reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Też byłam taka nieświadoma jeszcze w listopadzie, a teraz mam za sobą mnóstwo badań, ciążę, poronienie i jeszcze więcej badań ;)
Dlatego też postanowiłam się zarejestrować na forum! :) choć ma to tez swoje minusy... jak poczytałam historie niektorych dziewczyn... człowiek to jednak żył w błogiej nieświadomości.

A masz jeszcze inne objawy oprócz tego kłucia? Miałam się o to zapytać we wcześniejszej odpowiedź ale skleroza 😂😂😂

Najgorsze te ostatnie dni czekania... Dlatego nie chce za szybko zrobić i myśle, ze poczekam może chociaż do poniedziałku 😊 Innych właśnie nie, ale tez nie mam objawów na @ ani brzuch nie boli.. rano jak wstałam było mi niedobrze i mam lekka zgagę

Hej dziewczyny 🌸
Wróciłam 😜 Ostatni raz przed stymulacja
Zrobiłam dziś test owu bo jajniki dały znać
Rozpoczynamy działania :wink:
Trzymajcie kciuki ✊

64E35826-7BD1-405A-99FB-C7119F07D711.jpeg

Cześć dziewczyny! Podczytuje Was jeszcze z forum z I połowy 2020r. Gratuluje wszystkim pięknych 2 kresek! Dzis zdecydowałam się napisać coś pierwszy raz :) dzis 27dc, cykle mam ok. 26 dni. Od lutego zaczęliśmy się z mężem starać o pierwsze dziecko :) niestety okazało się nie być to takie łatwe jak sądziłam, stąd też znalazłam sie na tym forum. M
am 32 lata. Dziś powinnam dostać miesiączkę i czekam od rana... od wczoraj pobolewa mnie brzuch (od zawsze mam bardzo bolesne miesiączki, 2 razy wylądowałam nawet na pogotowiu z omdleniami), nawet w nocy na chwile obudziłam sie z bólu ale szybko minal, mam wieksza ilość sluzu. Dzis kupiłam test i mam zamiar zrobić go jutro z rana, żeby się zawczasu nie rozczarować. Cwicze cierpliwość!;)
Ojej trzymasz w niepewności.... Będę zaglądać jutro i trzymam kciuki

reklama
Do góry