reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

A Wy dziewczyny jesteście przed @? Bo ja w ciąży jak jeszcze nie wiedziałam że jestem to też myślałam że zamarzam wieczorami [emoji3063] tak mną telepało pod kołdrą że nie umiałam zasnąć, byłam pewna ze mnie coś rozkłada a dopiero po pozytywnym teście czytałam że takie dreszcze są normalne [emoji39]
Według testów owu i aplikacji dzisiaj mam termin miesiączki 14dpo ale nie do końca wiem ile moja faza lutealna trwa więc czekam do 1.09 i dopiero od 2.09 będę liczyć spóźnienie miesiączki. Żyje z nadzieją że okres przyjdzie max 1.09 i będzie 30 dniowy cykl a nie 60 dniowy tak jak 2 ostatnie.

reklama
U mnie te z ebay 10mlU zawsze sie sprawdzaly jak ciazy nie bylo to zawsze wychodzil negatywny jak zaszlam w ciaze to cyk piekne kreski mialam ale i tak twierdze ze warto jednak troszke wiecej wydac kasy na te testy firmowe i miec pewnosc bo te randomowe to wiadomo roznie z nimi bywa. Ja ostatnio fajnego deala zlapalam na amazonie 3 testy clearblue za £8 i 2 testy First Response za £5

Tez zamawiam zawsze z Amazon [emoji4]

A Wy dziewczyny jesteście przed @? Bo ja w ciąży jak jeszcze nie wiedziałam że jestem to też myślałam że zamarzam wieczorami 🥶 tak mną telepało pod kołdrą że nie umiałam zasnąć, byłam pewna ze mnie coś rozkłada a dopiero po pozytywnym teście czytałam że takie dreszcze są normalne 😋
Jestem 3 dni przed @. Dzisiaj zrobilam test i wyszla jasna kreska wiec no zobaczymy

Moja koleżanka też jest w ciąży i mówi, że ciągle jej zimno. My w krótkich rękawach, a ona w swetrze i długie spodnie 🙂
Tak się zastanawiam, że co jakiś czas któraś z was pisze, że ma plamienia. Nie takie przed @ tylko w cyklu. I was to nic nie stresuje! Ja raz w życiu miałam plamienie w dniu uwo. Niby wiedziałam, że to normalne, ale i tak panikowałam 😐 Podziwiam wasz spokój.

Moja koleżanka też jest w ciąży i mówi, że ciągle jej zimno. My w krótkich rękawach, a ona w swetrze i długie spodnie [emoji846]
Tak się zastanawiam, że co jakiś czas któraś z was pisze, że ma plamienia. Nie takie przed @ tylko w cyklu. I was to nic nie stresuje! Ja raz w życiu miałam plamienie w dniu uwo. Niby wiedziałam, że to normalne, ale i tak panikowałam [emoji52] Podziwiam wasz spokój.
Ja tak miałam w marcu zimno mi było siedząc w golfie w polarze i pod kocem i przy kaloryferze. I to mi dało do myślenia i zrobiłam test. Wyszedł pozytywny ale niestety w kwietniu straciłam. Coś poszło nie tak.

Moja koleżanka też jest w ciąży i mówi, że ciągle jej zimno. My w krótkich rękawach, a ona w swetrze i długie spodnie 🙂
Tak się zastanawiam, że co jakiś czas któraś z was pisze, że ma plamienia. Nie takie przed @ tylko w cyklu. I was to nic nie stresuje! Ja raz w życiu miałam plamienie w dniu uwo. Niby wiedziałam, że to normalne, ale i tak panikowałam 😐 Podziwiam wasz spokój.
Szczerze? Mi sie pierwszy raz w zyciu trafilo plamienie owulacyjne i plamienie implantacyjne o ile udalo mi sie zajsc w ciaze. Kilka dni temu zaczelam plamic pierwsze co pomyslalam to to ze okres przyszedl szybciej ale po obliczeniu wychodzilo bardziej na implantacje a nie na okres. Plamienie mialam 3 dni bylo bardzo skape no i cisza. Dzisiaj wyszla mi blada kreska na tescie aktualnie 3 dni do okresu zostaly 🤷‍♀️ Ale zadnego plamienia sie nie balam ani sie tym nie stresowalam bo wiem ze to jest calkiem normalne i nic zlego sie nie dzieje.

Szczerze? Mi sie pierwszy raz w zyciu trafilo plamienie owulacyjne i plamienie implantacyjne o ile udalo mi sie zajsc w ciaze. Kilka dni temu zaczelam plamic pierwsze co pomyslalam to to ze okres przyszedl szybciej ale po obliczeniu wychodzilo bardziej na implantacje a nie na okres. Plamienie mialam 3 dni bylo bardzo skape no i cisza. Dzisiaj wyszla mi blada kreska na tescie aktualnie 3 dni do okresu zostaly 🤷‍♀️ Ale zadnego plamienia sie nie balam ani sie tym nie stresowalam bo wiem ze to jest calkiem normalne i nic zlego sie nie dzieje.
Ja od razu szukałam u dr Google 🤣🤣 i oczywiście pisało, że kilka kropel to spoko, a mi cała wkładkę taką max zabrudziło i się martwiłam. Ale nigdy się to już nie powtórzyło.

Od kiedy się staramy o dzidzię zawsze przed @ tak ok 7 dnia po owu czuję brzuch i jajniki. W pierwszym miesiącu myślałam, że ciąża, ale teraz już wiem, że niestety to nie to. Nasz organizm jest bardzo zaskakujący. Kiedy miałam 3 miesiące przerwę nic nie czułam. Dziś znów mam takie uczucie jak przy @ tylko o wiele słabsze.

Czuję, że u ciebie to na stówę ciąża 😍 Powiem szczerze, że już któryś raz z kolei czytam o tym plamieniu implantacyjnym i mam nadzieję, że też mi się pojawi🙂 zawsze jakaś nadzieja, że będą II kreski🙂

reklama
Hejka:)
@ zbliża się wielkimi krokami, dzisiaj przy przytulankach pojawiło się trochę krwi.... więc czekam....
Czy duphaston może przedłużać cykl?
Nie będę się pytać siostry bo będzie mi truć i się wypytywać..... Ona właśnie dzięki duphastonowi w drugim cyklu zaszła w ciążę, ja jej poleciłam tego gina. 😁
Chodziła do innego a on tylko na badania ja wysyłał i jej męża też, tyle kasy co ona wydała....
masakra...

Do góry