reklama
Fa_la
Początkująca w BB
Nie jesteś w tym sama czuje dokładnie tak samo myślę minęło już tyle czasu a tu 2 dni...wariactwo [emoji28]
Któraś z Was wspominala kiedyś, że czas od owulacji do terminu okresu to się dłuży jakoś podwójnie - kurde, potwierdzam Już by mi mogły tak przelecieć te 2 tygodnie raz dwa. Choć z drugiej strony Wam powiem, że jednak staram się cieszyć każdym dniem. Tak filozoficznie zabrzmiało [emoji14] No ale jak pracuję, to tak człowiek żyje od łikendu, do łikendu i ciągle "byle do piątku" [emoji14] Teraz, jak się staram, to z kolei od okresu, do okresu Wykończyć się można!
W cyklu w którym zaczęliśmy się starać w takim omałoco pozytywie nam się udało. Jak zaczynaliśmy od pozytywu to się nie udawało. Przytulanki były dwa razy. Raz przy takiej kreseczce jak Twoja, dzień później już był pozytyw i zaskoczyło.Też miałam sen jakiś czas temu że mojego chciałam z innym zdradzic
A potem jak ciężko posłać dziecko do przedszkola Ale to od dziecka zależy i od tego czy bywało dłużej bez mamy z obcymi
A jeszcze pytanie czy to już jest pozytyw ten ostatni Zobacz załącznik 1169121? I tak.zrobie jutro i porównam
Dlatego zamierzam się dziś starać jednocześnie robiąc jeszcze testyW cyklu w którym zaczęliśmy się starać w takim omałoco pozytywie nam się udało. Jak zaczynaliśmy od pozytywu to się nie udawało. Przytulanki były dwa razy. Raz przy takiej kreseczce jak Twoja, dzień później już był pozytyw i zaskoczyło.
Bluey.An
Fanka BB :)
Trochę rozmazane zdjęcie Ale raczej jest negatywny, masz te testy z rossmana?Też miałam sen jakiś czas temu że mojego chciałam z innym zdradzic
A potem jak ciężko posłać dziecko do przedszkola Ale to od dziecka zależy i od tego czy bywało dłużej bez mamy z obcymi
A jeszcze pytanie czy to już jest pozytyw ten ostatni Zobacz załącznik 1169121? I tak.zrobie jutro i porównam
Tak to te z Rossmanna. Miałaś je?Trochę rozmazane zdjęcie Ale raczej jest negatywny, masz te testy z rossmana?
K
Katijah
Gość
Nie mam, nie robiłam ale coś podobnego co koleżanka powyżej. Byłam wtedy na monitoringu i wiem na 100 %, że była owu. Potem bladły już kreski.A masz może zdjęcia swoich ostatnich testów? Chciałabym zobaczyć jak wyglądała ta kreska najciemniejsza.
Miałam te testy z allegro 30 szt lub 50
K
Katijah
Gość
Moja lutealna 16 dni.Faza lutealna trwa od 10-16 dni to jest taka "norma" ale przeważnie dziewczyny mają 14 dni. Ja czekam max 16dni i jak minie te 16 dni to dopiero liczę spóźnienie i czekam 2 tygodnie jak nie będzie wtedy umawiam się do gin na usg i dostaje leki na wywołanie okresu.
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
No to ja miałam taka sama sytuację w tym cyklu. W 14dc mocna kreska ale jaśniejsza niż kontrolna i od 15dc kreski co raz bledsze, ale nie mam potwierdzonej owu ani u gin ani temperaturą.Nie mam, nie robiłam ale coś podobnego co koleżanka powyżej. Byłam wtedy na monitoringu i wiem na 100 %, że była owu. Potem bladły już kreski.
Miałam te testy z allegro 30 szt lub 50