reklama
E
Elka1993
Gość
Dziewczyny , ja już mam zalamke piersi mi wybuchną , podbrzusze rwie , @ jak nic !
O widzisz A u mnie stanęło w miejscu mój się nie może zdecydować ha ha muszę go podgadac@Eryka25 jutro jadę bukować termin w usc, a u ciebie jak
Dobry wieczór
Dziewczyny, a jak wygląda kwestia szyjki przed @ a we wczesnej ciąży? I ile przed @ zmienia się ta szyjka? Czy jest jakaś reguła? Czytam kilka stron i na każdej jest inaczej i już nie wiem. To bardziej w kwestii nauki obserwacji samej siebie, a nie wkręcania. Chętnie dowiem się jak jest u bardziej doświadczonych koleżanek
Dziewczyny, a jak wygląda kwestia szyjki przed @ a we wczesnej ciąży? I ile przed @ zmienia się ta szyjka? Czy jest jakaś reguła? Czytam kilka stron i na każdej jest inaczej i już nie wiem. To bardziej w kwestii nauki obserwacji samej siebie, a nie wkręcania. Chętnie dowiem się jak jest u bardziej doświadczonych koleżanek
W
wroc
Gość
[/QUOTE]@Wrocławianka34 Bardzo mi przykro, dzielna Kobieta z Ciebie!
Trzymam kciuki z całych sił za szczęśliwy przebieg i rozwiązanie kolejnej ciąży!
Dziękuję
Kochana! Wierzę, że wrzesień będzie dla nas szczęśliwy trzymam kciukiA ja się witam w 1 dc. [emoji2368]
Eh takie to życie. [emoji17]
Magdusia88
Fanka BB :)
Kto wie, nadzieja zawsze jest [emoji6]Nie lubię. Mnie to czeka za tydzien.
Tule [emoji847]
Chciałabym, żeby się udało, ale wtedy miałabym termin na czerwiec, a w czerwcu urodziłoby się nasze pierwsze dziecko, więc trochę mnie odstrasza, ale nie dam sie, będziemy działac. Zaplanowałam nawet długi weekend i wyjeżdżamy na czas owulki do naszego nowego domu, już przygotowujemy wszystko i tam będziemy chrzcić nowe łóżko hehe [emoji28][emoji28][emoji28]Kochana! Wierzę, że wrzesień będzie dla nas szczęśliwy trzymam kciuki [emoji8]
Celia89
Fanka BB :)
Wkurza mnie to już niesamowicie. Córka zmasakrowala mi sutek. Po kp zmienił totalnie wygląd i przypomina przecinek. Wiadomo takich rzeczy się nie olewa. Teleporada xd.... ręce mi opadły dupa też. Zabulilam 200 zł zrobiłam usg piersi wszystko ok.Masakra, zasłaniają się "pandemią" nieroby jedne
W
wroc
Gość
Uprzejmie donoszę , że zaczynam plamić, więc jutro przywita mnie wredna małpa :-(
Z 28 dc przesunęło się na 31, w sumie może i dobrze, ew. zarodek w tym cyklu będzie miał czas na zagnieżdżenie.
Z 28 dc przesunęło się na 31, w sumie może i dobrze, ew. zarodek w tym cyklu będzie miał czas na zagnieżdżenie.
reklama
E
Elka1993
Gość
cóż mam powiedzieć , nie ma co się łamać , trzymam kciukasy za następny cykl!Uprzejmie donoszę , że zaczynam plamić, więc jutro przywita mnie wredna małpa :-(