reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Od kiedy zaczęłam się starać bardziej zwracam na to uwagę więc ciężko stwierdzić czy zawsze taka tak było[emoji4]
Ale ze zawsze? :) ja tez mam bóle przy owu i bol jajnikow nieraz potem bol podbrzusza jak na okres od owu az do okresu tyle ze ten bol taki rozciagajacy a teraz calkiem inny tylko szczypanie i laskotanie bez uczucia ciągnięcia i nizej ::)

reklama
Wcześniej robiłaś testy? Bo już mi się wasze nicki mylą 🙈😄
Robiłam trzy dni temu to cień cienia był.
IMG_20200715_072538.jpg

Dziękuję jeszcze mężowi nie powiedziałam trochę się boję 😂W domu mam dwa łobuzy młodsza uczy się chodzić i zęby wychodzą wszystkie naraz i mało snu teraz a ja jakbym śniła się czuję
Do czasu jak urodzisz młodsza będzie samodzielniejsza :) w 3 ciazy poronionej synek miał 1.5 roku i nie powiem było ciężko ake dlatego ze 3 m prawie męczyły mnie tragiczne mdłości tak by nie bylo źle teraz ma. 2.5 roku i widzę jaki jest samotny, gdyby było wtedy dobrze teraz miałby się z kim bawic... Wiec naprawdę nie masz czym sie martwic

reklama
Do góry