reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

gdzie to macie dziś taka piękna pogodę? My z psem w Rowach i leje cały dzień 😂 11dc, walczymy 😁
Jesteśmy w Bobolinie koło Dąbek :) to foto akurat z wczoraj wieczorem. Wczoraj lało od 10 do 17 🤢 ale dziś już sliczne słoneczko świeci i spacerujemy cały dzień. Pies ma nas dość, już nawet nie chce iść z nami na gofra 😂
Ilu dniowe masz cykle? Ja mam tak 29 dni, może będziemy testować podobnie😁

Załączniki

• IMG_20200906_160507.jpg
    IMG_20200906_160507.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 64
  • IMG_20200906_160640.jpg
    IMG_20200906_160640.jpg
    895 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Ale produkujecie dużo 😁 zanim nadrobię jedno i już coś chce napisać to na produkujecie drugie tyle i gubię myśl i już nic nie pisze 😅 co do tych domowych testów z krwi to z miesiąc temu któraś dziewczyna wrzucała zdjęcie i niby piękne 2 kreski były a beta w labo negatywna 🤷‍♀️ więc chyba nie ma co im ufać bo to jakieś badziewiaki.
U mnie 8dc, wczoraj koniec małpy więc czas się zabierać do roboty 😁 na szczęście do czwartku urlopujemy się z mężem i psem nad morzem więc i humor lepszy :) choć tyle człowiek żre, że chyba przytyje z 5kg 🤣wysyłam Wam dużo słońca i pozytywnych fluidów 😍
Szkoda, że nie wiedziałam o tym, zanim kupiłam 😭
Ale zaufałam, bo to jednak z krwi.

Nie boisz się czwartej ciąży? Jak zniosłaś poprzednie?
Dwie pierwsze straciłam w 25 i 27tc. I było to bardzo dawno, bo 14 lat temu.
A trzecia szczęśliwa, była bardzo stresująca , ale byłam pod bardzo dobrą prywatną opieką i wszystko skończyło się szczęśliwie.
Boję się wiadomo, ale jestem dobrej myśli.
A w ciąży (oprócz strachu) to lubię być :-)

Jesteśmy w Bobolinie koło Dąbek :) to foto akurat z wczoraj wieczorem. Wczoraj lało od 10 do 17 🤢 ale dziś już sliczne słoneczko świeci i spacerujemy cały dzień. Pies ma nas dość, już nawet nie chce iść z nami na gofra 😂
Ilu dniowe masz cykle? Ja mam tak 29 dni, może będziemy testować podobnie😁

Ooo moja droga chyba jesteś moją bratnią duszą 😂 cykle mam z reguły 29 dni i tez mam labiszona 😂 trzymam za nas kciuki!!
DFC9B4F6-AD9C-4351-88CB-3CE2687C5E8E.jpeg

Ooo moja droga chyba jesteś moją bratnią duszą 😂 cykle mam z reguły 29 dni i tez mam labiszona 😂 trzymam za nas kciuki!! Zobacz załącznik 1172870
O nieee jaki słodziak 😍😍😍 to piesek czy sunia? Jak się wabi? 😁 Ja mam facecika Bastera 😅 achh super hehe to trzymam za nas mocno kciuki, nie ma bata wrzesień jest nasz 💪 😁😁😁

Mój brat ma labradora tylko że czarnego i też wabi się Baster [emoji28] jaki ten świat mały [emoji16]
O nieee jaki słodziak [emoji7][emoji7][emoji7] to piesek czy sunia? Jak się wabi? [emoji16] Ja mam facecika Bastera [emoji28] achh super hehe to trzymam za nas mocno kciuki, nie ma bata wrzesień jest nasz [emoji123] [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Do góry