reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hejka dziewczyny ❤️
U mnie ból brzucha i jajników ciąg dalszy, ale mam nadzieję, że to normlane na tym etapie i że zaraz się skończy. Bardziej martwią mnie plecy.. Wieczorami nie bolą, ale w dzień gzie w zasadzie nic nie robię 🤣
Nic kompletnie mi się nie chce, całe dnie leżę pod kocem w weekend jutro niestety mi się kończy i wstaje o 5 do pracy 🙄
Nic mi nie smakuje. Nie cofa mnie, ale jak dziś ugryzłam kanapkę z jajkiem 🤢🤢🤢🤢

Gratulacje wszystkim, którym nie napisałam tylko dałam serduszko! Wybaczcie. Milion razy dziennie wchodzę i czytam co nowego u Was ❤️❤️❤️
A nie chcesz iść na zwolnienie ?

reklama
Hejka dziewczyny ❤
U mnie ból brzucha i jajników ciąg dalszy, ale mam nadzieję, że to normlane na tym etapie i że zaraz się skończy. Bardziej martwią mnie plecy.. Wieczorami nie bolą, ale w dzień gzie w zasadzie nic nie robię 🤣
Nic kompletnie mi się nie chce, całe dnie leżę pod kocem w weekend jutro niestety mi się kończy i wstaje o 5 do pracy 🙄
Nic mi nie smakuje. Nie cofa mnie, ale jak dziś ugryzłam kanapkę z jajkiem 🤢🤢🤢🤢

Gratulacje wszystkim, którym nie napisałam tylko dałam serduszko! Wybaczcie. Milion razy dziennie wchodzę i czytam co nowego u Was ❤❤❤
Powodzenia jutro w pracy 😘 Mam nadzieję, że u ciebie nie będzie ani nudności ani wymiotów 🙂

Haha nie wiem czemu ale bardzo mnie to śmieszy ja jestem na etapie 1 dziecka.

Załączniki

• Screenshot_2020-08-30-20-48-58-961_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2020-08-30-20-48-58-961_com.facebook.katana.jpg
    291,2 KB · Wyświetleń: 93
Powodzenia jutro w pracy 😘 Mam nadzieję, że u ciebie nie będzie ani nudności ani wymiotów 🙂
Nudności mam, ale wymiotów na szczęście wcale. Ale nawet teraz jak pisze o nudnościach to mam 🤣 ale do zniesienia! Jeżeli będzie tak to mogę chodzić w ciąży. A najśmieszniejsze jest to, że nie chce mi się spać wieczorem.. Mój zasypia i 22 a ja leżę jak wariatka do 24 i przewracam się z boku na bok, bo niewygodnie. 😁

Nudności mam, ale wymiotów na szczęście wcale. Ale nawet teraz jak pisze o nudnościach to mam 🤣 ale do zniesienia! Jeżeli będzie tak to mogę chodzić w ciąży. A najśmieszniejsze jest to, że nie chce mi się spać wieczorem.. Mój zasypia i 22 a ja leżę jak wariatka do 24 i przewracam się z boku na bok, bo niewygodnie. 😁
Ja ogólnie cierpię na bezsenność. Czasami śpię po kilka godzin dziennie i potem nie jestem w stanie funkcjonować w pracy. Jak byłam młodsza to spałam po 15h, jakoś z 5 lat temu mi się zmieniło. Mam nadzieję, że w ciąży będę ciągle śpiąca i wyśpię się za wszystkie czasy. Czytałam, że dużo kobitek by ciągle spała 🙂

reklama
Do góry