reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Clear blue się raczej nie mylą. Ewidentnie coś się przebija
Przebija,normalnie widac ta kreske golym okiem i nawet nie trzeba sie przypatrywac. Wiem tez ze jednak clearblue potrafia sie mylic kilka komentarzy wczesniej wlasnie dziewczyna pisala o tym ze czytala na forach ze clearblue potrafia dac falszywa druga niebieska kreske :/

reklama
U mnie już test owu bladziutki więc jeśli była to chyba faktycznie w 12dc wiec fajnie, że robiłam bo tak wcześnie bym się nie spodziewała. Potwierdzę we wtorek u gina.

Myślicie, że ciąża i poronienie mogło się przyczynić do zmianach w cyklu? W sensie ta owu jeśli była to 12dc wcześniej na bank miałam 14-15 może nawet 16dc potwierdzone u gina i tak sobie myślę [emoji848]

U mnie nawet dieta niskoweglowodanowa powodowała DUŻE zmiany w cyklu a co dopiero poronienie.. myślę że organizm też musi dojść do siebie, hormony mogą być zachwiane itp

Przebija,normalnie widac ta kreske golym okiem i nawet nie trzeba sie przypatrywac. Wiem tez ze jednak clearblue potrafia sie mylic kilka komentarzy wczesniej wlasnie dziewczyna pisala o tym ze czytala na forach ze clearblue potrafia dac falszywa druga niebieska kreske :/
Moje 8 i 9dpo były duuuuuuzo jaśniejsze. Najważniejsze żeby ciemniały. Ja jakaś " pechowa" byłam, bo mi nigdy żaden test nie pokazał nawet cienia cienia jak nie było ciąży. Zawsze biel i choćbym nie wiem jak się wypatrywała to nic nie było [emoji6]

Moje 8 i 9dpo były duuuuuuzo jaśniejsze. Najważniejsze żeby ciemniały. Ja jakaś " pechowa" byłam, bo mi nigdy żaden test nie pokazał nawet cienia cienia jak nie było ciąży. Zawsze biel i choćbym nie wiem jak się wypatrywała to nic nie było [emoji6]
U mnie to samo. Jak ciazy nie bylo to nawet cienia sie nie zobaczylo ale jak juz ciaza byla to kreski byly razem z nia 😁 licze na to ze ten Clearblue nie polecial w kulki ze mna i sie nie myli 😂

Cześć dziewczyny jestem po transferze 2 fasolek 2 i 3 dniu miałam podwyższoną tem 36.9 i 37.8 w 4 i 5 dniu bolał mnie brzuch jak na @ później przestał dziś znów boli brzuch i od czasu do czasu po bolewa mnie lewy jajnik czy któraś z was miała podobnie i transfer się udał bardzo się martwię dodam że dziś jest 7 dzień po transferze .

A któraś miała taki przypadek że 4 dni przed @ test negatywny, objawy jak ciążowe, ból piersi, mdłości. W dniu @ plamienia, utrzymujące się kropki brązowe na wkładce. Wczoraj z mężem się przytulaliśmy, ostrzegałam go, niestety krwawo wszędzie po wszystkim. Tylko podczas stosunku była krew i godzinę może po? Od dzisiaj znowu kropki brązowe. Jestem senna, rozkojarzona, mdli mnie. Wkręcam sobie? 🤦‍♀️ Pomocy!!!

Dziewczyny czy ten na samym dole dzisiejszy z przed chwili mogę zaliczyć jako pozytyw? :)
20200830_200857.jpg

Edit: Widzę jak zdjęcie wstawiłam:) tzn że nie na dole tylko pierwszy od lewej :)

reklama
Bylam w aptece mlodemu po ibuprom i kupialm sobie 2 testy a co [emoji28][emoji1787] promocja byla [emoji85] [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji28] 2 pink za 14.99 jeden plytkowy drugi sikacz [emoji23] apteka dr maxx jak cos [emoji6]

Do góry