reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

No właśnie, w szoku :)
W zyciu bym tak tego nie zostawila,bo przecież ciąża moze byc teraz zagrożona, a tu jakby nigdy nic...chcialam cos znalezc na necie,o takich przypadkach, ale nijak nie moge.
Az sie zapytam gina mojego co o tym sądzi przy najblizszej okazji...
Może musi ochłonąć? Nie wiemy co ona ma w głowie ale to nie daje nam prawa do wyzywania i krytykowania [emoji6]

reklama
Na innym forum ciazowym jakim bylam, byla babeczkaktora cale 9 mies byla z nami, w ciazy...ktorej ostatecznie nie było. Nie wiem kto to byl, ale pozniej juz na zamknietym forum pisalysmy dosc intymnie i w sumie nie wiedzialysmy kto to czytał, kto to byl...
Nie wolno wrzucać wszystkich do jednego wora[emoji4]

Ja nie pamiętam jej[emoji848]
Ja sprawdziłam po wpisach 😁 bardzo zaciekawiła mnie ta historia i naprawdę też nie wiem jak to jest możliwe. Cud..

Tak w ogóle dziś sobie myślałam o tym, co robili z naszymi mamami a co dopiero babkami jak miały cp? Moja nie miała usg w żadnej ciąży, nie wiedziała co urodzi, raz poroniła. A gdyby miała cp jak to niby diagnozowali kiedyś? Głupia sprawa, ale nurtuje mnie to 🤭

reklama
Może musi ochłonąć? Nie wiemy co ona ma w głowie ale to nie daje nam prawa do wyzywania i krytykowania [emoji6]
Ja jej absolutnie nie wyzywam i nie krytykuje zycze jej jak najlepiej jeśli tylko ma dziecko pod sercem to oby do szczęśliwego końca i zdrowego malca. Ale nadal jest dla mnie dziwna ta historia. Bardzo bardzo dziwna.

Do góry