reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hejka dziewczyny ❤️
U mnie ból brzucha i jajników ciąg dalszy, ale mam nadzieję, że to normlane na tym etapie i że zaraz się skończy. Bardziej martwią mnie plecy.. Wieczorami nie bolą, ale w dzień gzie w zasadzie nic nie robię 🤣
Nic kompletnie mi się nie chce, całe dnie leżę pod kocem w weekend jutro niestety mi się kończy i wstaje o 5 do pracy 🙄
Nic mi nie smakuje. Nie cofa mnie, ale jak dziś ugryzłam kanapkę z jajkiem 🤢🤢🤢🤢

Gratulacje wszystkim, którym nie napisałam tylko dałam serduszko! Wybaczcie. Milion razy dziennie wchodzę i czytam co nowego u Was ❤️❤️❤️
A nie chcesz iść na zwolnienie ?

reklama
Hejka dziewczyny ❤
U mnie ból brzucha i jajników ciąg dalszy, ale mam nadzieję, że to normlane na tym etapie i że zaraz się skończy. Bardziej martwią mnie plecy.. Wieczorami nie bolą, ale w dzień gzie w zasadzie nic nie robię 🤣
Nic kompletnie mi się nie chce, całe dnie leżę pod kocem w weekend jutro niestety mi się kończy i wstaje o 5 do pracy 🙄
Nic mi nie smakuje. Nie cofa mnie, ale jak dziś ugryzłam kanapkę z jajkiem 🤢🤢🤢🤢

Gratulacje wszystkim, którym nie napisałam tylko dałam serduszko! Wybaczcie. Milion razy dziennie wchodzę i czytam co nowego u Was ❤❤❤
Powodzenia jutro w pracy 😘 Mam nadzieję, że u ciebie nie będzie ani nudności ani wymiotów 🙂

Haha nie wiem czemu ale bardzo mnie to śmieszy ja jestem na etapie 1 dziecka.

Załączniki

• Screenshot_2020-08-30-20-48-58-961_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2020-08-30-20-48-58-961_com.facebook.katana.jpg
    291,2 KB · Wyświetleń: 91
Powodzenia jutro w pracy 😘 Mam nadzieję, że u ciebie nie będzie ani nudności ani wymiotów 🙂
Nudności mam, ale wymiotów na szczęście wcale. Ale nawet teraz jak pisze o nudnościach to mam 🤣 ale do zniesienia! Jeżeli będzie tak to mogę chodzić w ciąży. A najśmieszniejsze jest to, że nie chce mi się spać wieczorem.. Mój zasypia i 22 a ja leżę jak wariatka do 24 i przewracam się z boku na bok, bo niewygodnie. 😁

Nudności mam, ale wymiotów na szczęście wcale. Ale nawet teraz jak pisze o nudnościach to mam 🤣 ale do zniesienia! Jeżeli będzie tak to mogę chodzić w ciąży. A najśmieszniejsze jest to, że nie chce mi się spać wieczorem.. Mój zasypia i 22 a ja leżę jak wariatka do 24 i przewracam się z boku na bok, bo niewygodnie. 😁
Ja ogólnie cierpię na bezsenność. Czasami śpię po kilka godzin dziennie i potem nie jestem w stanie funkcjonować w pracy. Jak byłam młodsza to spałam po 15h, jakoś z 5 lat temu mi się zmieniło. Mam nadzieję, że w ciąży będę ciągle śpiąca i wyśpię się za wszystkie czasy. Czytałam, że dużo kobitek by ciągle spała 🙂

reklama
Do góry