reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Mózg w czasie ciąży to bardziej przypomina gąbkę.. [emoji28]ja to wgl nic nie ogarnialam i jakieś spowolnione myślenie miałam [emoji23][emoji28]
Ale powiem Wam że jestem strasznie nieogarnieta. Dwa razy pojechałam gdzieś bez portfela. Spada mi wszystko z rąk. A pamiętam jak byłam w poprzedniej ciąży to wszystko zgubiłam i zapomniałam :)

Ja tak mam na codzień 🤣🤣🤣🤣🤣
A ja z kolei na codzień jestem zawsze zorganizowana, wszystko mam pod ręką i staram sie o niczym nie zapominać :)
Ale teraz zganiam na pogodę i intensywny tydzień:)
Mózg w czasie ciąży to bardziej przypomina gąbkę.. [emoji28]ja to wgl nic nie ogarnialam i jakieś spowolnione myślenie miałam [emoji23][emoji28]
Dokładnie tak miałam w ciąży :) teraz zganiam na pogodę :)

A na co konkretnie on jest? 🤔
Pomaga w owulacji. Mi poza tym bardzo poprawił cerę. Zero pryszczy 😍 i myślę, że dzięki niemu nie mam w tym cyklu objawów pms🙂

Pomaga w owulacji. Mi poza tym bardzo poprawił cerę. Zero pryszczy 😍 i myślę, że dzięki niemu nie mam w tym cyklu objawów pms🙂
Ciekawe czy to mogę przyjmować jeżeli mam te mutacje związane z przyjmowaniem kwasu foliowego ...🤷🏼‍♀️

reklama
Do góry