reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

No właśnie, w szoku :)
W zyciu bym tak tego nie zostawila,bo przecież ciąża moze byc teraz zagrożona, a tu jakby nigdy nic...chcialam cos znalezc na necie,o takich przypadkach, ale nijak nie moge.
Az sie zapytam gina mojego co o tym sądzi przy najblizszej okazji...
Może musi ochłonąć? Nie wiemy co ona ma w głowie ale to nie daje nam prawa do wyzywania i krytykowania [emoji6]

reklama
Na innym forum ciazowym jakim bylam, byla babeczkaktora cale 9 mies byla z nami, w ciazy...ktorej ostatecznie nie było. Nie wiem kto to byl, ale pozniej juz na zamknietym forum pisalysmy dosc intymnie i w sumie nie wiedzialysmy kto to czytał, kto to byl...
Nie wolno wrzucać wszystkich do jednego wora[emoji4]

Ja nie pamiętam jej[emoji848]
Ja sprawdziłam po wpisach 😁 bardzo zaciekawiła mnie ta historia i naprawdę też nie wiem jak to jest możliwe. Cud..

Tak w ogóle dziś sobie myślałam o tym, co robili z naszymi mamami a co dopiero babkami jak miały cp? Moja nie miała usg w żadnej ciąży, nie wiedziała co urodzi, raz poroniła. A gdyby miała cp jak to niby diagnozowali kiedyś? Głupia sprawa, ale nurtuje mnie to 🤭

reklama
Może musi ochłonąć? Nie wiemy co ona ma w głowie ale to nie daje nam prawa do wyzywania i krytykowania [emoji6]
Ja jej absolutnie nie wyzywam i nie krytykuje zycze jej jak najlepiej jeśli tylko ma dziecko pod sercem to oby do szczęśliwego końca i zdrowego malca. Ale nadal jest dla mnie dziwna ta historia. Bardzo bardzo dziwna.

Do góry