Carry88
Moderator
Dziewczyny czy ten na samym dole dzisiejszy z przed chwili mogę zaliczyć jako pozytyw? Zobacz załącznik 1169939
Ja bym zaliczyła, ale w testach jeszcze kiepska jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy ten na samym dole dzisiejszy z przed chwili mogę zaliczyć jako pozytyw? Zobacz załącznik 1169939
Według mnie tak.Dziewczyny czy ten na samym dole dzisiejszy z przed chwili mogę zaliczyć jako pozytyw? Zobacz załącznik 1169939
Edit: Widzę jak zdjęcie wstawiłam tzn że nie na dole tylko pierwszy od lewej
TakDziewczyny czy ten na samym dole dzisiejszy z przed chwili mogę zaliczyć jako pozytyw? Zobacz załącznik 1169939
Kiedy testujesz? Rano czy nie wytrzymaszBylam w aptece mlodemu po ibuprom i kupialm sobie 2 testy a co [emoji28][emoji1787] promocja byla [emoji85] [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji28] 2 pink za 14.99 jeden plytkowy drugi sikacz [emoji23] apteka dr maxx jak cos [emoji6]
Ja kiedyś kupiłam i go zepsulam przed użyciem bo chciałam tak sobie tylko lekko nacisnąć i sprawdzić i wtedy ta igła mi wystrzeliła i po rybkach a jak potem próbowałam jakoś jednak tę krew wydostać z palca, omatko. Aż samą mnie to bawi, jak sobie przypomnęRobiłyśmy kiedyś domowy test z krwi? Zastanawiam się czy kupić.
A ja bym jeszcze jutro sprawdziła i będzie jasne. Jak u mnie był.pozytyw, to kreska testowa była sporo ciemniejsza od kontrolnej. Ale jak jutro u Ciebie będzie jaśniejsza, no to ten dzisiejszy byłby pozytywem.Dziewczyny czy ten na samym dole dzisiejszy z przed chwili mogę zaliczyć jako pozytyw? Zobacz załącznik 1169939
Tak pozytyw ale na wszelki wypadek jutro bym zrobiła i jeśli będzie jaśniejsza kreska od dzisiejszej to dzisiejszy zaliczyć do pozytywu.Dziewczyny czy ten na samym dole dzisiejszy z przed chwili mogę zaliczyć jako pozytyw? Zobacz załącznik 1169939
Ja kiedyś kupiłam i go zepsulam przed użyciem bo chciałam tak sobie tylko lekko nacisnąć i sprawdzić i wtedy ta igła mi wystrzeliła i po rybkach a jak potem próbowałam jakoś jednak tę krew wydostać z palca, omatko. Aż samą mnie to bawi, jak sobie przypomnę
A ja bym jeszcze jutro sprawdziła i będzie jasne. Jak u mnie był.pozytyw, to kreska testowa była sporo ciemniejsza od kontrolnej. Ale jak jutro u Ciebie będzie jaśniejsza, no to ten dzisiejszy byłby pozytywem.
Pewnie że sprawdzę jutro mam ich jeszcze 5 sztuk więc sprawdzę kilka dni dla samej siebie W takim razie muszę jeszcze poprawić starania jutro i pojutrzeTak pozytyw ale na wszelki wypadek jutro bym zrobiła i jeśli będzie jaśniejsza kreska od dzisiejszej to dzisiejszy zaliczyć do pozytywu.
Mam przeczucie ze we wrześniu się znowu kreseczki posypią na ciążowych[emoji4] aż miło wtedy się tu zagląda [emoji102][emoji102]Pewnie że sprawdzę jutro mam ich jeszcze 5 sztuk więc sprawdzę kilka dni dla samej siebie W takim razie muszę jeszcze poprawić starania jutro i pojutrze
Głęboko w to wierzęMam przeczucie ze we wrześniu się znowu kreseczki posypią na ciążowych[emoji4] aż miło wtedy się tu zagląda [emoji102][emoji102]