reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Spokojne. Ja przeszłam pozamaciczna. Nic NIC mnie nie bolalo do 8 tyg
Mialam przyrost ale do 3ego badania bety. Przy 4 wiedziałam że jest zle, zgodnie z kalkulatorem bety. Lekarka nic nie widziała do 8 ty. Przy 10 tys bylam operowana.
Ale mialam podwyższona temperature, ciagle bym spala, mialam mega powiększone piersi. Poczekaj i po 48 h zrób bete i wrzuc w kalendarz. Nie nastawiaj się ze jest zle. Poczekaj na bete bo mimo wszystko i mimo zdan dziewczyn jej badanie pomaga...ja gdybym badala bety...nie byloby mnie na tym świecie.
Robiłam już 3 razy, przyrastała pięknie, dziś zrobiłam i powtórzę w środę. Dla świętego spokoju

reklama
Ale po co by by tak zrobiła? Co by jej to dało? Nie ma co "oceniać" nie znamy tak naprawdę tej dziewczyny. My się wzajemnie nie znamy i tak naprawdę każda z nas nawzajem byśmy mogły mówić że jesteśmy trollami.
Nie wiem po co. Niektórzy tak maja dla funu. Nie oceniam jej i życzę dobrze, jesli ma dzidzie w brzuchu niech jej bedzie jak najlepiej i do szczęśliwego konca.
Ale po prostu niektórzy lubią takie "zarty"

Dlaczego troll? Przecież pokazała usg gdzie jest tydzień ciąży i też musi być data kiedy była u lekarza. Tego sobie nie wymyśli. Nie mamy podstaw żeby uważać ze to osoba która sobie bajki wymyślą i wypisuje na forum.
Owszem, ale moglo nie byc zadnego zabiegu.
Ja tez w to nie wierze, to jest po prostu bardzo malo mozliwe, o ile w ogole.
My tu szok, a sama zainteresowana podeszla do tego, jakby to byl standard.
No ale mozna sobie gdybac :)
Ja mialam zabieg czyszczenia macicy, po prpstu nie jest możliwością zostawic tam cokolwiek a juz najbardziej zarodek...
Moze na mnie spaść teraz hejt, ale ja w to nijak nie wierze.

Nie wiem po co. Niektórzy tak maja dla funu. Nie oceniam jej i życzę dobrze, jesli ma dzidzie w brzuchu niech jej bedzie jak najlepiej i do szczęśliwego konca.
Ale po prostu niektórzy lubią takie "zarty"
Owszem są takie osoby ale ta dziewczyna nie wygląda mi na trolla ale to ja. Ale jeśli dziewczyna pisała prawdę to może powstrzymajmy się od takich komentarzy bo wejdzie poczyta i będzie jej przykro. Sama bym nie chciała przeczytać takich komentarzy wchodząc na forum żeby poinformować jak sytuacja się ma z nią i z jej "przetrwająca" ciąża.

Owszem, ale moglo nie byc zadnego zabiegu.
Ja tez w to nie wierze, to jest po prostu bardzo malo mozliwe, o ile w ogole.
My tu szok, a sama zainteresowana podeszla do tego, jakby to byl standard.
No ale mozna sobie gdybac :)
Ja mialam zabieg czyszczenia macicy, po prpstu nie jest możliwością zostawic tam cokolwiek a juz najbardziej zarodek...
Moze na mnie spaść teraz hejt, ale ja w to nijak nie wierze.
Mogę się tylko domyślić ze była z szokowana i pewnie sama mogła w to nie wierzyć że coś takiego jej się przytrafiło. Myślę że sama bym była w dużym szoku gdyby mnie to spotkało.

Edit: nikt nikomu nie karze wierzyć we wszystko co tu jest napisane ale wypadałoby nie wyzywać od trolli i zostawić takie komentarze dla siebie albo pisać priv żeby nie czytały tego nowe osoby które do nas dotrą a napewno dotrą bo ciągle docierają. Myślę że żadnej z was nie było miło gdybym np ja zaczęła wyzywać każdą od trolla i w ogóle. Jeśli mamy pisać obraźliwe teksty to lepiej nie komentujmy i ominmy posty.

Ale po co by by tak zrobiła? Co by jej to dało? Nie ma co "oceniać" nie znamy tak naprawdę tej dziewczyny. My się wzajemnie nie znamy i tak naprawdę każda z nas nawzajem byśmy mogły mówić że jesteśmy trollami.
Na innym forum ciazowym jakim bylam, byla babeczkaktora cale 9 mies byla z nami, w ciazy...ktorej ostatecznie nie było. Nie wiem kto to byl, ale pozniej juz na zamknietym forum pisalysmy dosc intymnie i w sumie nie wiedzialysmy kto to czytał, kto to byl...

Mogę się tylko domyślić ze była z szokowana i pewnie sama mogła w to nie wierzyć że coś takiego jej się przytrafiło. Myślę że sama bym była w dużym szoku gdyby mnie to spotkało.
No właśnie, w szoku :)
W zyciu bym tak tego nie zostawila,bo przecież ciąża moze byc teraz zagrożona, a tu jakby nigdy nic...chcialam cos znalezc na necie,o takich przypadkach, ale nijak nie moge.
Az sie zapytam gina mojego co o tym sądzi przy najblizszej okazji...

reklama
Do góry