reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dobry wieczór :)
Dziewczyny, a jak wygląda kwestia szyjki przed @ a we wczesnej ciąży? I ile przed @ zmienia się ta szyjka? Czy jest jakaś reguła? Czytam kilka stron i na każdej jest inaczej i już nie wiem. To bardziej w kwestii nauki obserwacji samej siebie, a nie wkręcania. Chętnie dowiem się jak jest u bardziej doświadczonych koleżanek :)

Nie lubię. Mnie to czeka za tydzien.
Tule [emoji847]
Kto wie, nadzieja zawsze jest [emoji6]
Kochana! Wierzę, że wrzesień będzie dla nas szczęśliwy :) trzymam kciuki [emoji8]
Chciałabym, żeby się udało, ale wtedy miałabym termin na czerwiec, a w czerwcu urodziłoby się nasze pierwsze dziecko, więc trochę mnie odstrasza, ale nie dam sie, będziemy działac. Zaplanowałam nawet długi weekend i wyjeżdżamy na czas owulki do naszego nowego domu, już przygotowujemy wszystko i tam będziemy chrzcić nowe łóżko hehe [emoji28][emoji28][emoji28]

Masakra, zasłaniają się "pandemią" nieroby jedne
Wkurza mnie to już niesamowicie. Córka zmasakrowala mi sutek. Po kp zmienił totalnie wygląd i przypomina przecinek. Wiadomo takich rzeczy się nie olewa. Teleporada xd.... ręce mi opadły dupa też. Zabulilam 200 zł zrobiłam usg piersi wszystko ok.

reklama
Do góry