reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

W ogóle hit.
Okres nie przyszedł więc rano wstałam z myślą testowania, siadam na toalecie i myślę sobie, że dzisiaj zrobię test. Zorientowałam się jak już się załatwiłam 😂
Ale już po południu widzę że jest śluz zabarwiony na różowo, więc okres idzie. To chociaż test nie był zmarnowany :) chociaż nie boli na razie mnie brzuch, ale pewnie zaraz się rozkręci :)

reklama
Ajajaj byłam na zakupach, kupiłam zapas winka czerwonego. Skoro @ ma przyjść to chociaż będę miała na następny cykl dobre endometrium jak już zacznę się alkoholizować 😂😂😂 i kupiłam szydełka i włóczkę i będę się uczyć szydelkowac wieczorami 🤣 do tego wina 🤣

To jest ten test rozowe opakowanie ktore dodalam wczesniej cos powyzej 25 czulosc a czy mozecie mi powiedziec ktore firmy maja test caly bialy?? Bez rozowych tych plytek? Moze glupie ale jak się uda chciala bym na pamiatke sobie schowac ale nie chce rozowego[emoji23][emoji23][emoji23] kojazycie?
20200829_124730-01.jpeg

To jest ten test rozowe opakowanie ktore dodalam wczesniej cos powyzej 25 czulosc a czy mozecie mi powiedziec ktore firmy maja test caly bialy?? Bez rozowych tych plytek? Moze glupie ale jak się uda chciala bym na pamiatke sobie schowac ale nie chce rozowego[emoji23][emoji23][emoji23] kojazycie?Zobacz załącznik 1169430
Ja kupiłam w aptece Gemini test Hope
Jest cały biały :)

@Katrinaka byłam wczoraj u gina. Kolonizacja u mnie odpada i to bez sensu i przesadne działanie. To tylko asc us a więc świeża infekcja. Usuwanie szyjki to reakcja nad wyrost bo tak nie leczy wirusa. Mogę mieć go np w sklepieniu. Na usg wszystko ładnie coś tam średnio ale mi nie powiedział co. Jak pytałam później to wszystko pięknie. Szyja czysta. Bałam się że mogę być w ciąży bo se pozwalam. Xd Mam brać papilocare do grudnia. Potem cytologia i jak będzie dobra mogę zajść. Sexy tylko w gumku żebym wyzdrowiala z narzeczonym :) lekarz powiedział że jestem młoda więc pokonam infekcje. Myślałam że np 16 i 18 są gorsze niż inne onkogenne wirusy ale nie. Źle jest bo onkogenne ale mam duże szanse na dobrą cytologie. Zupełnie inna rozmowa i inne leczenie i kontrolę.
No i super wiadomości

Pamiętacie jak wspominałam o buzdyganku naziemnym? :) mąż zażywa go dopiero drugi dzień po 5g a mówi, że tak działa na psyche, że ciągle chciałby zaciągać mnie do łóżka [emoji23][emoji23] polecam dla waszych partnerów jak mają problem z bolącą głowa [emoji23]
Mój to samo ma

reklama
Do góry