reklama
Sherlook
Fanka BB :)
Tak. I w ciągu 2 pierwszych dni @. Podczas owu też.Też zawsze przed @ jesteście wzdęte. Ja dziś to jakbym balon miała w brzuchu .....
kasia20021
3 dni mi zostalyIle masz do miesiączki bo gdzies mi umknęło ?
Carry88
Moderator
A ta histeroskopia jest przezmaciczna czy wchodzą brzuchem w okolicach pępka?Nie ma co się przejmować. Mi się też zdarzyło wypic winko przed okresem... Nie myślałabym tak negatywnie i poszłabym na betę [emoji4]
A jeśli nie pójdzie dobrze, to masz już plan [emoji4] odpoczywaj od nas i rób, co uważasz za słuszne, to ci najbardziej pomoże, powodzenia! [emoji120][emoji3590]
Przezmaciczna. Na pół godzinki mnie usypiali
MamaM123
Zazwyczaj tak teraz nie... wręcz mam dobrą przemianę materii w tym cykluTeż zawsze przed @ jesteście wzdęte. Ja dziś to jakbym balon miała w brzuchu .....
MamaM123
Co do objawów to... pierwsza i druga ciąża 0... tryskałam energią... tylko przy myciu zębów mi się dźwigało trzecia... zamiast okresu śluz pudrowy róż .... Czwarta...jakby zwykły okres.... zmęczenie... zgaga....mdłości... i te przeczucie..... ale niestety poronienie a wychodziły dwie ładne grube krechy... po tym tzw... okresie
Alwinka
Mi też ale testuje dopiero w środę jak @ nie przyjdzie lub w czwartek. W sumie na nic nie liczę3 dni mi zostaly
Alwinka
Ja też zależy raz nie czuje nic raz wszystko mnie boli przed. Teraz też chyba to wzdęcie na @.Zazwyczaj tak teraz nie... wręcz mam dobrą przemianę materii w tym cyklu
E
Elka1993
Gość
Dziewczyny a czy kropka ciemnego śluzu tzn brązowego w 19 dniu cyklu to może być plamienie implantacyjne ?
reklama
kasia20021
Ja dzisiaj nie wytrzymalam juz i stwierdzilam “a zrobie sobie nie zaszkodzi mi to” no i po zrobieniu patrze a tam blada kreska i zonk dodatkowo testy owu wychodza mi pozytywnie. Co do testu ciazowego to robilam Clearblue ale jedna dziewczyna mi tu pisala ze potrafia te testy szwankowac wiec sceptycznie podchodze do tego wyniku.Mi też ale testuje dopiero w środę jak @ nie przyjdzie lub w czwartek. W sumie na nic nie liczę