reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Witam Was dziewczyny w tą piękna sobotę 🙂
Miałam jechać na proga przed pracą i wstałam za późno 🤦‍♀️
Melduje się w 18dc, 8 d po pregnylu.
Wczoraj wieczorem miałam taki jakby ból na dole brzucha coś jak na @, nie sądzę, że to jakiś znak, bo niby czemu miałby być, skoro w zeszłym miesiącu po zastrzyku pęcherzyk nie pękł 🤷‍♀️
Myślę jechać jutro rano na badanie proga i tsh, jak ma być ok, to i jutro wyjdzie ładny, a jak nie to otwieram Jacka Danielsa i pije driny 🤦‍♀️

To jest ten test rozowe opakowanie ktore dodalam wczesniej cos powyzej 25 czulosc a czy mozecie mi powiedziec ktore firmy maja test caly bialy?? Bez rozowych tych plytek? Moze glupie ale jak się uda chciala bym na pamiatke sobie schowac ale nie chce rozowego[emoji23][emoji23][emoji23] kojazycie?Zobacz załącznik 1169430
A ja napisalam, żebyś wstawila. Jak ja taki robiłam w tamtym tyg była biel. Ten jest pozytywny, Gratulacje❤

To jest ten test rozowe opakowanie ktore dodalam wczesniej cos powyzej 25 czulosc a czy mozecie mi powiedziec ktore firmy maja test caly bialy?? Bez rozowych tych plytek? Moze glupie ale jak się uda chciala bym na pamiatke sobie schowac ale nie chce rozowego[emoji23][emoji23][emoji23] kojazycie?Zobacz załącznik 1169430
Na pewno taki z kwiatkiem i dzieckiem firmy hydrex jest biały. Ja mam po pierwszej ciąży 3 właśnie na pamiątkę ;)

A ja napisalam, żebyś wstawila. Jak ja taki robiłam w tamtym tyg była biel. Ten jest pozytywny, Gratulacje[emoji173]
Dziekuje myslisz ze cos tam widac? Wydaje mi sie ze cien cienia ale tez hm mocz niebyl calo nocy bo wstalam o 4 siku a o 7 test robilam bo pecherz by mi pekl [emoji23][emoji33] mysle ze co ma byc to bedzie skoro beta rosnie co 48h to w pon powotrze jak maz pojedzie do pracy [emoji23] i jak bd 2 kreski to sie bardzo uciesze a jak nie to trudno [emoji4]

Dziekuję Ci za wsparcie [emoji4] mam nadzieje ze w poniedzialek sie okaze na innym tescie czy to faktycznien cien cienia czy 1 kreska [emoji6] poczekam do poniedzialku z drugim testem [emoji6] a co u Ciebie? Ktory dc?
Ja kochana odłożone starania na ok 3 msc. W poniedziałek zabieg na szyjce mam 🤷‍♀️

Hey wam, melduję się w 18 dc. Owu miałam 26 sierpnia bo test czerwony az razil więc wzięłam to za pozytyw. Mam pytanie czy moge juz brać dupka i luteine? Mam luteine dopochwowa ale za Chiny nie pamietam czy trzeba brać ja 1 czy 2 razy dziennie?

reklama
Do góry