reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Myślę że nie ale 24h przed nie możesz uprawiać sexu ani wysiłku fizycznego a w dniu badania żebyś była wyspana i przed pobraniem krwi po siedzieć w poczekalni 15-20 minut i dopiero oddać krew aby wynik był jak najbardziej wiarygodny. PRL różne czynniki podnosząDziewczyny, prolaktynę bada się na czczo?
unify
Aktywna w BB
Powinno wyliczyc ale pewnosci nie mam.. u mnie doszly jeszcze testy owuNo niestety nie [emoji848] nie wiem czy na podstawie samej temperatury można [emoji848] chodź ostatnio normalnie mi wyliczyło A teraz nie
K
Katijah
Gość
My chcemy owczarkaMój mąż chciał owczarka niemieckiego ale dał się przekonać na shih tzu i najpierw była jedna i tak się zakochał że kupiliśmy drugą
K
Katijah
Gość
Mnie też pytał się lekarz czy w ciążach. Miałam problemy z szyjką, nie miałamMoja mama po urodzeniu mnie miała chyba 3 gr czy coś i też jej zrobili taką konizacje w wieku 20 lat że nawet lekarze nie zauważają że coś tam bylo usuwane. Myślę że teraz technologia i medycyna poszły do przodu. Ja w dniu porodu miałam szyjke 4,55 więc liczę na to że zabieg nie zrobi mi dużej różnicy przy ciazach a pomoże się pozbyć nie chcianych kolezkow.
młoda1994
Ja tak miałam od 8dc do 13dc kreska testowa jaśniejsza ale 14dc prawie pozytyw 15 i 16dc bledsza niż tego 14dc ale test owu pozytywny zaliczyłam wtedy kiedy była najciemniejsza kreska testowa czyli 14dcDziewczyny robie 3 dzien testy owui dzis wyszla ta kreska jasniejsza jak wczoraj, nie bylo jeszcze owu na pewno,ale dlaczego ta testowa kreska dzis jasniejsza? Czy to cos oznacza, czy po prostu sa negatywne poki co i tyle?
Sherlook
Ja dopiero 1 raz robię i u mnie z godziny na godzinę ciemnieje. Już prawie prawie. Czytałam, że może inne stężenie moczu być i dlatego jaśniejsza. I że każda która nie jest w takim kolorze jak testowa albo ciemniejsza liczy się jako negatyw. Bez względu na odcień. Tylko nie wiem czy to prawda jest.Dziewczyny robie 3 dzien testy owui dzis wyszla ta kreska jasniejsza jak wczoraj, nie bylo jeszcze owu na pewno,ale dlaczego ta testowa kreska dzis jasniejsza? Czy to cos oznacza, czy po prostu sa negatywne poki co i tyle?
reklama
Magdusia88
Wygląda na pozytywny [emoji4]Dziewczyny a czy ten jest pozytywny ? Wg aplikacji Femometer mam Peak 150% Zobacz załącznik 1166810