E
Elka1993
Gość
Biedne my . A właśnie , miał ktoś heparynę w ciąży ? Do przeżycia ?Ja również
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biedne my . A właśnie , miał ktoś heparynę w ciąży ? Do przeżycia ?Ja również
Ja to się boje strasznie ,ze za późno się zorientuje ze jestem w ciąży i za późno będę brała heparynę . A Acard bierzesz także w trakcie starań ?Ja również
A z jakiego powodu musisz brać clexane ?Ja będę musiała clexane stosować wiec dobrze się składa
Ja miałam po rozwiązaniu ciąży przez dwa tygodnie. Było do przeżycia. Wystarczy nauczyć się robić dobrze zastrzyk. Ja przez ten czas się nie nauczyłam i miałam sporo siniakow. Poza tym żadnych skutków ubocznych nie miałamBiedne my . A właśnie , miał ktoś heparynę w ciąży ? Do przeżycia ?
Tez miałam te zastrzyki po ciąży. Najgorsze było wbicie tej igły.A z jakiego powodu musisz brać clexane ?
Ja miałam po rozwiązaniu ciąży przez dwa tygodnie. Było do przeżycia. Wystarczy nauczyć się robić dobrze zastrzyk. Ja przez ten czas się nie nauczyłam i miałam sporo siniakow. Poza tym żadnych skutków ubocznych nie miałam
Biedne my . A właśnie , miał ktoś heparynę w ciąży ? Do przeżycia ?
Posiadam przeciwciała przeciw kardiolipinie , które uaktywniają się tylko i wyłącznie w ciąży . Hematolog powiedziała , ze nie ma wskazań do heparyny . Ginekolog stwierdził , ze heparynę trzeba będzie aplikowaćA z jakiego powodu musisz brać clexane ?
Ja miałam po rozwiązaniu ciąży przez dwa tygodnie. Było do przeżycia. Wystarczy nauczyć się robić dobrze zastrzyk. Ja przez ten czas się nie nauczyłam i miałam sporo siniakow. Poza tym żadnych skutków ubocznych nie miałam
Test negatywny. Tego po 20 minutach nie bierz pod uwage. One lubią dawać fałszywe wyniki niestety.Do cierpliwych osób nie należę Wszystko muszę wiedzieć teraz, natychmiast, już.
A więc na spontanie zrobiłam dziś test z moczu i krwi domowy.
Bo miesiączki nadal nie ma, a zawsze wcześniej mam plamienia i potworny ból brzucha.
A że ostatnio mdłości do g.popołudniowych są do nie wytrzymania to zrobiłam testy.
Test z moczu porannego -negatywny, biel, nawet bez bladziowa.
Test z krwi natomiast wątpliwy.. [emoji1745] Nie mam pojęcia jak go zinterpretować, ponieważ mieliśmy z moim facetem ogromny problem z pobraniem krwi [emoji23] Musiałam użyć dwóch palców, krew szybko krzepnęła, więc mniej krwi dałam do testu.
Jak nie dostanę @ to w przyszłym tygodniu idę na betę do labo.
P.s pierwsze zdjęcie z wynikiem po 10 min.
Drugie z wynikiem po 20 min.
Producent informuje, aby nie odczytywać wyniku po 10 min.
Używałaś? skąd wiesz?Test negatywny. Tego po 20 minutach nie bierz pod uwage. One lubią dawać fałszywe wyniki niestety.