reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
@Nadziejka90 @Gigi Tg a ilu dniowe macie cykle? Ciekawe, czy będziemy razem testować ;) ja mam różnie, ale zakładam, że testy będą koło 10 września (o matko, to chyba za 100lat! ;)).
No właśnie ja mam bardzo krótkie. 24- 25 dni... A Tera jak owulka była 9 dc to kurde nie wiem.. Jeszcze krótszy mi wyjdzie? Masakra jakaś.. Nie wiem co mi się poprzestawiało w tym cyklu.. Jak u Ciebie testy 10 to ja będę przy kolejnej owulce 🙈 bo rozumiem że masz 35 dniowe cykle?

No właśnie ja mam bardzo krótkie. 24- 25 dni... A Tera jak owulka była 9 dc to kurde nie wiem.. Jeszcze krótszy mi wyjdzie? Masakra jakaś.. Nie wiem co mi się poprzestawiało w tym cyklu.. Jak u Ciebie testy 10 to ja będę przy kolejnej owulce 🙈 bo rozumiem że masz 35 dniowe cykle?
Teoretycznie okres powinien być wcześniej, ale różnie to bywa u mnie, więc na testowanie wyznaczyłam sobie trochę późniejszy termin - o ile wytrzymam :p w sumie ostatnie 2 cykle.mialam 31 dni, to może jednak zatestuję sobie wcześniej, a co ;)

O kurde, najgorsze co może być to w dniu ślubu 🤣 chyba faktycznie lepiej się nie nastawiać, A kto wie może nas to pozytywnie zaskoczy :)
Tzn teraz mówię, że się nie nastawiam, bo 2tyg jeszcze. Za tydzień będę inaczej śpiewać 😂😂😂

Mnie aplikacja pokazywała. @ na dzień ślubu ale się przesunęła na poprawiny pod koniec 😁jakie moje szczęście nie do opisania 😁
Pomysł jakby było fajnie urlop zacząć pozytywem.. 🙂
Ja na szczęście brałam wtedy anty więc ja sobie przestawiłam 🤣 pozytyw w pierwszy dzień urlopu to moje marzenie hehe 😁 ale myślę, że będzie z tego wielkie nic, bo to byłoby zbyt piekne😅

Teoretycznie okres powinien być wcześniej, ale różnie to bywa u mnie, więc na testowanie wyznaczyłam sobie trochę późniejszy termin - o ile wytrzymam :p w sumie ostatnie 2 cykle.mialam 31 dni, to może jednak zatestuję sobie wcześniej, a co ;)
No 🙂 ciężko jest wytrzymać 😏staram się jak mogę za radami dziewczyn że w dniu spodziewanej @ no ale..

Ja rowniez wcinam codziennie 2 plastry świeżego ananasa, oby pomogło 🙂
Wedlug kalendarzyka dzisiaj jest owulacja, podbrzusze pobolewa. Test owu prezentuja sie tak:

Czyli pik byl w czwartek, a owu wczoraj lub dzis by byla?
Jeszcze chyba żaden to nie pozytyw, sprawdź jutro czy ciemnieje czy nie

Myślę, że ściemniał. Od tego z rana bardzo, a tego z południa mniej, ale to chyba normlanie

Załączniki

• IMG_20200817_050605.jpg
    IMG_20200817_050605.jpg
    797,5 KB · Wyświetleń: 144
reklama
A ja dziś byłam zbadać progresteron, tsh, anty tg i tpo. Miesiąc temu miałam tpo znacznie podwyższone więc sprawdzę co jest teraz . Ale wyniki dopiero na środę bo nie mam jak odebrać.

Do góry