Sherlook
Fanka BB :)
Według mnie takDziewczyny a czy ten jest pozytywny ? Wg aplikacji Femometer mam Peak 150% Zobacz załącznik 1166810
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według mnie takDziewczyny a czy ten jest pozytywny ? Wg aplikacji Femometer mam Peak 150% Zobacz załącznik 1166810
Tak to prawda, mnie tylko dziwi, ze wczoraj testowa ciemniejsza jak dzis ale liczę jako negatywne i tyleJa dopiero 1 raz robię i u mnie z godziny na godzinę ciemnieje. Już prawie prawie. Czytałam, że może inne stężenie moczu być i dlatego jaśniejsza. I że każda która nie jest w takim kolorze jak testowa albo ciemniejsza liczy się jako negatyw. Bez względu na odcień. Tylko nie wiem czy to prawda jest.
Noooo czas dzialac ostroDziewczyny a czy ten jest pozytywny ? Wg aplikacji Femometer mam Peak 150% Zobacz załącznik 1166810
Dobrze że na weekend [emoji23][emoji23] podzialane wczoraj i dziś poprawimy zobaczymy co się będzie działo [emoji16][emoji16]Noooo czas dzialac ostro [emoji16]
No ja miałam tytanowa. Dobra zabieg masz już 31 przy dobrych wiatrach pewnie w listopadzie będziesz mama. Ja narazie robię rozeznanie.Mnie też pytał się lekarz czy w ciążach. Miałam problemy z szyjką, nie miałam
Powinno wyliczyc ale pewnosci nie mam.. u mnie doszly jeszcze testy owu
Ale fajna ta apka u mnie pokazuje na razie 45%Dziewczyny a czy ten jest pozytywny ? Wg aplikacji Femometer mam Peak 150% Zobacz załącznik 1166810
Ja tak miałam od 8dc do 13dc kreska testowa jaśniejsza ale 14dc prawie pozytyw 15 i 16dc bledsza niż tego 14dc ale test owu pozytywny zaliczyłam wtedy kiedy była najciemniejsza kreska testowa czyli 14dc
Nie wiem nie zwracam na to uwagi. Stwierdziłam że 2 ostatnie byly Blade to nie bawiłam się już w testy. 2 dni temu zrobiłam tak żeby sprawdzić z doskoku i kreska była ledwo widoczna. Zobaczymy za ile będzie okres i czy nie będzie trzeba go znowu wywoływaćA wiesz że jakbyś dalej robiła to mogłabyś mieć pozytyw dopiero??
9 dpo już @? Masz zdecydowanie za krótką fazę lutealną. Co mówią lekarze?Hej...... Test z rana białutki. 9 dzień po owu.
No i witam się w 1 dniu cyklu.
Mąż nic nie mówi, przytula, ale jest taki smutny, że serce mi pęka.
Żyć się nie chce....