młoda1994
Fanka BB :)
To się nie stresuj. Ma prawo jeszcze nie być widać nic na usg.Mam wynik 1039.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To się nie stresuj. Ma prawo jeszcze nie być widać nic na usg.Mam wynik 1039.
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze to jest cudKochane, na obecną chwilę nie myślę o tym co mnie spotkało. Cieszę się tym że dostałam szansę . Nie martwcie się proszę, będę dawała relacje z każdej wizyty. Życzę tym które się starają by ujrzały szybko dwie kreseczki .
Jesteś żywym przykładem że wszystko się może zdarzyć. Gratuluję i życzę spokojnej ciąży.Kochane, na obecną chwilę nie myślę o tym co mnie spotkało. Cieszę się tym że dostałam szansę [emoji4]. Nie martwcie się proszę, będę dawała relacje z każdej wizyty. Życzę tym które się starają by ujrzały szybko dwie kreseczki [emoji8][emoji8][emoji8].
Zazdroszcze spokoju, podziel sięKochane, na obecną chwilę nie myślę o tym co mnie spotkało. Cieszę się tym że dostałam szansę . Nie martwcie się proszę, będę dawała relacje z każdej wizyty. Życzę tym które się starają by ujrzały szybko dwie kreseczki .
Trzymam kciuki i gratuluję [emoji3590]Kochane, na obecną chwilę nie myślę o tym co mnie spotkało. Cieszę się tym że dostałam szansę [emoji4]. Nie martwcie się proszę, będę dawała relacje z każdej wizyty. Życzę tym które się starają by ujrzały szybko dwie kreseczki [emoji8][emoji8][emoji8].
Mi lekarz tylko przepisywał luteinę jak miałam cykle stymulowane clo.No właśnie biorę duphaston