Martxx1
Fanka BB :)
Mam nadziejęKochana to dopiero początek jeszcze biodra Cię będą boleć... tu Cię zakłuje, tam Cię zaboli.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadziejęKochana to dopiero początek jeszcze biodra Cię będą boleć... tu Cię zakłuje, tam Cię zaboli.....
Miałam tak samo, beta około 1000 brak widocznego pęcherzyka i diagnoza ze ciąża pozamaciczna... teraz ma 8 latW pierwszej ciąży też mój gin przy usg dopochwowym długo szukał aż znalazł maleńki pęcherzyk gdzieś na tylniej ścianie macicy.
Dziewczyny dziękuję za odpowiedzi, jesteście niezawodneMiałam tak samo, beta około 1000 brak widocznego pęcherzyka i diagnoza ze ciąża pozamaciczna... teraz ma 8 lat
Jakoś tez mam dziwnie mieszane uczucia. Coś miałam wrażenie ze to jakis trol na forum.To nie jest w ogóle możliwe..
Jakoś tez mam dziwnie mieszane uczucia. Coś miałam wrażenie ze to jakis trol na forum.
Dlaczego troll? Przecież pokazała usg gdzie jest tydzień ciąży i też musi być data kiedy była u lekarza. Tego sobie nie wymyśli. Nie mamy podstaw żeby uważać ze to osoba która sobie bajki wymyślą i wypisuje na forum.Jakoś tez mam dziwnie mieszane uczucia. Coś miałam wrażenie ze to jakis trol na forum.
Spokojne. Ja przeszłam pozamaciczna. Nic NIC mnie nie bolalo do 8 tygAle naprawdę martwi mnie to wszystko, od początku kłuję mnie jajnik więcej lewy, pachwina i czasem prawy..
Byłam dziś tak zestresowana przed wizytą, a orzy kolejnej to zemdleje.
Lh jest podwyższone przed owu bo to hormon który jest potrzebny aby pęcherzyk graafa pękł i uwolnił komórkę jajowa do jajowodu. Może być podwyższony cały czas jak się ma pcos. A czemu pytasz?Czy podczas okresu poziom LH jest podwyższony?
Nie wiem, uwazam ze jeśli ktos chce udawac to znajdzie zdjęcia usg nawet z data. Jesli miała lyzeczkowanie i jej dziecko przezylo...to na kolanach do Częstochowy. ale to dla mnie dziwna sprawa.Dlaczego troll? Przecież pokazała usg gdzie jest tydzień ciąży i też musi być data kiedy była u lekarza. Tego sobie nie wymyśli. Nie mamy podstaw żeby uważać ze to osoba która sobie bajki wymyślą i wypisuje na forum.
Ale po co by by tak zrobiła? Co by jej to dało? Nie ma co "oceniać" nie znamy tak naprawdę tej dziewczyny. My się wzajemnie nie znamy i tak naprawdę każda z nas nawzajem byśmy mogły mówić że jesteśmy trollami.Nie wiem, uwazam ze jeśli ktos chce udawac to znajdzie zdjęcia usg nawet z data. Jesli miała lyzeczkowanie i jej dziecko przezylo...to na kolanach do Częstochowy. ale to dla mnie dziwna sprawa.