reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

A Wy dziewczyny jesteście przed @? Bo ja w ciąży jak jeszcze nie wiedziałam że jestem to też myślałam że zamarzam wieczorami [emoji3063] tak mną telepało pod kołdrą że nie umiałam zasnąć, byłam pewna ze mnie coś rozkłada a dopiero po pozytywnym teście czytałam że takie dreszcze są normalne [emoji39]
Według testów owu i aplikacji dzisiaj mam termin miesiączki 14dpo ale nie do końca wiem ile moja faza lutealna trwa więc czekam do 1.09 i dopiero od 2.09 będę liczyć spóźnienie miesiączki. Żyje z nadzieją że okres przyjdzie max 1.09 i będzie 30 dniowy cykl a nie 60 dniowy tak jak 2 ostatnie.

reklama
U mnie te z ebay 10mlU zawsze sie sprawdzaly jak ciazy nie bylo to zawsze wychodzil negatywny jak zaszlam w ciaze to cyk piekne kreski mialam ale i tak twierdze ze warto jednak troszke wiecej wydac kasy na te testy firmowe i miec pewnosc bo te randomowe to wiadomo roznie z nimi bywa. Ja ostatnio fajnego deala zlapalam na amazonie 3 testy clearblue za £8 i 2 testy First Response za £5

Tez zamawiam zawsze z Amazon [emoji4]

A Wy dziewczyny jesteście przed @? Bo ja w ciąży jak jeszcze nie wiedziałam że jestem to też myślałam że zamarzam wieczorami 🥶 tak mną telepało pod kołdrą że nie umiałam zasnąć, byłam pewna ze mnie coś rozkłada a dopiero po pozytywnym teście czytałam że takie dreszcze są normalne 😋
Jestem 3 dni przed @. Dzisiaj zrobilam test i wyszla jasna kreska wiec no zobaczymy

Moja koleżanka też jest w ciąży i mówi, że ciągle jej zimno. My w krótkich rękawach, a ona w swetrze i długie spodnie 🙂
Tak się zastanawiam, że co jakiś czas któraś z was pisze, że ma plamienia. Nie takie przed @ tylko w cyklu. I was to nic nie stresuje! Ja raz w życiu miałam plamienie w dniu uwo. Niby wiedziałam, że to normalne, ale i tak panikowałam 😐 Podziwiam wasz spokój.

Moja koleżanka też jest w ciąży i mówi, że ciągle jej zimno. My w krótkich rękawach, a ona w swetrze i długie spodnie [emoji846]
Tak się zastanawiam, że co jakiś czas któraś z was pisze, że ma plamienia. Nie takie przed @ tylko w cyklu. I was to nic nie stresuje! Ja raz w życiu miałam plamienie w dniu uwo. Niby wiedziałam, że to normalne, ale i tak panikowałam [emoji52] Podziwiam wasz spokój.
Ja tak miałam w marcu zimno mi było siedząc w golfie w polarze i pod kocem i przy kaloryferze. I to mi dało do myślenia i zrobiłam test. Wyszedł pozytywny ale niestety w kwietniu straciłam. Coś poszło nie tak.

Moja koleżanka też jest w ciąży i mówi, że ciągle jej zimno. My w krótkich rękawach, a ona w swetrze i długie spodnie 🙂
Tak się zastanawiam, że co jakiś czas któraś z was pisze, że ma plamienia. Nie takie przed @ tylko w cyklu. I was to nic nie stresuje! Ja raz w życiu miałam plamienie w dniu uwo. Niby wiedziałam, że to normalne, ale i tak panikowałam 😐 Podziwiam wasz spokój.
Szczerze? Mi sie pierwszy raz w zyciu trafilo plamienie owulacyjne i plamienie implantacyjne o ile udalo mi sie zajsc w ciaze. Kilka dni temu zaczelam plamic pierwsze co pomyslalam to to ze okres przyszedl szybciej ale po obliczeniu wychodzilo bardziej na implantacje a nie na okres. Plamienie mialam 3 dni bylo bardzo skape no i cisza. Dzisiaj wyszla mi blada kreska na tescie aktualnie 3 dni do okresu zostaly 🤷‍♀️ Ale zadnego plamienia sie nie balam ani sie tym nie stresowalam bo wiem ze to jest calkiem normalne i nic zlego sie nie dzieje.

Szczerze? Mi sie pierwszy raz w zyciu trafilo plamienie owulacyjne i plamienie implantacyjne o ile udalo mi sie zajsc w ciaze. Kilka dni temu zaczelam plamic pierwsze co pomyslalam to to ze okres przyszedl szybciej ale po obliczeniu wychodzilo bardziej na implantacje a nie na okres. Plamienie mialam 3 dni bylo bardzo skape no i cisza. Dzisiaj wyszla mi blada kreska na tescie aktualnie 3 dni do okresu zostaly 🤷‍♀️ Ale zadnego plamienia sie nie balam ani sie tym nie stresowalam bo wiem ze to jest calkiem normalne i nic zlego sie nie dzieje.
Ja od razu szukałam u dr Google 🤣🤣 i oczywiście pisało, że kilka kropel to spoko, a mi cała wkładkę taką max zabrudziło i się martwiłam. Ale nigdy się to już nie powtórzyło.

Od kiedy się staramy o dzidzię zawsze przed @ tak ok 7 dnia po owu czuję brzuch i jajniki. W pierwszym miesiącu myślałam, że ciąża, ale teraz już wiem, że niestety to nie to. Nasz organizm jest bardzo zaskakujący. Kiedy miałam 3 miesiące przerwę nic nie czułam. Dziś znów mam takie uczucie jak przy @ tylko o wiele słabsze.

Czuję, że u ciebie to na stówę ciąża 😍 Powiem szczerze, że już któryś raz z kolei czytam o tym plamieniu implantacyjnym i mam nadzieję, że też mi się pojawi🙂 zawsze jakaś nadzieja, że będą II kreski🙂

reklama
Hejka:)
@ zbliża się wielkimi krokami, dzisiaj przy przytulankach pojawiło się trochę krwi.... więc czekam....
Czy duphaston może przedłużać cykl?
Nie będę się pytać siostry bo będzie mi truć i się wypytywać..... Ona właśnie dzięki duphastonowi w drugim cyklu zaszła w ciążę, ja jej poleciłam tego gina. 😁
Chodziła do innego a on tylko na badania ja wysyłał i jej męża też, tyle kasy co ona wydała....
masakra...

Do góry