A masz jeszcze inne objawy oprócz tego kłucia? Miałam się o to zapytać we wcześniejszej odpowiedź ale sklerozaMam dostać we wtorek, właśnie co chwile biegam do łazienki i obserwuje Mam nadzieje, ze to plamienie i @ nie przyjdzie
reklama
Progesteron nie określa szansy na ciążę. Wynik znaczy że była owulacja, nie da się po nim ocenić czy zapłodnienie nastąpiło czy nie.
Dziewczyny czy wg Was jest szansa ma ciążę przy progesteronie 10,6 ng/ml? (Wynik 8dni po pozytywnym teście owulacyjnym).
Też byłam taka nieświadoma jeszcze w listopadzie, a teraz mam za sobą mnóstwo badań, ciążę, poronienie i jeszcze więcej badań
Dlatego też postanowiłam się zarejestrować na forum! choć ma to tez swoje minusy... jak poczytałam historie niektorych dziewczyn... człowiek to jednak żył w błogiej nieświadomości.
Kala_kalus
Aktywna w BB
A masz jeszcze inne objawy oprócz tego kłucia? Miałam się o to zapytać we wcześniejszej odpowiedź ale skleroza
Najgorsze te ostatnie dni czekania... Dlatego nie chce za szybko zrobić i myśle, ze poczekam może chociaż do poniedziałku Innych właśnie nie, ale tez nie mam objawów na @ ani brzuch nie boli.. rano jak wstałam było mi niedobrze i mam lekka zgagę
klaudiaanita
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Wróciłam Ostatni raz przed stymulacja
Zrobiłam dziś test owu bo jajniki dały znać
Rozpoczynamy działania
Trzymajcie kciuki
Rozpoczynamy działania
Trzymajcie kciuki
Hej dziewczyny
Rozpoczynamy działania
Trzymajcie kciuki
Zobacz załącznik 1147087
Powodzenia!
Dziękuję! ♡Jesteśmy w tym samym wieku trzymam kciuki za kreseczki.
K
Katijah
Gość
Ojej trzymasz w niepewności.... Będę zaglądać jutro i trzymam kciukiCześć dziewczyny! Podczytuje Was jeszcze z forum z I połowy 2020r. Gratuluje wszystkim pięknych 2 kresek! Dzis zdecydowałam się napisać coś pierwszy raz dzis 27dc, cykle mam ok. 26 dni. Od lutego zaczęliśmy się z mężem starać o pierwsze dziecko niestety okazało się nie być to takie łatwe jak sądziłam, stąd też znalazłam sie na tym forum. M
am 32 lata. Dziś powinnam dostać miesiączkę i czekam od rana... od wczoraj pobolewa mnie brzuch (od zawsze mam bardzo bolesne miesiączki, 2 razy wylądowałam nawet na pogotowiu z omdleniami), nawet w nocy na chwile obudziłam sie z bólu ale szybko minal, mam wieksza ilość sluzu. Dzis kupiłam test i mam zamiar zrobić go jutro z rana, żeby się zawczasu nie rozczarować. Cwicze cierpliwość!
reklama
K
Katijah
Gość
Ja też czekamNo to najlepiej będzie jak uzbroisz się w cierpliwość. ☺ Pamiętaj, że nie jesteś sama. Również czekam trzymam mocno kciuki ☺