reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Zartujesz prawda?[emoji848][emoji33] nigdy nie mialam takiego przypadku zeby mnie clearblue oklamalo. Mam w zapasie jeszcze First response i elektroniczny z Clearblue ale te to juz trzymam na wtorek w razie czego[emoji23]
Jeżeli masz sprawdzone i robiłaś je kiedyś i wychodziły ci negatywne to nie martw się.

Powiem wam że jak ja bym tak była w ciąży jakiś cudem to chyba bym musiała stąd uciec[emoji1787]

reklama
Jeżeli masz sprawdzone i robiłaś je kiedyś i wychodziły ci negatywne to nie martw się.

Powiem wam że jak ja bym tak była w ciąży jakiś cudem to chyba bym musiała stąd uciec[emoji1787]
Nieno prawie za kazdym razem robilam clearblue i nigdy mi nie pokazalo blednego wyniku. Jutro uzyje tego First Response i zobaczymy

Zartujesz prawda?[emoji848][emoji33] nigdy nie mialam takiego przypadku zeby mnie clearblue oklamalo. Mam w zapasie jeszcze First response i elektroniczny z Clearblue ale te to juz trzymam na wtorek w razie czego[emoji23]

Wiesz takie krążą opinie na necie - ale ja jak pisałam wyżej osobiście w nie nie wierze - nigdy mi się tak nie zdarzyło jak był negatywny to był negatywny nawet taki wygrzebany z kosza po czasie[emoji23]
Wiec jak masz kreskę to tego się bym trzymała [emoji4]

U nas chwalą testy First Response a ja np na nich zawsze mam indent line widoczne[emoji2370] chyba mam linie w oczach po takim czasie przez to wpatrywanie [emoji41][emoji23]

W każdym razie tak czy siak używam obu. Nie wiem ile jesteś po owu i jaki masz test digi ale clearblue ma digi z tygodniami i jeszcze early taki 5dni przed wiec ma czujność lepsza chyba jak coś. Trzymam kciuki [emoji1695][emoji1695]

Ten bialy byl hm po zrobieniu zrobil sie caly rozowy po chwili juz byl bialy i 1 kreska otowrzylam go jakies pol godz temu i nad ta testowa wszystko rozowe... nie wiem moze felerny (nie mam fotki bo przy okazji go odrazu uszkodzilam...) mysle ze juz nie bd robic testow bo szkoda kasy jak sie szyjka nie obnizy to w wtorek lub srode skocze na bete to by bylo okolo 18/19dpo wiec to pewnie by juz wskazalo. W 1 ciazy w 16dpo robilam bete (i bylo dokladnie 163.8 teraz patrze) a dop potem test na pamiatke moze w moim moczu jest mniej tego hormonu za duze pije [emoji28][emoji1787] 3l wody dziennie + soki i herbaty to moze przez to
Ja planuje jutro iść na betę plus tsh.

Wiesz takie krążą opinie na necie - ale ja jak pisałam wyżej osobiście w nie nie wierze - nigdy mi się tak nie zdarzyło jak był negatywny to był negatywny nawet taki wygrzebany z kosza po czasie[emoji23]
Wiec jak masz kreskę to tego się bym trzymała [emoji4]

U nas chwalą testy First Response a ja np na nich zawsze mam indent line widoczne[emoji2370] chyba mam linie w oczach po takim czasie przez to wpatrywanie [emoji41][emoji23]

W każdym razie tak czy siak używam obu. Nie wiem ile jesteś po owu i jaki masz test digi ale clearblue ma digi z tygodniami i jeszcze early taki 5dni przed wiec ma czujność lepsza chyba jak coś. Trzymam kciuki [emoji1695][emoji1695]
No ja wlasnie te digital mam z clearblue :) first response u nas tez sa chwalone. Mieszkam w UK i prawie wszyscy tu uzywaja first response albo zwykle z ebay lub amazona. W poprzedniej ciazy uzywalam zwyklych z ebaya i w dniu okresu uzylam wszystkich po kolei i kazdy mi pokazal wynik pozytywny 😂

No ja wlasnie te digital mam z clearblue :) first response u nas tez sa chwalone. Mieszkam w UK i prawie wszyscy tu uzywaja first response albo zwykle z ebay lub amazona. W poprzedniej ciazy uzywalam zwyklych z ebaya i w dniu okresu uzylam wszystkich po kolei i kazdy mi pokazal wynik pozytywny [emoji23]

Tez mieszkam w UK.

Na tych z eBay sie przejechalam i już nie kupuje (one step early response 10mlu midstream te fioletowo białe) bo zawsze mi pokazują bardzo bardzo jasna kreskę a ciąży nie ma.

Ja mialam tak wczoraj w nocy. Czulam sie jakbym siedziala w kostnicy😓 bylam owinieta kocem i koldra i nic mi to nie pomagalo ☹️
Ja mam tak od wczoraj ale dzisiaj się zdecydowanie gorzej czuję niż wczoraj. Jeszcze od piątku głową mnie boli. Kładę się spać z bólem głowy i wstaje z bólem głowy. Może będę chora [emoji848]
A Wy dziewczyny jesteście przed @? Bo ja w ciąży jak jeszcze nie wiedziałam że jestem to też myślałam że zamarzam wieczorami 🥶 tak mną telepało pod kołdrą że nie umiałam zasnąć, byłam pewna ze mnie coś rozkłada a dopiero po pozytywnym teście czytałam że takie dreszcze są normalne 😋

reklama
Tez mieszkam w UK.

Na tych z eBay sie przejechalam i już nie kupuje (one step early response 10mlu midstream te fioletowo białe) bo zawsze mi pokazują bardzo bardzo jasna kreskę a ciąży nie ma.
U mnie te z ebay 10mlU zawsze sie sprawdzaly jak ciazy nie bylo to zawsze wychodzil negatywny jak zaszlam w ciaze to cyk piekne kreski mialam ale i tak twierdze ze warto jednak troszke wiecej wydac kasy na te testy firmowe i miec pewnosc bo te randomowe to wiadomo roznie z nimi bywa. Ja ostatnio fajnego deala zlapalam na amazonie 3 testy clearblue za £8 i 2 testy First Response za £5

Do góry