reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Na miesiączkę jest za wcześnie bo nie czuje nic po piersiach , a zazwyczaj mam je ciężkie i obolałe . Ale czuje za to bóle w podbrzuszu i bóle jajników . Specyficzne , kłujące

Cześć dziewczyny, chwilę mnie nie było, dziś melduję 19dc.
Starania w 11, 12, 14, 16, 18 dc [emoji23] jak na mnie to szokująca częstotliwość bo „sama z siebie” naprawdę chcę z raz na tydzień ... może jeszcze z raz i koniec na ten cykl bo jestem wykończona..[emoji1787]

Najgorsze,że testy owu nie pokazały mi ani razu mocnego pozytywa. Za to od 3 dni "czuje" jajniki i generalnie czuje się nadmuchana w podbrzuszu. Najwyraźniejsze kreski miałam 2 dni temu ale wciąż to nie był pozytyw.. mam nadzieję że ta owu jednak była.. [emoji22]

Cześć dziewczyny, chwilę mnie nie było, dziś melduję 19dc.
Starania w 11, 12, 14, 16, 18 dc [emoji23] jak na mnie to szokująca częstotliwość bo „sama z siebie” naprawdę chcę z raz na tydzień ... może jeszcze z raz i koniec na ten cykl bo jestem wykończona..[emoji1787]

Najgorsze,że testy owu nie pokazały mi ani razu mocnego pozytywa. Za to od 3 dni "czuje" jajniki i generalnie czuje się nadmuchana w podbrzuszu. Najwyraźniejsze kreski miałam 2 dni temu ale wciąż to nie był pozytyw.. mam nadzieję że ta owu jednak była.. [emoji22]
Miałam identycznie z testami owu w tym miesiącu. Też mam nadzieję, że owulacja była. U mnie codziennie starania łącznie chyba przez 10 dni. I też jak na mnie to bardzo często[emoji3526]

Miałam identycznie z testami owu w tym miesiącu. Też mam nadzieję, że owulacja była. U mnie codziennie starania łącznie chyba przez 10 dni. I też jak na mnie to bardzo często[emoji3526]

O kurcze codziennie [emoji33] zazdroszczę siły, ja potrzebuję się zregenerować żeby jakąś przyjemność z tego mieć, ledwo daje rade co drugi dzień [emoji26] może jak te starania się przeciagną to się jakoś przyzwyczaję [emoji23]

U mnie już test owu bladziutki więc jeśli była to chyba faktycznie w 12dc wiec fajnie, że robiłam bo tak wcześnie bym się nie spodziewała. Potwierdzę we wtorek u gina.

Myślicie, że ciąża i poronienie mogło się przyczynić do zmianach w cyklu? W sensie ta owu jeśli była to 12dc wcześniej na bank miałam 14-15 może nawet 16dc potwierdzone u gina i tak sobie myślę 🤔

Moje cykle zazwyczaj trwają 25 dni :) owulacje miałam między 10 a 13 dniem bo wtedy śluz płodny występował . Teraz mam dużo śluzu mlecznej konsystencji .
Mozliwe ze to plamienie implantacyjne ale to tez moze byc z powodu zaburzen hormonalnych. Narazie obserwuj i jak okres nie przyjdzie to wiadomo czas na test :)

reklama
Do góry