reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja tez mialam lekkie plamienia i bylam okolo tyg przed @ ale u mnie chyba na okres sie nie zapowiada no chyba ze mnie testy oszukuja

Te clearblue i innej testy z niebieska kreska maja niestety opinie ze czasami pojawia się linia na nich mimo ze ciąży nie ma, nie wiem czemu w sumie.

Osobiście je lubię bo mi nic takiego się nie zdarzyło z nimi wiec trzymam kciuki [emoji1695][emoji1695]

Ja mam tak od wczoraj ale dzisiaj się zdecydowanie gorzej czuję niż wczoraj. Jeszcze od piątku głową mnie boli. Kładę się spać z bólem głowy i wstaje z bólem głowy. Może będę chora [emoji848]
Ojoj, to się grzej w łóżeczku, herbatka z cytrynka lub jaka tam lubisz byle ciepła.
Ja ostatnio wymarzłam, ale siedzieliśmy za długo przy grillu, dzisiaj mnie trochę gardło bolało chyba od wczorajszego pływania w jeziorze. Nie mam już uderzeń gorąca, ogólnie normalnie u mnie, piersi już bardzo bolą, jajnik prawy zaczynam czuć, ale dzisiaj mam jakiegoś doła😒, w sumie to co miesiąc mam przed okresem z dwa dni takie, że mi smutno, przeleżała bym zawinięta w koc z książką, czasem to i łezka się w oku zakrecia🤷‍♀️
Ale przynajmniej nie byłam złośliwa dla mojego w tym miesiącu, bo zawsze to najpierw złośliwa jestem a później mam dopiero zjazd, więc ZNP w miarę łagodnie przechodzę😜

Te clearblue i innej testy z niebieska kreska maja niestety opinie ze czasami pojawia się linia na nich mimo ze ciąży nie ma, nie wiem czemu w sumie.

Osobiście je lubię bo mi nic takiego się nie zdarzyło z nimi wiec trzymam kciuki [emoji1695][emoji1695]
Ja też jak je robiłam to zawsze typowo negatywny test wychodził jak ciąży nie było, ale za to jak ciąża była to jej mi nie pokazały nawet w 9tc.

Ojoj, to się grzej w łóżeczku, herbatka z cytrynka lub jaka tam lubisz byle ciepła.
Ja ostatnio wymarzłam, ale siedzieliśmy za długo przy grillu, dzisiaj mnie trochę gardło bolało chyba od wczorajszego pływania w jeziorze. Nie mam już uderzeń gorąca, ogólnie normalnie u mnie, piersi już bardzo bolą, jajnik prawy zaczynam czuć, ale dzisiaj mam jakiegoś doła[emoji19], w sumie to co miesiąc mam przed okresem z dwa dni takie, że mi smutno, przeleżała bym zawinięta w koc z książką, czasem to i łezka się w oku zakrecia[emoji2368]
Ale przynajmniej nie byłam złośliwa dla mojego w tym miesiącu, bo zawsze to najpierw złośliwa jestem a później mam dopiero zjazd, więc ZNP w miarę łagodnie przechodzę[emoji12]
Ja nie na widzę takiego stanu jak mam wczoraj i dziś. To jest takie nijakie[emoji3062][emoji3062]

reklama

Zartujesz prawda?🤔😱 nigdy nie mialam takiego przypadku zeby mnie clearblue oklamalo. Mam w zapasie jeszcze First response i elektroniczny z Clearblue ale te to juz trzymam na wtorek w razie czego😂

Do góry