reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

gdzie to macie dziś taka piękna pogodę? My z psem w Rowach i leje cały dzień 😂 11dc, walczymy 😁
Jesteśmy w Bobolinie koło Dąbek :) to foto akurat z wczoraj wieczorem. Wczoraj lało od 10 do 17 🤢 ale dziś już sliczne słoneczko świeci i spacerujemy cały dzień. Pies ma nas dość, już nawet nie chce iść z nami na gofra 😂
Ilu dniowe masz cykle? Ja mam tak 29 dni, może będziemy testować podobnie😁

Załączniki

• IMG_20200906_160507.jpg
    IMG_20200906_160507.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 62
  • IMG_20200906_160640.jpg
    IMG_20200906_160640.jpg
    895 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Ale produkujecie dużo 😁 zanim nadrobię jedno i już coś chce napisać to na produkujecie drugie tyle i gubię myśl i już nic nie pisze 😅 co do tych domowych testów z krwi to z miesiąc temu któraś dziewczyna wrzucała zdjęcie i niby piękne 2 kreski były a beta w labo negatywna 🤷‍♀️ więc chyba nie ma co im ufać bo to jakieś badziewiaki.
U mnie 8dc, wczoraj koniec małpy więc czas się zabierać do roboty 😁 na szczęście do czwartku urlopujemy się z mężem i psem nad morzem więc i humor lepszy :) choć tyle człowiek żre, że chyba przytyje z 5kg 🤣wysyłam Wam dużo słońca i pozytywnych fluidów 😍
Szkoda, że nie wiedziałam o tym, zanim kupiłam 😭
Ale zaufałam, bo to jednak z krwi.

Nie boisz się czwartej ciąży? Jak zniosłaś poprzednie?
Dwie pierwsze straciłam w 25 i 27tc. I było to bardzo dawno, bo 14 lat temu.
A trzecia szczęśliwa, była bardzo stresująca , ale byłam pod bardzo dobrą prywatną opieką i wszystko skończyło się szczęśliwie.
Boję się wiadomo, ale jestem dobrej myśli.
A w ciąży (oprócz strachu) to lubię być :-)

Jesteśmy w Bobolinie koło Dąbek :) to foto akurat z wczoraj wieczorem. Wczoraj lało od 10 do 17 🤢 ale dziś już sliczne słoneczko świeci i spacerujemy cały dzień. Pies ma nas dość, już nawet nie chce iść z nami na gofra 😂
Ilu dniowe masz cykle? Ja mam tak 29 dni, może będziemy testować podobnie😁

Ooo moja droga chyba jesteś moją bratnią duszą 😂 cykle mam z reguły 29 dni i tez mam labiszona 😂 trzymam za nas kciuki!!
DFC9B4F6-AD9C-4351-88CB-3CE2687C5E8E.jpeg

Ooo moja droga chyba jesteś moją bratnią duszą 😂 cykle mam z reguły 29 dni i tez mam labiszona 😂 trzymam za nas kciuki!! Zobacz załącznik 1172870
O nieee jaki słodziak 😍😍😍 to piesek czy sunia? Jak się wabi? 😁 Ja mam facecika Bastera 😅 achh super hehe to trzymam za nas mocno kciuki, nie ma bata wrzesień jest nasz 💪 😁😁😁

Mój brat ma labradora tylko że czarnego i też wabi się Baster [emoji28] jaki ten świat mały [emoji16]
O nieee jaki słodziak [emoji7][emoji7][emoji7] to piesek czy sunia? Jak się wabi? [emoji16] Ja mam facecika Bastera [emoji28] achh super hehe to trzymam za nas mocno kciuki, nie ma bata wrzesień jest nasz [emoji123] [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Do góry