reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

W ogóle hit.
Okres nie przyszedł więc rano wstałam z myślą testowania, siadam na toalecie i myślę sobie, że dzisiaj zrobię test. Zorientowałam się jak już się załatwiłam 😂
Ale już po południu widzę że jest śluz zabarwiony na różowo, więc okres idzie. To chociaż test nie był zmarnowany :) chociaż nie boli na razie mnie brzuch, ale pewnie zaraz się rozkręci :)

reklama
Ajajaj byłam na zakupach, kupiłam zapas winka czerwonego. Skoro @ ma przyjść to chociaż będę miała na następny cykl dobre endometrium jak już zacznę się alkoholizować 😂😂😂 i kupiłam szydełka i włóczkę i będę się uczyć szydelkowac wieczorami 🤣 do tego wina 🤣

To jest ten test rozowe opakowanie ktore dodalam wczesniej cos powyzej 25 czulosc a czy mozecie mi powiedziec ktore firmy maja test caly bialy?? Bez rozowych tych plytek? Moze glupie ale jak się uda chciala bym na pamiatke sobie schowac ale nie chce rozowego[emoji23][emoji23][emoji23] kojazycie?
20200829_124730-01.jpeg

To jest ten test rozowe opakowanie ktore dodalam wczesniej cos powyzej 25 czulosc a czy mozecie mi powiedziec ktore firmy maja test caly bialy?? Bez rozowych tych plytek? Moze glupie ale jak się uda chciala bym na pamiatke sobie schowac ale nie chce rozowego[emoji23][emoji23][emoji23] kojazycie?Zobacz załącznik 1169430
Ja kupiłam w aptece Gemini test Hope
Jest cały biały :)

@Katrinaka byłam wczoraj u gina. Kolonizacja u mnie odpada i to bez sensu i przesadne działanie. To tylko asc us a więc świeża infekcja. Usuwanie szyjki to reakcja nad wyrost bo tak nie leczy wirusa. Mogę mieć go np w sklepieniu. Na usg wszystko ładnie coś tam średnio ale mi nie powiedział co. Jak pytałam później to wszystko pięknie. Szyja czysta. Bałam się że mogę być w ciąży bo se pozwalam. Xd Mam brać papilocare do grudnia. Potem cytologia i jak będzie dobra mogę zajść. Sexy tylko w gumku żebym wyzdrowiala z narzeczonym :) lekarz powiedział że jestem młoda więc pokonam infekcje. Myślałam że np 16 i 18 są gorsze niż inne onkogenne wirusy ale nie. Źle jest bo onkogenne ale mam duże szanse na dobrą cytologie. Zupełnie inna rozmowa i inne leczenie i kontrolę.
No i super wiadomości

Pamiętacie jak wspominałam o buzdyganku naziemnym? :) mąż zażywa go dopiero drugi dzień po 5g a mówi, że tak działa na psyche, że ciągle chciałby zaciągać mnie do łóżka [emoji23][emoji23] polecam dla waszych partnerów jak mają problem z bolącą głowa [emoji23]
Mój to samo ma

reklama
Do góry