😀Między dziewczynami jest dokładnie 21 miesięcy i początki były naprawdę trudne ale teraz razem się bawią za ręce chodzą i się przytulają 😊 Młodsza ma nauczycielkę to wszystko szybciej robi. Ja w obu ciążach wymiotowałam to dnia cc rano i wieczorem tego się boje.W drugiej to czasem nawet nie mogłam tabletek utrzymać.

reklama
Dziękuję jeszcze mężowi nie powiedziałam trochę się boję 😂W domu mam dwa łobuzy młodsza uczy się chodzić i zęby wychodzą wszystkie naraz i mało snu teraz a ja jakbym śniła się czuję
Akurat jak urodzisz to będzie już na tyle mądra że będzie chciała Ci pomóc się opiekować maluszkiem❤️

Dam radę pewnie że tak😀Między dziewczynami jest dokładnie 21 miesięcy i początki były naprawdę trudne ale teraz razem się bawią za ręce chodzą i się przytulają 😊 Młodsza ma nauczycielkę to wszystko szybciej robi. Ja w obu ciążach wymiotowałam to dnia cc rano i wieczorem tego się boje.W drugiej to czasem nawet nie mogłam tabletek utrzymać.
Oj współczuję, ja dwie ciążę i zero wymiotów, może teraz będziesz miała lepiej☺️

Dziewczyny dzisiejszy dzień to jakiś dramat, jajniki bolą, aż na plecach czuje, mam takie skurcze mogę je porównać do skurczy porodowych, niewiem czy to Wiesiołek czy co mi tak na tą owulację zadziałało, zawsze czułam jajniki ale nie aż tak bardzo, normalnie az mi czasem słabo, od samego rana, a w pracy ciągle chodzę, nawet usiąść nie można, co chwilę chce mi się siku ehh, chce do domu do łóżka

O matko wymioty tyle msc 🙈

Ja to mniej więcej 2 lipca miałam owu i nie myślałam że tak szybko wyjdzie. Może u Ciebie poprostu później. Poza tym ja 3 i wiem że organizm też szybciej reaguje tak mi zawsze gin mówił 😊 Trzymam kciuki 😀
Ja 1 byłam na USG i mówił, że za kilka godz pęknie jajo, więc podobnie moglabyc owu 😄

Oczywiście nie wytrzymałam [emoji134] wstałam przed dziećmi i coś mnie podkusiło.Zobacz załącznik 1148626Po minucie taka kreska a termin @ na jutro.
Ale super gratulacje ! :)

Ja dziś wzięłam wolne ,pilnujemy domu rodziców bo na wakacjach i pełen relaks [emoji3059][emoji3059]
IMG_20200715_102548.jpeg

reklama
Do góry