reklama
Dzięki staram się nie stresować i nie wymyślać sobie żadnych objawów W poprzednich cyklach wcale na dobre mi to nie wyszło mam nadzieję że ten tydzień zleci mi równie szybko jak poprzedniTrzymam kciuki za Ciebie! Te czekanie jest najgorsze... I jak tu się nie stresowac
W
wroc
Gość
Jest, ale badałam się 2 lata temu czy w ogóle mogę i lekarz wydał "pozwolenie"A jak to wygląda przy 4 ciąży? Jest jakieś ryzyko przy czwartej cesarce?
Bo generalnie lekarze określają max.3 cesarki.
Ale mój gin. mówił, że jeśli chcemy i nie ma przeciwwskazań to mogę mieć czwartą cesarkę.
Dodatkowo podczas laparo (3 lata temu) mój gin. wyciął wszelkie zrosty, które mocno bolały przy miesiączkowaniu.
W
wroc
Gość
PięknyOoo moja droga chyba jesteś moją bratnią duszą cykle mam z reguły 29 dni i tez mam labiszona trzymam za nas kciuki!! Zobacz załącznik 1172870
My też właśnie na urlopie z naszymi dziećmi :-)
Załączniki
coca
Fanka BB :)
chłopak, Majlo, w październiku będzie miał 2 lata. Marzy mi się, żeby się udało, ale dopiero co zaczęliśmy (niby w sierpniu ale chyba się spóźniliśmy wtedy) wiec nie liczę od razu na cuda. Wrzesień to nasz pierwszy porządny cykl starań, swoje lata tez już mamy, wiec zobaczymyO nieee jaki słodziak to piesek czy sunia? Jak się wabi? Ja mam facecika Bastera achh super hehe to trzymam za nas mocno kciuki, nie ma bata wrzesień jest nasz
Anio0lek
Mnie bolały plecy jak na okresJuż drugi dzień brzuch boli mnie jak na okres i to tak mocno.. To jest objaw ciąży? Bo już nie pamiętam jak to było za pierwszym razem [emoji28]
princess_88
Eh dziewczyny, będę testować nie wcześniej niż 10 września ale jestem dopiero 9 dpo a już mam skurcze jak na okres, boli mnie brzuch... mega dziwne uczucie. Rozpychanie i ciągniecie :/ to pierwszy cykl od 2 lat z potwierdzona owulacja ale boboseksy ostatnie aż 3-4 dni przed owu wiec wątpię żeby coś przeżyło tyle czasu. Nie chce się nastawiać bo znam swoje szanse i juz nawet mam Femare na przyszły cykl ale to jak mnie dziś boli brzuch jest conajmniej podejrzane. Zazwyczaj brzuch zaczyna mnie bolec w 2dc i to nie zawsze.
bede siedzieć jak na szpilkach
bede siedzieć jak na szpilkach
Nesbitt33
Plecy też mnie pobolewają, to pamiętam z tamtej ciazy tez mi dokuczały [emoji846] a więc może coś się dzieje.. Zobaczymy za 9 dni [emoji848]
Mnie bolały plecy jak na okres
princess_88
Ja jeżeli uda mi się zajść to będę miała trzecia cesarkę. Mój lekarz mówi ze ilość ciec jest indywidualna bo zna kobiety które nie mogły mieć już nawet drugiej cc a ma tez pacjentki po 5 czy nawet 6 cesarce ale on tez mówi ze średnio 3 cięcia a potem wzrasta ryzyko powikłań. Zawsze podczas operacji mówi czy można kolejne dziecko czy już koniec. Ja bardzo liczę na to ze uda mi się urodzić jeszcze dwójkę czyli łącznie miałabym 4 cesarki. Ale tego dowiem się podczas 3 zabiegu...Jest, ale badałam się 2 lata temu czy w ogóle mogę i lekarz wydał "pozwolenie"
Bo generalnie lekarze określają max.3 cesarki.
Ale mój gin. mówił, że jeśli chcemy i nie ma przeciwwskazań to mogę mieć czwartą cesarkę.
Dodatkowo podczas laparo (3 lata temu) mój gin. wyciął wszelkie zrosty, które mocno bolały przy miesiączkowaniu.
reklama
W
wroc
Gość
Tak to prawda, dlatego już 2 l.temu dowiadywałam się czy będę miała możliwość w przyszłości.Ja jeżeli uda mi się zajść to będę miała trzecia cesarkę. Mój lekarz mówi ze ilość ciec jest indywidualna bo zna kobiety które nie mogły mieć już nawet drugiej cc a ma tez pacjentki po 5 czy nawet 6 cesarce ale on tez mówi ze średnio 3 cięcia a potem wzrasta ryzyko powikłań. Zawsze podczas operacji mówi czy można kolejne dziecko czy już koniec. Ja bardzo liczę na to ze uda mi się urodzić jeszcze dwójkę czyli łącznie miałabym 4 cesarki. Ale tego dowiem się podczas 3 zabiegu...
Jak dostałam pozwolenie to aż się rozpłakałam z radości. Bo zawsze chciałam mieć dwójkę dzieci.
Trzymam kciuki za Twoje cięcia :-)