reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dzień dobry, u mnie 32dc. Hmmm teraz już nie czuję się ni na okres ani na nic. Nawet zdenerwowana nie jestem. Nie potrafię powiedzieć, ile może sie spóźnić po tym porodzie. Przed ciążą miałam 30-33 dni.

Daj znać co i jak ci powie ten gin.
Ja mam 31.08 zabieg konizacji z tym że ta ginekolog która mi będzie robić, po tym jak powiedziałam że planuje jeszcze dziecko zmieniła mi na mniej inwazyjny czyli nie typowo konizacje tylko leep loop
Moja mama po urodzeniu mnie miała chyba 3 gr czy coś i też jej zrobili taką konizacje w wieku 20 lat że nawet lekarze nie zauważają że coś tam bylo usuwane. Myślę że teraz technologia i medycyna poszły do przodu. Ja w dniu porodu miałam szyjke 4,55 więc liczę na to że zabieg nie zrobi mi dużej różnicy przy ciazach a pomoże się pozbyć nie chcianych kolezkow.

Hej wszystkim ☺️ jestem tu nowa ale staram się zajść w ciążę chyba od 3 lat 😪 zawsze czytałam Was wszystkie w ukryciu, wmawiając sobie masę symptomów ciąży 😂 i w tej "ciąży" to już chyba byłam tysiące razy 😉. Ten cykl chyba też zaliczę do nieudanych, bo dzisiaj tj 26dc /11dpo mialam rano lekkie brązowe plamki, także czekam za okresem 🤷‍♀️. Co do długości starań :badania hormonalne w normie, usg ok, partner ok. Biorę ovarin od jakiegoś czasu i zaczęłam brać wiesiołek 😉,oraz postanowiłam w kolejnym cyklu już nie mierzyć temp bo się tylko denerwuje 😜 pozdrawiam Was wszystkie 🙃

Hej wszystkim [emoji3526] jestem tu nowa ale staram się zajść w ciążę chyba od 3 lat [emoji25] zawsze czytałam Was wszystkie w ukryciu, wmawiając sobie masę symptomów ciąży [emoji23] i w tej "ciąży" to już chyba byłam tysiące razy [emoji6]. Ten cykl chyba też zaliczę do nieudanych, bo dzisiaj tj 26dc /11dpo mialam rano lekkie brązowe plamki, także czekam za okresem [emoji2368]. Co do długości starań :badania hormonalne w normie, usg ok, partner ok. Biorę ovarin od jakiegoś czasu i zaczęłam brać wiesiołek [emoji6],oraz postanowiłam w kolejnym cyklu już nie mierzyć temp bo się tylko denerwuje [emoji12] pozdrawiam Was wszystkie [emoji854]
Trzymamy kciuki za ten cykl [emoji854]

reklama
Ale macie piękne pieski [emoji3531][emoji3531]
Ja jestem straszna psiara , mimo że mam córkę to mamy suczkę i również traktujemy ja jak dziecko [emoji3059][emoji3059] Taka mądra i grzeczna psinka :)
Ja mam dziś strasznego lenia . Ja zwleklam się godzinę temu z łóżka a mąż jeszcze śpi [emoji23][emoji23]
Miałam robić ketchup z cukini ale nie mogę się zabrać a o obiedzie nie wspomnę ... [emoji86][emoji86]

Do góry