młoda1994
Fanka BB :)
Kreska kontrolna zawsze się pojawia jeśli test jest wykonany prawidłowo. Może nie być kreski testowej.Niesamowita ta historia z bliźniakami! Dużo zdrowia da was i siły [emoji3590] prawdziwy cud!
Dziewczyny dzisiaj zrobiłam pierwszy raz test owu. A raczej testy - w pierwszym nie miałam nawet kreski kontrolnej [emoji23] w drugim i trzecim wyszła kreska kontrolna i duch drugiej kreski. Wydaje mi się że jutro lub we wtorek powinna być owu i się niepokoje, wg moich obliczeń dzisiaj powinien być pik[emoji26]
Potem doczytałam że nie powinno się pić przed testami a ja wypiłam dwie kawy i pół butelki wody.. czy może przez to wyszło tak blado? Boje się że może nie będę miała w ogóle owu [emoji26]
Co do picia przed testem to ja mam odwrotnie jak nie pije przez minimum 2-3h to testy wychodzą mi bardzo Blade a jak pije normalnie ale nie korzystam z wc przez 2-3h to wtedy kreski testowe wychodzą ciemniejsze. Ale tak może być tak że u ciebie był mocz bardzo rozcieńczony i dlatego kreska testowa jest nie widoczna lub blado widoczna. Nie martw się bo test owu który jest negatywny nie oznacza że owu nie będzie tak samo w drugą stronę. Jak test jest pozytywny to nie oznacza że owu na 100% będzie w danym cyklu.