reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Nie jesteś w tym sama czuje dokładnie tak samo myślę minęło już tyle czasu a tu 2 dni...wariactwo [emoji28]
Któraś z Was wspominala kiedyś, że czas od owulacji do terminu okresu to się dłuży jakoś podwójnie - kurde, potwierdzam :D Już by mi mogły tak przelecieć te 2 tygodnie raz dwa. Choć z drugiej strony Wam powiem, że jednak staram się cieszyć każdym dniem. Tak filozoficznie zabrzmiało [emoji14] No ale jak pracuję, to tak człowiek żyje od łikendu, do łikendu i ciągle "byle do piątku" [emoji14] Teraz, jak się staram, to z kolei od okresu, do okresu :D Wykończyć się można!

Też miałam sen jakiś czas temu że mojego chciałam z innym zdradzic :)

A potem jak ciężko posłać dziecko do przedszkola :) Ale to od dziecka zależy i od tego czy bywało dłużej bez mamy z obcymi :)

A jeszcze pytanie czy to już jest pozytyw ten ostatni Zobacz załącznik 1169121? I tak.zrobie jutro i porównam :)
W cyklu w którym zaczęliśmy się starać w takim omałoco pozytywie nam się udało. Jak zaczynaliśmy od pozytywu to się nie udawało. Przytulanki były dwa razy. Raz przy takiej kreseczce jak Twoja, dzień później już był pozytyw i zaskoczyło.

W cyklu w którym zaczęliśmy się starać w takim omałoco pozytywie nam się udało. Jak zaczynaliśmy od pozytywu to się nie udawało. Przytulanki były dwa razy. Raz przy takiej kreseczce jak Twoja, dzień później już był pozytyw i zaskoczyło.
Dlatego zamierzam się dziś starać:) jednocześnie robiąc jeszcze testy

Też miałam sen jakiś czas temu że mojego chciałam z innym zdradzic :)

A potem jak ciężko posłać dziecko do przedszkola :) Ale to od dziecka zależy i od tego czy bywało dłużej bez mamy z obcymi :)

A jeszcze pytanie czy to już jest pozytyw ten ostatni Zobacz załącznik 1169121? I tak.zrobie jutro i porównam :)
Trochę rozmazane zdjęcie Ale raczej jest negatywny, masz te testy z rossmana?

reklama
Nie mam, nie robiłam ale coś podobnego co koleżanka powyżej. Byłam wtedy na monitoringu i wiem na 100 %, że była owu. Potem bladły już kreski.
Miałam te testy z allegro 30 szt lub 50
No to ja miałam taka sama sytuację w tym cyklu. W 14dc mocna kreska ale jaśniejsza niż kontrolna i od 15dc kreski co raz bledsze, ale nie mam potwierdzonej owu ani u gin ani temperaturą.

Do góry