W
wroc
Gość
Termin miesiączki minął wczoraj10 dpo to o wiele za wcześnie poczekaj cierpliwie na termin @.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Termin miesiączki minął wczoraj10 dpo to o wiele za wcześnie poczekaj cierpliwie na termin @.
Ja na drugim coś widzę , ale zupełnie nie znam się na tego typu testach , także nie chce się wypowiadaćDo cierpliwych osób nie należę Wszystko muszę wiedzieć teraz, natychmiast, już.
A więc na spontanie zrobiłam dziś test z moczu i krwi domowy.
Bo miesiączki nadal nie ma, a zawsze wcześniej mam plamienia i potworny ból brzucha.
A że ostatnio mdłości do g.popołudniowych są do nie wytrzymania to zrobiłam testy.
Test z moczu porannego -negatywny, biel, nawet bez bladziowa.
Test z krwi natomiast wątpliwy.. Nie mam pojęcia jak go zinterpretować, ponieważ mieliśmy z moim facetem ogromny problem z pobraniem krwi Musiałam użyć dwóch palców, krew szybko krzepnęła, więc mniej krwi dałam do testu.
Jak nie dostanę @ to w przyszłym tygodniu idę na betę do labo.
P.s pierwsze zdjęcie z wynikiem po 10 min.
Drugie z wynikiem po 20 min.
Producent informuje, aby nie odczytywać wyniku po 10 min.
Ja to się boje strasznie ,ze za późno się zorientuje ze jestem w ciąży i za późno będę brała heparynę . A Acard bierzesz także w trakcie starań ?
Sporo dziewczyn go robiło były pięknie widoczne kreseczki a beta następnego dnia mniejsza niż 1Używałaś? skąd wiesz?
Miałam dwóch pierwszych ciążach 25 i 27tc. ale była też niewydolność szyjki macicy, skurcze porodowe. W trzeciej nie było.Dziewczyny, a znacie moze przypadek przedwczesnego odklejania się łożyska jak to wygląda przy kolejnej ciąży? Czy to się powtórzyło?
Biedne my . A właśnie , miał ktoś heparynę w ciąży ? Do przeżycia ?
Posiadam przeciwciała przeciw kardiolipinie , które uaktywniają się tylko i wyłącznie w ciąży . Hematolog powiedziała , ze nie ma wskazań do heparyny . Ginekolog stwierdził , ze heparynę trzeba będzie aplikować
No wiesz różnie bywa ;-) 6 lat temu robiłam betę w labo, wyszła negatywna.Sporo dziewczyn go robiło były pięknie widoczne kreseczki a beta następnego dnia mniejsza niż 1