reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Clear blue się raczej nie mylą. Ewidentnie coś się przebija
Przebija,normalnie widac ta kreske golym okiem i nawet nie trzeba sie przypatrywac. Wiem tez ze jednak clearblue potrafia sie mylic kilka komentarzy wczesniej wlasnie dziewczyna pisala o tym ze czytala na forach ze clearblue potrafia dac falszywa druga niebieska kreske :/

reklama
U mnie już test owu bladziutki więc jeśli była to chyba faktycznie w 12dc wiec fajnie, że robiłam bo tak wcześnie bym się nie spodziewała. Potwierdzę we wtorek u gina.

Myślicie, że ciąża i poronienie mogło się przyczynić do zmianach w cyklu? W sensie ta owu jeśli była to 12dc wcześniej na bank miałam 14-15 może nawet 16dc potwierdzone u gina i tak sobie myślę [emoji848]

U mnie nawet dieta niskoweglowodanowa powodowała DUŻE zmiany w cyklu a co dopiero poronienie.. myślę że organizm też musi dojść do siebie, hormony mogą być zachwiane itp

Przebija,normalnie widac ta kreske golym okiem i nawet nie trzeba sie przypatrywac. Wiem tez ze jednak clearblue potrafia sie mylic kilka komentarzy wczesniej wlasnie dziewczyna pisala o tym ze czytala na forach ze clearblue potrafia dac falszywa druga niebieska kreske :/
Moje 8 i 9dpo były duuuuuuzo jaśniejsze. Najważniejsze żeby ciemniały. Ja jakaś " pechowa" byłam, bo mi nigdy żaden test nie pokazał nawet cienia cienia jak nie było ciąży. Zawsze biel i choćbym nie wiem jak się wypatrywała to nic nie było [emoji6]

Moje 8 i 9dpo były duuuuuuzo jaśniejsze. Najważniejsze żeby ciemniały. Ja jakaś " pechowa" byłam, bo mi nigdy żaden test nie pokazał nawet cienia cienia jak nie było ciąży. Zawsze biel i choćbym nie wiem jak się wypatrywała to nic nie było [emoji6]
U mnie to samo. Jak ciazy nie bylo to nawet cienia sie nie zobaczylo ale jak juz ciaza byla to kreski byly razem z nia 😁 licze na to ze ten Clearblue nie polecial w kulki ze mna i sie nie myli 😂

Cześć dziewczyny jestem po transferze 2 fasolek 2 i 3 dniu miałam podwyższoną tem 36.9 i 37.8 w 4 i 5 dniu bolał mnie brzuch jak na @ później przestał dziś znów boli brzuch i od czasu do czasu po bolewa mnie lewy jajnik czy któraś z was miała podobnie i transfer się udał bardzo się martwię dodam że dziś jest 7 dzień po transferze .

A któraś miała taki przypadek że 4 dni przed @ test negatywny, objawy jak ciążowe, ból piersi, mdłości. W dniu @ plamienia, utrzymujące się kropki brązowe na wkładce. Wczoraj z mężem się przytulaliśmy, ostrzegałam go, niestety krwawo wszędzie po wszystkim. Tylko podczas stosunku była krew i godzinę może po? Od dzisiaj znowu kropki brązowe. Jestem senna, rozkojarzona, mdli mnie. Wkręcam sobie? 🤦‍♀️ Pomocy!!!

Dziewczyny czy ten na samym dole dzisiejszy z przed chwili mogę zaliczyć jako pozytyw? :)
20200830_200857.jpg

Edit: Widzę jak zdjęcie wstawiłam:) tzn że nie na dole tylko pierwszy od lewej :)

reklama
Bylam w aptece mlodemu po ibuprom i kupialm sobie 2 testy a co [emoji28][emoji1787] promocja byla [emoji85] [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji28] 2 pink za 14.99 jeden plytkowy drugi sikacz [emoji23] apteka dr maxx jak cos [emoji6]

Do góry