Dla przykładu.. to mój aktualny wykres. Mam temperatury od 36,8 do 37 i nie koniecznie to wskazuje ciąże. Ale ładnie widać kiedy była owuPowiedzcie mi moje drogie czy na początku ciąży musi być 37 stopni i ponad? Dzisiaj mam 27 dc i zastanawiam się czy w ogóle wykonywać test? W ciąży ostatnio zmierzyła m sobie tak o w jakos 6 czy 7 tyg i mialam ponad 37 stopni. A teraz rano 36.2. Jeżeli mialabym testowac to musze isc do sklepu, bo potem dwa tyg będę na wsi, a tam nie ma gdzie kupić
reklama
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Ananasy naprawdę pomagają czy tylko tak to jakaś tradycja?
Martxx1
Ja jadlam w tym cyklu i się zajść udałoAnanasy naprawdę pomagają czy tylko tak to jakaś tradycja?
A ja głupia walnijcie mnie zrobiłam rano test...Nie mogłam spać i coś mnie podkusilo. 24 dc...tak wiem że za.wczesnie oczywiście biel... A ja.wiadomo już totalny pesymizm !Który masz dc?
ja dziś 26 i 11dpo.... ale walczę ze sobą żeby nie zrobić testu, botak bardzo nie chce zobaczyć tej bieli
Chce_byc_mama_wielu
Muszę też robić gdzies wykres ja wierzę od prakrycznie początku cyklu, mialam ponad 35 stopni rano, 14 dc najwyzsza byla temp, ale wg mojego samopoczucia chyba nie było owu. Teraz mam wlasnie ponad 36 caly czas. Zobaczymy. W następnych cyklach też bede mierzyć, bo na razie u mnie to wszystko w ramach edukacjiDla przykładu.. to mój aktualny wykres. Mam temperatury od 36,8 do 37 i nie koniecznie to wskazuje ciąże. Ale ładnie widać kiedy była owu Zobacz załącznik 1164366
Chce_byc_mama_wielu
To muszę kupić na przyszły cykl ale zaraz koleżanka dawala mi ananasy zaraz przed tym jak zaszlam ostatnio w ciążę, dziewczyny jesteście genialneJa jadlam w tym cyklu i się zajść udało
Marta200x
Podobno pomagają przy zagnieżdżeniu . Nie zaszkodzi próbowaćTo muszę kupić na przyszły cykl[emoji16] ale zaraz koleżanka dawala mi ananasy zaraz przed tym jak zaszlam ostatnio w ciążę, dziewczyny jesteście genialne[emoji7]
Chce_byc_mama_wielu
Ja mam dzisiaj 26dc, to może jednego dnia bd testować?A ja głupia walnijcie mnie zrobiłam rano test...Nie mogłam spać i coś mnie podkusilo. 24 dc...tak wiem że za.wczesnie oczywiście biel... A ja.wiadomo już totalny pesymizm !
Ja mam termin @ na sobotę... nie wiem czy wytrzymam. ale jestem dzielna bo właśnie oddaje krew w diagnostyce i... nie zrobiłam betyJa mam dzisiaj 26dc, to może jednego dnia bd testować?
reklama
Ja też termin na sobotę... kurde teraz głupie myśli że test o czułości 10 to już powinien coś pokazać. A sucho w tym miesiącu było...Ja mam termin @ na sobotę... nie wiem czy wytrzymam. ale jestem dzielna bo właśnie oddaje krew w diagnostyce i... nie zrobiłam bety