K
Katijah
Gość
A ile masz latSuper to mamy podobną sytuację
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile masz latSuper to mamy podobną sytuację
Dziękuję i miłego wypoczynkuNaładujecie baterieAle super gratulacje !
Ja dziś wzięłam wolne ,pilnujemy domu rodziców bo na wakacjach i pełen relaks [emoji3059][emoji3059]Zobacz załącznik 1148713
DziękujęGratulacje @Kerwinina
29A ile masz lat
Dziękuję Ja się napatrzyłam na 1 połowie ile tam się kresek pojawiało i tak mnie natchnęły@Kerwinina moje gratulacje
Zazdroszczę tym, co już testują. Byłam super cierpliwa przez pierwszy tydzień, ale już mi przeszło a tu jeszcze tyyyyyyyyle czasu
E młoda ja 10 lat więcej
No cóż cieszyć się będąKurcze cieszę się jestem taka dzisiaj uniesiona tym testem ale trochę obaw też jest. Wczoraj byłam w pracy prosić o wychowawcze do września bo przez tego wirusa młodszej mi do żłobka nie przyjęli a teraz myślę jak zareagują jak L4 wpłynie.
Coś tak czuję właśnieNo cóż cieszyć się będą