reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

No wiesz różnie bywa ;-) 6 lat temu robiłam betę w labo, wyszła negatywna.
Mój negatyw dzisiaj ma 5 lat ;-)
Może za wcześnie betę wtedy zrobiłaś lub była pomyłka w labo[emoji848] zawsze możesz sprawdzić beta w labo ale jak sama napisałaś że wynik testu odczytuje się do 10 minut a ten drugi jest po 20 to nie ma wątpliwości. Z resztą ja w żadne testy nie wierzę i jedyny sposób na potwierdzenie ciąży to usg. To ono pokaże czy ciąża jest i czy rozwija się prawidłowo i czy dzidziuś jest zdrowy czy chory[emoji4]

reklama

Załączniki

• 1599341717479358246253.jpg
    1599341717479358246253.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 99
Czym zalany? 😂 Jak krwi za mało podałam, a płyn 4 krople tyle ile trzeba. Druga kreska jest do tej pory, ale tego nie zaliczam.

Pytasz o zdanie i sama sobie odpowiadasz 😉 dla mnie negatywny i tak napisałam a Ty piszesz, że jest druga kreska. Ja jej nie widzę.
Jeśli nie wierzysz to zrób betę bo terminie okresu jesteś więc będziesz miała odpowiedź.

Może za wcześnie betę wtedy zrobiłaś lub była pomyłka w labo[emoji848] zawsze możesz sprawdzić beta w labo ale jak sama napisałaś że wynik testu odczytuje się do 10 minut a ten drugi jest po 20 to nie ma wątpliwości. Z resztą ja w żadne testy nie wierzę i jedyny sposób na potwierdzenie ciąży to usg. To ono pokaże czy ciąża jest i czy rozwija się prawidłowo i czy dzidziuś jest zdrowy czy chory[emoji4]
A ja wierzę w testy. USG na tym etapie nic nie wykaże, zdecydowanie za wcześnie.
Najlepiej ok.6-7tc. A ja jeśli jestem to 3-4 tyg.

A ja wierzę w testy. USG na tym etapie nic nie wykaże, zdecydowanie za wcześnie.
Najlepiej ok.6-7tc. A ja jeśli jestem to 3-4 tyg.
Później już pokaże. Po co biegać do lekarza na tak wczesnym etapie? Każda z nas ma swój rozum i robi tak jak uważa za słuszne. Nikt nikomu nie narzuca co ma robić i kiedy[emoji6]

Jeżeli wierzysz w testy to według twojej wypowiedzi jesteś w ciąży. Super [emoji4]

Ja byłam w 5 ciazach a w 3 testy mi w ogóle nie pokazały ciąży. Mimo że w 2 ciąży byłam w 6tc jak ja straciłam w drugiej w 14tc (test robiłam z ciekawości jak lekarz pow że jestem w ciąży) i trzecią w 9tc PJP i 4 testy negatywne.

Pytasz o zdanie i sama sobie odpowiadasz 😉 dla mnie negatywny i tak napisałam a Ty piszesz, że jest druga kreska. Ja jej nie widzę.
Jeśli nie wierzysz to zrób betę bo terminie okresu jesteś więc będziesz miała odpowiedź.
To
Później już pokaże. Po co biegać do lekarza na tak wczesnym etapie? Każda z nas ma swój rozum i robi tak jak uważa za słuszne. Nikt nikomu nie narzuca co ma robić i kiedy[emoji6]

Jeżeli wierzysz w testy to według twojej wypowiedzi jesteś w ciąży. Super [emoji4]

Ja byłam w 5 ciazach a w 3 testy mi w ogóle nie pokazały ciąży. Mimo że w 2 ciąży byłam w 6tc jak ja straciłam w drugiej w 14tc (test robiłam z ciekawości jak lekarz pow że jestem w ciąży) i trzecią w 9tc PJP i 4 testy negatywne.
A po to że np. pracuje na umowę o pracę i będę potrzebowała zaświadczenia. I od początku mam zagrożoną ciążę, każdą, choćby to była dziesiąta.. Bo samo zajście to u mnie pikuś , Pan Pikuś. Najgorzej z utrzymaniem ciąży..

To

A po to że np. pracuje na umowę o pracę i będę potrzebowała zaświadczenia. I od początku mam zagrożoną ciążę, każdą, choćby to była dziesiąta.. Bo samo zajście to u mnie pikuś , Pan Pikuś. Najgorzej z utrzymaniem ciąży..

Więc idź na betę. Jeden test odczytamy po czasie więc nieważny tak czy siak. Beta ta Ci odpowiedź 😉✊

Bo jest druga kreska 😂 Tylko to pewnie błąd.
No nic zrobię test z krwi w labo, wtedy będzie najbardziej wiarygodny.
Dzięki za opinie

To

To wybierz się na betę. Ona ci powie chociaż czy hormon beta hcg jest w krwi bo tak będziesz czekać do 6-7tc z OM pójdziesz do gin i okaże się że ciąży żadnej nie ma i będzie rozczarowanie ale przecież jak to jak test po czasie pokazał widoczna kreskę testowa.

reklama

A to były testy z krwi. Bo jeśli z moczu to wiadomo, że one są nie czułe.

Do góry