Sabi32
Fanka BB :)
Ja 35, ale wlasnie chcialam uniknac ciazy 37+, wiec albo teraz, albo wcaleMnie dodatkowo czas goni mam 39 lat ech
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 35, ale wlasnie chcialam uniknac ciazy 37+, wiec albo teraz, albo wcaleMnie dodatkowo czas goni mam 39 lat ech
Mi w skierowaniu na HSG gin napisał niepłodność wtórna[emoji20] Czekam na @ i umawiam termin badania
A ja mam dzisiaj doła jak nie wiem co. Wczoraj test owu pokazał mi taki pik, jakiego nie widziałam od 4 miesięcy, więc odkąd jestem stymulowana. I co? pożarliśmy się z M jak wściekli, więc nici. Ale przedwczoraj były boboseksy... czy myslicie, że nawet jeśli owu była wczoraj jest jakaś szansa, że mogłoby się udać?
Mój termin @ wstępnie na 02.09.2020 chyba,że cykl z 26 się skróciMamy ten sam termin ale u mnie wahania od 28.08-2.09,raczej na ten pierwszy się nie zapowiada, bo nawet piersi mnie nie bolą, więc nastawiam się na wrzesień dopiero
ja gina będę miała chyba dopiero 15go i dopiero wtedy cytologię nowa zrobimy staram się racjonalizować. No bo po co mam się już teraz martwić czyms, czego może nie być? Nic to nie zmieni, a może wszystko jest ok. A nawet jeśli nie, to się będziemy martwić jak się dowiemy, więcej zdrowia psychicznego zachowam do tego czasuCzyli jednak nie zwariowałam mając takie myśli jak Ty [emoji123][emoji16] też miałam pełno czarnych myśli, ja mam gina 8 wrzesnia więc jeszcze trochę, ale mam nadzieję że pójdzie gładko [emoji16][emoji123]
Tez mam flo i pokazuje na niedziele, a jednak testy pokazuja ze owu mozliwa dzis lub jutro...mi flo prognozuje 28.08-1.09 i mam nadzieje ze jutro już będę umierać z bólu okresowego szczerze mówiąc
ja to w ogóle nie ogarniam odpowiadania w aplikacji i nie wiem jak odpowiadać w jednym poście tak jak Ty [emoji23][emoji87]
Ale jak pik byl wczoraj to owu wystepuje od 24-36godz od pozytywnego testuA ja mam dzisiaj doła jak nie wiem co. Wczoraj test owu pokazał mi taki pik, jakiego nie widziałam od 4 miesięcy, więc odkąd jestem stymulowana. I co? pożarliśmy się z M jak wściekli, więc nici. Ale przedwczoraj były boboseksy... czy myslicie, że nawet jeśli owu była wczoraj jest jakaś szansa, że mogłoby się udać?
Tez mam flo i pokazuje na niedziele, a jednak testy pokazuja ze owu mozliwa dzis lub jutro...