reklama
E
Elka1993
Gość
Ja tak mam na codzieńAle powiem Wam że jestem strasznie nieogarnieta. Dwa razy pojechałam gdzieś bez portfela. Spada mi wszystko z rąk. A pamiętam jak byłam w poprzedniej ciąży to wszystko zgubiłam i zapomniałam
Nesbitt33
Fanka BB :)
Mózg w czasie ciąży to bardziej przypomina gąbkę.. [emoji28]ja to wgl nic nie ogarnialam i jakieś spowolnione myślenie miałam [emoji23][emoji28]
Ale powiem Wam że jestem strasznie nieogarnieta. Dwa razy pojechałam gdzieś bez portfela. Spada mi wszystko z rąk. A pamiętam jak byłam w poprzedniej ciąży to wszystko zgubiłam i zapomniałam
A ja z kolei na codzień jestem zawsze zorganizowana, wszystko mam pod ręką i staram sie o niczym nie zapominaćJa tak mam na codzień
Ale teraz zganiam na pogodę i intensywny tydzień
Dokładnie tak miałam w ciąży teraz zganiam na pogodęMózg w czasie ciąży to bardziej przypomina gąbkę.. [emoji28]ja to wgl nic nie ogarnialam i jakieś spowolnione myślenie miałam [emoji23][emoji28]
Sherlook
Ja pije 2 saszetki dziennie. Kupiłam sama z siebie. Dziewczyny na necie stosowały i polecały.Dziewczyny jak pijecie Inofem? Kupiłam go i mam zamiar pić, wam zalecił go gin, czy same z siebie zakupilyscie ?
Gryfin
A na co konkretnie on jest?Ja pije 2 saszetki dziennie. Kupiłam sama z siebie. Dziewczyny na necie stosowały i polecały.
Sherlook
Pomaga w owulacji. Mi poza tym bardzo poprawił cerę. Zero pryszczy i myślę, że dzięki niemu nie mam w tym cyklu objawów pmsA na co konkretnie on jest?
Apteka Melissa
Szukasz apteki internetowej, gdzie znajdziesz leki na receptę, kosmetyki, suplementy diety i wiele innych? Sprawdź ofertę apteki wysyłkowej Melissa w Łodzi.
www.apteka-melissa.pl
E
Elka1993
Gość
Ciekawe czy to mogę przyjmować jeżeli mam te mutacje związane z przyjmowaniem kwasu foliowego ...Pomaga w owulacji. Mi poza tym bardzo poprawił cerę. Zero pryszczy i myślę, że dzięki niemu nie mam w tym cyklu objawów pms
Apteka Melissa
Szukasz apteki internetowej, gdzie znajdziesz leki na receptę, kosmetyki, suplementy diety i wiele innych? Sprawdź ofertę apteki wysyłkowej Melissa w Łodzi.www.apteka-melissa.pl
reklama
K
Katijah
Gość
OoobAle powiem Wam że jestem strasznie nieogarnieta. Dwa razy pojechałam gdzieś bez portfela. Spada mi wszystko z rąk. A pamiętam jak byłam w poprzedniej ciąży to wszystko zgubiłam i zapomniałam