AlexLicja2014
Zaciekawiona BB
Może być coś poważniejszego?Luteina nie mogła „zablokować” @. Musi być inna przyczyna...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może być coś poważniejszego?Luteina nie mogła „zablokować” @. Musi być inna przyczyna...
Może cykl bez owu? Wtedy może nie być @ nawet mimo luteiny. Wcześniej Ci wywoływała? Na mnie luteina nie działała (mam PCOS). @ wywoływał dopiero duphastonMoże być coś poważniejszego?
A nie mówił ginekolog że najlepiej gdybyś odczekała 3 miesiące? Z resztą z USG też pewnie zobaczy czy jestes w środku gotowa na nową ciążę ☺ daj koniecznie znać co tam wyjdzie jutro na monitoringu
Ja np. przez kilka cykli obserwowałam u siebie sluz "białko jaja kurzego" a w tym cyklu gdzie udało nam się zajść byłam sucha jak cholera chyba nawet wspieraliśmy się trochę żelem z tego co pamiętam. Teraz się zastanawiam czy to w ogóle potrzebne... Bo na opakowaniu jest napisane ze może to osłabiać plemniki
Ja od wczoraj mam taki ból piersi... Dzisiaj w pracy miałam ochotę odrąbać sobie cycki pojutrze miną 3 tygodnie od zabiegu i zastanawiam się czy to może oznaczać zbliżającą się miesiączkę? Albo przebytą owulację? w sumie aż tak nie bolą mnie piersi tylko mam okropnie tkliwe sutki. Nawet w ciąży nie odczuwałam tego tak bardzo. A wcześniej to co któryś cykl czułam piersi na kilka dni przed @ Ciekawa jestem czy mogę się za tydzień spodziewać już @...
Rok temu poroniłam w 11tyg, miałam zabieg łyżeczkowania i powiem Ci przez ten rok moje hormony tak szaleją, okres miałam zawsze jak w zegarku co 28 dni teraz dopiero gdzies zaczyna się regulować. Mysle ze to bardzo prawdopodobne, że mialas owulacje i będziesz miec niebawem okres, mi przez ten rok tak hormony szaleja po owu ze juz nieraz miałam ochote odciąć piersiA nie mówił ginekolog że najlepiej gdybyś odczekała 3 miesiące? Z resztą z USG też pewnie zobaczy czy jestes w środku gotowa na nową ciążę ☺ daj koniecznie znać co tam wyjdzie jutro na monitoringu
Ja np. przez kilka cykli obserwowałam u siebie sluz "białko jaja kurzego" a w tym cyklu gdzie udało nam się zajść byłam sucha jak cholera chyba nawet wspieraliśmy się trochę żelem z tego co pamiętam. Teraz się zastanawiam czy to w ogóle potrzebne... Bo na opakowaniu jest napisane ze może to osłabiać plemniki
Ja od wczoraj mam taki ból piersi... Dzisiaj w pracy miałam ochotę odrąbać sobie cycki pojutrze miną 3 tygodnie od zabiegu i zastanawiam się czy to może oznaczać zbliżającą się miesiączkę? Albo przebytą owulację? w sumie aż tak nie bolą mnie piersi tylko mam okropnie tkliwe sutki. Nawet w ciąży nie odczuwałam tego tak bardzo. A wcześniej to co któryś cykl czułam piersi na kilka dni przed @ Ciekawa jestem czy mogę się za tydzień spodziewać już @...
Wprawdzie moja 1 ciaza zakończyła sie samoistnie ale nie czekalismy tych 3 miesięcy jak lekarze mowia, zaszlam odrazu po poronieniu kolejnego okresu juz nie mialam i spi obok mnie zdrowy 2.5latek, podobno po poronieniu organizm przsstawiony jest na ciążę i łatwiej zajść wiec jeśli tylko lekarz da zielone swiatlo po badaniach trzeba działać moj z tego co pamietam po lyzeczkowaniu tez jakoś na kontroli zaraz powiedzial ze to tylko od Pani zależy czy jest Pani gotowa psychicznieNie, moja akurat na kontroli mówiła że niekoniecznie trzeba czekać 3 miesiące, macica była już oczyszczona, byłam 3 tyg po zabiegu. Wtedy ustaliłyśmy że robimy badania i czekamy na okres. Okres był, badania zrobiłam, jutro 15 dc i monitoring i zobaczymy jakie decyzje dalej, ale myśmy się nie zabezpieczali już po poronieniu, owu była z tego co wybadałam a w ciążę nie zaszłam więc to nie jest tak hop siup
Oczywiście nie wytrzymałam wstałam przed dziećmi i coś mnie podkusiło.Ej mnie też ostatnio łaskotało coś
Ojej super!!! Ciaza jak sie patrz bez cienia wątpliwości Gratulacje!Oczywiście nie wytrzymałam wstałam przed dziećmi i coś mnie podkusiło.Zobacz załącznik 1148626Po minucie taka kreska a termin @ na jutro.
No właśnie potwierdzam, że bez owu nigdy w życiu nie brałam luteiny na wywołanieMoże cykl bez owu? Wtedy może nie być @ nawet mimo luteiny. Wcześniej Ci wywoływała? Na mnie luteina nie działała (mam PCOS). @ wywoływał dopiero duphaston
Wow gratuluję kochanaOczywiście nie wytrzymałam wstałam przed dziećmi i coś mnie podkusiło.Zobacz załącznik 1148626Po minucie taka kreska a termin @ na jutro.
Wcześniej robiłaś testy? Bo już mi się wasze nicki myląOczywiście nie wytrzymałam wstałam przed dziećmi i coś mnie podkusiło.Zobacz załącznik 1148626Po minucie taka kreska a termin @ na jutro.
GratulacjeOczywiście nie wytrzymałam wstałam przed dziećmi i coś mnie podkusiło.Zobacz załącznik 1148626Po minucie taka kreska a termin @ na jutro.