reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Robiłyśmy kiedyś domowy test z krwi? Zastanawiam się czy kupić.
Ja kiedyś kupiłam i go zepsulam przed użyciem 🤦 bo chciałam tak sobie tylko lekko nacisnąć i sprawdzić i wtedy ta igła mi wystrzeliła i po rybkach :D a jak potem próbowałam jakoś jednak tę krew wydostać z palca, omatko. Aż samą mnie to bawi, jak sobie przypomnę :p

Dziewczyny czy ten na samym dole dzisiejszy z przed chwili mogę zaliczyć jako pozytyw? :)Zobacz załącznik 1169939
Edit: Widzę jak zdjęcie wstawiłam:) tzn że nie na dole tylko pierwszy od lewej :)
A ja bym jeszcze jutro sprawdziła i będzie jasne. Jak u mnie był.pozytyw, to kreska testowa była sporo ciemniejsza od kontrolnej. Ale jak jutro u Ciebie będzie jaśniejsza, no to ten dzisiejszy byłby pozytywem.

Dziewczyny czy ten na samym dole dzisiejszy z przed chwili mogę zaliczyć jako pozytyw? :)Zobacz załącznik 1169939
Edit: Widzę jak zdjęcie wstawiłam:) tzn że nie na dole tylko pierwszy od lewej :)
Tak pozytyw ale na wszelki wypadek jutro bym zrobiła i jeśli będzie jaśniejsza kreska od dzisiejszej to dzisiejszy zaliczyć do pozytywu.

Ja kiedyś kupiłam i go zepsulam przed użyciem 🤦 bo chciałam tak sobie tylko lekko nacisnąć i sprawdzić i wtedy ta igła mi wystrzeliła i po rybkach :D a jak potem próbowałam jakoś jednak tę krew wydostać z palca, omatko. Aż samą mnie to bawi, jak sobie przypomnę :p

A ja bym jeszcze jutro sprawdziła i będzie jasne. Jak u mnie był.pozytyw, to kreska testowa była sporo ciemniejsza od kontrolnej. Ale jak jutro u Ciebie będzie jaśniejsza, no to ten dzisiejszy byłby pozytywem.
Tak pozytyw ale na wszelki wypadek jutro bym zrobiła i jeśli będzie jaśniejsza kreska od dzisiejszej to dzisiejszy zaliczyć do pozytywu.
Pewnie że sprawdzę jutro :) mam ich jeszcze 5 sztuk więc sprawdzę kilka dni :) dla samej siebie :) W takim razie muszę jeszcze poprawić starania jutro i pojutrze ;)

Hejka dziewczyny ❤️
U mnie ból brzucha i jajników ciąg dalszy, ale mam nadzieję, że to normlane na tym etapie i że zaraz się skończy. Bardziej martwią mnie plecy.. Wieczorami nie bolą, ale w dzień gzie w zasadzie nic nie robię 🤣
Nic kompletnie mi się nie chce, całe dnie leżę pod kocem w weekend jutro niestety mi się kończy i wstaje o 5 do pracy 🙄
Nic mi nie smakuje. Nie cofa mnie, ale jak dziś ugryzłam kanapkę z jajkiem 🤢🤢🤢🤢

Gratulacje wszystkim, którym nie napisałam tylko dałam serduszko! Wybaczcie. Milion razy dziennie wchodzę i czytam co nowego u Was ❤️❤️❤️

reklama
Do góry