reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Muszę też robić gdzies wykres ;) ja wierzę od prakrycznie początku cyklu, mialam ponad 35 stopni rano, 14 dc najwyzsza byla temp, ale wg mojego samopoczucia chyba nie było owu. Teraz mam wlasnie ponad 36 caly czas. Zobaczymy. W następnych cyklach też bede mierzyć, bo na razie u mnie to wszystko w ramach edukacji 🙈😁
Wg samopoczucia to i ja nie miałam, ale jajniki, śluz i temp jednak mówiły swoje.
warto mierzyć codziennie i dosyc starannie to robić to można wyhaczyć pewne rzeczy.

reklama
Jutro powtarzam lekarza mam w sobotę dopiero, wysłałam mu wynik napisał, że w normie, ale ja dziewczyny naprawdę już w cuda nie wierzę. Tak bardzo mnie bolą sutki, że aż płaczę

Raczej to okresowa temperatura.
Powiedzcie mi moje drogie czy na początku ciąży musi być 37 stopni i ponad? Dzisiaj mam 27 dc i zastanawiam się czy w ogóle wykonywać test? W ciąży ostatnio zmierzyła m sobie tak o w jakos 6 czy 7 tyg i mialam ponad 37 stopni. A teraz rano 36.2. Jeżeli mialabym testowac to musze isc do sklepu, bo potem dwa tyg będę na wsi, a tam nie ma gdzie kupić[emoji16][emoji16][emoji16]

Jutro powtarzam lekarza mam w sobotę dopiero, wysłałam mu wynik napisał, że w normie, ale ja dziewczyny naprawdę już w cuda nie wierzę. Tak bardzo mnie bolą sutki, że aż płaczę

To skoro lekarz napisał, że w normie to jaki sens jest robic dalej testy i się stresować? Zrób ewentualnie przyrost bety i poczekaj spokojnie na lekarza. Przecież wszystko wygląda dobrze a Ty się niepotrzebnie stresujesz 🤗👌 będzie dobrze!

Słuchaj lekarza i nie panikuj ! Stres tylko zaszkodzi . Myśl pozytywnie bo takie niepotrzebne nakręcanie jest szkodliwe i nie rób więcej testów. Głowa do góry :)

reklama
Weź się uspokój, po co się tak nakręcasz?? Przecież beta była pozytywna, nie ważne że taka mała. Progesteron będzie rósł razem z betą. I nie spodziewaj się ciemnej kreski na teście ciążowym skoro beta w krwi wynosi 24. W moczu jest jej mniej a testy o czułości 25 ml?? No to jak ta kreska ma wyjść ciemna?? Nawet na 10tce będzie bladzioch.
Jak Cie bolą sutki to przecież dobry znak, bóle brzucha też są normalne.

Do góry