reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A ta histeroskopia jest przezmaciczna czy wchodzą brzuchem w okolicach pępka?Nie ma co się przejmować. Mi się też zdarzyło wypic winko przed okresem... Nie myślałabym tak negatywnie i poszłabym na betę [emoji4]
A jeśli nie pójdzie dobrze, to masz już plan [emoji4] odpoczywaj od nas i rób, co uważasz za słuszne, to ci najbardziej pomoże, powodzenia! [emoji120][emoji3590]

Przezmaciczna. Na pół godzinki mnie usypiali 😉

Co do objawów to... pierwsza i druga ciąża 0... tryskałam energią... tylko przy myciu zębów mi się dźwigało 🤭 trzecia... zamiast okresu śluz pudrowy róż 😁.... Czwarta...jakby zwykły okres.... zmęczenie... zgaga....mdłości... i te przeczucie..... ale niestety poronienie a wychodziły dwie ładne grube krechy... po tym tzw... okresie😞

reklama
Mi też 😁 ale testuje dopiero w środę jak @ nie przyjdzie lub w czwartek. W sumie na nic nie liczę 🤪
Ja dzisiaj nie wytrzymalam juz i stwierdzilam “a zrobie sobie nie zaszkodzi mi to” no i po zrobieniu patrze a tam blada kreska i zonk 😂 dodatkowo testy owu wychodza mi pozytywnie. Co do testu ciazowego to robilam Clearblue ale jedna dziewczyna mi tu pisala ze potrafia te testy szwankowac wiec sceptycznie podchodze do tego wyniku.

Do góry