reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Pewnie też lepiej codziennie jak ktoś nie
[emoji1787][emoji1787][emoji1787] Dzięki za pocieszenie. Jakoś nie wierzę że mogło by się kiedyś udać. Dlatego też przestałam myśleć o tym. Z resztą 0% prawidłowych plemnikow raczej wyklucza ciaze droga naturalna.
U dziewczyn z akademii płodności wyszedł właśnie ebook o płodności dla mężczyzn :) i dużo facetów poprawiało wyniki nasienia z 0%
Tak tylko informacyjnie piszę, bo ja się na tym nie znam ❤️

reklama
Pewnie też lepiej codziennie jak ktoś nie
U dziewczyn z akademii płodności wyszedł właśnie ebook o płodności dla mężczyzn :) i dużo facetów poprawiało wyniki nasienia z 0%
Tak tylko informacyjnie piszę, bo ja się na tym nie znam [emoji3590]
My i tak narazie mamy zawieszone ale może kiedyś [emoji848] przez najbliższe 2 lata nie ma potrzeby nic poprawiać. Zajmę się narazie sobą i moja choroba.

Jejku dziewczyny teraz mi się przypomniało, że w nocy śniło mi się iż zdradziła swojego męża i z zaszlamm w ciążę z tym typem z którym to zdradzilam 😱😱🤣🤣
Też miałam sen jakiś czas temu że mojego chciałam z innym zdradzic :)
Jeżeli jest taka możliwość, że można z dzieckiem zostać do jego 3 roku to uważam, że powinno się z tego skorzystać bo podobno wtedy dziecko najbardziej mamy potrzebuje i przytulania, przez te 3 lata
A potem jak ciężko posłać dziecko do przedszkola :) Ale to od dziecka zależy i od tego czy bywało dłużej bez mamy z obcymi :)

A jeszcze pytanie czy to już jest pozytyw ten ostatni
20200828_160433.jpg
? I tak.zrobie jutro i porównam :)

A potem jak ciężko posłać dziecko do przedszkola :) Ale to od dziecka zależy i od tego czy bywało dłużej bez mamy z obcymi :)

A jeszcze pytanie czy to już jest pozytyw ten ostatni Zobacz załącznik 1169121? I tak.zrobie jutro i porównam :)
Nieeee, to nadal nie jest pozytyw. Pozytyw będzie, jak kreska testowa będzie ciemniejsza od kontrolnej - tego nie przegapisz, od razu będzie widać ;) Tu nadal jest jaśniejsza.

A jeszcze pytanie czy to już jest pozytyw ten ostatni Zobacz załącznik 1169121? I tak.zrobie jutro i porównam :)
Nadal negatywny. Pozytywny test jest wtedy kiedy obie kreski są takie same lub testowa jest ciemniejsza od kontrolnej. Nie które dziewczyny mają owu nawet jak jest tylko troszeczkę jaśniejsza kreska testowa od kontrolnej.

Rob dalej [emoji4]

Ja nie miałam przez cały cykl takiej mocnej kreski. Owu czułam, ale nie wie wiem czy była. Ale była mocniejsza niż ta twoja ostatnia.
Dokładnie ja miałam też mocniejszą kreskę niż koleżanka ale nie była taka sama jak kontrolna i też nie wiem czy ta owu była czy też nie. Temperatury nie mierzyłam a owu też nie odczuwam. Mam ja bezobjawową.

Zobaczymy czy okres będzie najpóźniej 1.09 bo jak nie będzie to znaczy że owu nie było bo druga faza lutealna nie trwa dłużej niż 16 dni. Obecnie mam 27dc a po domniemanej owu z testów owu 12dpo

reklama
Do góry