reklama
MamaM123
Fanka BB :)
Dzisisj 16 dc tak mi obliczyło i gin. wczoraj też tak obliczył, więc dzisiaj 1 tabletkaDuphaston dopiero po pęknieciu
Koralik93
Hej dziewczyny [emoji56] dawno mnie nie było, ale nic się ciekawego nie dzieje póki co.. dzisiaj u mnie 7dc i końcówka okresu. Zastanawiam się czy już zaczynać boboseksy. Chęci są, że tak powiem ..[emoji2957][emoji23]
Dziewczyny mam takie luźne pytanie - jak już wam się uda i doczekacie wymarzonego potomka to planujecie przeprowadzki/zmiany lokum na większe itp?
Dziewczyny mam takie luźne pytanie - jak już wam się uda i doczekacie wymarzonego potomka to planujecie przeprowadzki/zmiany lokum na większe itp?
Carry88
Moderator
Hej dziewczyny [emoji56] dawno mnie nie było, ale nic się ciekawego nie dzieje póki co.. dzisiaj u mnie 7dc i końcówka okresu. Zastanawiam się czy już zaczynać boboseksy. Chęci są, że tak powiem ..[emoji2957][emoji23]
No chęci są najważniejsze
My mieszkamy w domku wiec nic więcej nam nie trzeba
Koralik93
No chęci są najważniejsze [emoji1787]
My mieszkamy w domku wiec nic więcej nam nie trzeba [emoji6]
Ooo nam sie marzy budowa domku w przyszłości [emoji1] tylko ceny działek mnie przerażają w okolicy. Na razie mamy własne mieszkanie ale jest bardzo malutkie, więcej niż 2 osoby w nim nie pomieszkają.
Sherlook
My mamy 3 pokojowe mieszkanie, więc na tą chwilę nic nie będziemy zmieniać. Choć nie powiem, że mi się marzy domek za miastem [emoji177][emoji177]Hej dziewczyny [emoji56] dawno mnie nie było, ale nic się ciekawego nie dzieje póki co.. dzisiaj u mnie 7dc i końcówka okresu. Zastanawiam się czy już zaczynać boboseksy. Chęci są, że tak powiem ..[emoji2957][emoji23]
Ja dziś w 3dc także miesiączka jeszcze pociągnie ze 3 dni. Na początku to sporadycznie jak będziemy mieli ochotę Ale jak będę czuła owu to tym razem będziemy się starać codziennie, nie odpuszczę ostatnio było co 2 albo 3 dzień i nic z tego nie wyszłoHej dziewczyny [emoji56] dawno mnie nie było, ale nic się ciekawego nie dzieje póki co.. dzisiaj u mnie 7dc i końcówka okresu. Zastanawiam się czy już zaczynać boboseksy. Chęci są, że tak powiem ..[emoji2957][emoji23]
My nie planujemy zmian, porobilismy remonty w mieszkaniu, mamy 60 m2 więc spokojnie w 4 się zmieścimy
Aksamitka28
Trzymam bardzo mocno kciuki... Musi być dobrzeJutro powtarzam lekarza mam w sobotę dopiero, wysłałam mu wynik napisał, że w normie, ale ja dziewczyny naprawdę już w cuda nie wierzę. Tak bardzo mnie bolą sutki, że aż płaczę
reklama
@Martxx1 próbuj myśleć pozytywnie! Lekarz uspokajał, więc nie szukaj problemów na siłę. Trzymam kciuki za dobre wieści i życzę spokoju!
@magdula36 pokaż te cienie! Sprawdzimy zaraz, co tam widać
@Koralik93 my mamy 3 pokoje, także też nie planujemy nic zmieniać na razie. Choć mamy pospadkowe działki za miastem i to nasze marzenie, żeby kiedyś się tam wybudować ale na razie tu mieszkamy dopiero od stycznia, więc jeszcze się musimy nacieszyć
@magdula36 pokaż te cienie! Sprawdzimy zaraz, co tam widać
@Koralik93 my mamy 3 pokoje, także też nie planujemy nic zmieniać na razie. Choć mamy pospadkowe działki za miastem i to nasze marzenie, żeby kiedyś się tam wybudować ale na razie tu mieszkamy dopiero od stycznia, więc jeszcze się musimy nacieszyć