reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja dopiero 1 raz robię i u mnie z godziny na godzinę ciemnieje. Już prawie prawie. Czytałam, że może inne stężenie moczu być i dlatego jaśniejsza. I że każda która nie jest w takim kolorze jak testowa albo ciemniejsza liczy się jako negatyw. Bez względu na odcień. Tylko nie wiem czy to prawda jest.
Tak to prawda, mnie tylko dziwi, ze wczoraj testowa ciemniejsza jak dzis 🤔 ale liczę jako negatywne i tyle ;)

A wiesz że jakbyś dalej robiła to mogłabyś mieć pozytyw dopiero??
Nie wiem nie zwracam na to uwagi. Stwierdziłam że 2 ostatnie byly Blade to nie bawiłam się już w testy. 2 dni temu zrobiłam tak żeby sprawdzić z doskoku i kreska była ledwo widoczna. Zobaczymy za ile będzie okres i czy nie będzie trzeba go znowu wywoływać

reklama
Do góry