kasia20021
Fanka BB :)
Najpierw nam powiedz jakie masz cykle i kiedy byla owulacjaDziewczyny a czy kropka ciemnego śluzu tzn brązowego w 19 dniu cyklu to może być plamienie implantacyjne ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najpierw nam powiedz jakie masz cykle i kiedy byla owulacjaDziewczyny a czy kropka ciemnego śluzu tzn brązowego w 19 dniu cyklu to może być plamienie implantacyjne ?
Moje cykle zazwyczaj trwają 25 dni owulacje miałam między 10 a 13 dniem bo wtedy śluz płodny występował . Teraz mam dużo śluzu mlecznej konsystencji .Najpierw nam powiedz jakie masz cykle i kiedy byla owulacja
Clear blue się raczej nie mylą. Ewidentnie coś się przebijaNiestety, ale one są negatywne
Miałam identycznie z testami owu w tym miesiącu. Też mam nadzieję, że owulacja była. U mnie codziennie starania łącznie chyba przez 10 dni. I też jak na mnie to bardzo często[emoji3526]Cześć dziewczyny, chwilę mnie nie było, dziś melduję 19dc.
Starania w 11, 12, 14, 16, 18 dc [emoji23] jak na mnie to szokująca częstotliwość bo „sama z siebie” naprawdę chcę z raz na tydzień ... może jeszcze z raz i koniec na ten cykl bo jestem wykończona..[emoji1787]
Najgorsze,że testy owu nie pokazały mi ani razu mocnego pozytywa. Za to od 3 dni "czuje" jajniki i generalnie czuje się nadmuchana w podbrzuszu. Najwyraźniejsze kreski miałam 2 dni temu ale wciąż to nie był pozytyw.. mam nadzieję że ta owu jednak była.. [emoji22]
Miałam identycznie z testami owu w tym miesiącu. Też mam nadzieję, że owulacja była. U mnie codziennie starania łącznie chyba przez 10 dni. I też jak na mnie to bardzo często[emoji3526]
Mozliwe ze to plamienie implantacyjne ale to tez moze byc z powodu zaburzen hormonalnych. Narazie obserwuj i jak okres nie przyjdzie to wiadomo czas na testMoje cykle zazwyczaj trwają 25 dni owulacje miałam między 10 a 13 dniem bo wtedy śluz płodny występował . Teraz mam dużo śluzu mlecznej konsystencji .
Skoro jest druga kreska to jak moga byc negatywne? Na zdj nie widac tak tej kreski jak na zywo....Niestety, ale one są negatywne