reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny [emoji56] dawno mnie nie było, ale nic się ciekawego nie dzieje póki co.. dzisiaj u mnie 7dc i końcówka okresu. Zastanawiam się czy już zaczynać boboseksy. Chęci są, że tak powiem ..[emoji2957][emoji23]

Dziewczyny mam takie luźne pytanie - jak już wam się uda i doczekacie wymarzonego potomka to planujecie przeprowadzki/zmiany lokum na większe itp?

Hej dziewczyny [emoji56] dawno mnie nie było, ale nic się ciekawego nie dzieje póki co.. dzisiaj u mnie 7dc i końcówka okresu. Zastanawiam się czy już zaczynać boboseksy. Chęci są, że tak powiem ..[emoji2957][emoji23]

Dziewczyny mam takie luźne pytanie - jak już wam się uda i doczekacie wymarzonego potomka to planujecie przeprowadzki/zmiany lokum na większe itp?

No chęci są najważniejsze 🤣

My mieszkamy w domku wiec nic więcej nam nie trzeba 😉

No chęci są najważniejsze [emoji1787]

My mieszkamy w domku wiec nic więcej nam nie trzeba [emoji6]

Ooo nam sie marzy budowa domku w przyszłości [emoji1] tylko ceny działek mnie przerażają w okolicy. Na razie mamy własne mieszkanie ale jest bardzo malutkie, więcej niż 2 osoby w nim nie pomieszkają.

My mamy 3 pokojowe mieszkanie, więc na tą chwilę nic nie będziemy zmieniać. Choć nie powiem, że mi się marzy domek za miastem [emoji177][emoji177]

Ja dziś w 3dc także miesiączka jeszcze pociągnie ze 3 dni. Na początku to sporadycznie jak będziemy mieli ochotę Ale jak będę czuła owu to tym razem będziemy się starać codziennie, nie odpuszczę:) ostatnio było co 2 albo 3 dzień i nic z tego nie wyszło:(
My nie planujemy zmian, porobilismy remonty w mieszkaniu, mamy 60 m2 więc spokojnie w 4 się zmieścimy :)

reklama
@Martxx1 próbuj myśleć pozytywnie! Lekarz uspokajał, więc nie szukaj problemów na siłę. Trzymam kciuki za dobre wieści i życzę spokoju! :) 💪

@magdula36 pokaż te cienie! ;) Sprawdzimy zaraz, co tam widać ;)

@Koralik93 my mamy 3 pokoje, także też nie planujemy nic zmieniać na razie. Choć mamy pospadkowe działki za miastem i to nasze marzenie, żeby kiedyś się tam wybudować 🏘️ ale na razie tu mieszkamy dopiero od stycznia, więc jeszcze się musimy nacieszyć ;)

Do góry