reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

A ja jestem stara a głupia. Tak mnie bolał brzuch, ze dziś rano 10 dpo zrobiłam test o czułości 50 😅 Bo innych tu nie ma... nie z pierwszego moczu ale coś tam chyba przebija. Pewnie to moja wyobraźnia albo resztki pregnylu... dlatego teraz czekam cierpliwie do piątku na @ i zobaczymy. Nie nastawiam się bo nie wstrzelilismy się w owulacje ale jakaś marna szansa zawsze jest. Na zdjęciu nie wychodzi dobrze wiec jak w piątek coś będzie to dam znać :)

reklama
06C6FFBC-E095-4FF1-97A5-9233BDBCAEFE.jpeg

Kto wie, nadzieja zawsze jest [emoji6]Chciałabym, żeby się udało, ale wtedy miałabym termin na czerwiec, a w czerwcu urodziłoby się nasze pierwsze dziecko, więc trochę mnie odstrasza, ale nie dam sie, będziemy działac. Zaplanowałam nawet długi weekend i wyjeżdżamy na czas owulki do naszego nowego domu, już przygotowujemy wszystko i tam będziemy chrzcić nowe łóżko hehe [emoji28][emoji28][emoji28]

Niby tak, ale nie nastawiam sie. Nie chcę testować żeby się nie rozczarować 😉

Super plan💪 mi jak nie wyjdzie teraz to w październiku mam urodziny też weekendujemy wtedy więc może może 😜👌😘🤗

Ja jeżeli uda mi się zajść to będę miała trzecia cesarkę. Mój lekarz mówi ze ilość ciec jest indywidualna bo zna kobiety które nie mogły mieć już nawet drugiej cc a ma tez pacjentki po 5 czy nawet 6 cesarce ale on tez mówi ze średnio 3 cięcia a potem wzrasta ryzyko powikłań. Zawsze podczas operacji mówi czy można kolejne dziecko czy już koniec. Ja bardzo liczę na to ze uda mi się urodzić jeszcze dwójkę czyli łącznie miałabym 4 cesarki. Ale tego dowiem się podczas 3 zabiegu...
Witaj kochana . Staramy się też o 4 szczęście A miałam już 3cc i też mamy pozwolenie od gina ktory w swojej karierze przeprowadził 6 cesarekę.
11 września będę się testować.
Jestem bardzo ciekawa co to będzie, czuje się jakoś inaczej 😅 Mam w domu 3 chłopaków, przerwa między ostatnim A ewentualną ciąża 8 lat . Liczę na Lilianę ale Antoni to też piękne imię ❤ Kochane życzę Wam owocnych starań. Jeśli się uda opiszę tu wszystkie moje sygnały które mnie skłaniały do tego by myśleć że jednak coś jest inaczej niż zwykle😉

Coś tam widać [emoji846] kiedy masz dostać @?
11 września, owu potwierdzona na monitoringu. Ale nie liczę na szczesliwy cykl bo przytulanki były 3-4 dni przed owu a miałam pregnyl podany 11 dni temu i może to jakieś resztki prześwitują na teście. Miałam już w swojej karierze testerki grubsze kreski na teście a ciąży nie było ;) ale fakt, ze ten test ma czułość 50 a jestem 10 dpo wiec może może... w piatek się okaze! A Ty? Kiedy testujesz?

reklama
Ja jeszcze trochę muszę poczekać bo @ mam dostać dopiero 20 września..
11 września, owu potwierdzona na monitoringu. Ale nie liczę na szczesliwy cykl bo przytulanki były 3-4 dni przed owu a miałam pregnyl podany 11 dni temu i może to jakieś resztki prześwitują na teście. Miałam już w swojej karierze testerki grubsze kreski na teście a ciąży nie było ;) ale fakt, ze ten test ma czułość 50 a jestem 10 dpo wiec może może... w piatek się okaze! A Ty? Kiedy testujesz?

Do góry