reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

U mnie to samo. Koniec i czas na działanie 💪 również trzymam kciuki ✊
No tak , zapomniałam, że my takie zsynchronizowane 👍😄

Ha ha A ja wczoraj byłam ze synem w Rossmannie i oczywiście kupiłam dwa. Ale to dlatego że nie miałam w domu żadnego. Tym razem do niedzieli mnie nie ma w domu. Nie zabieram ich ze sobą więc testuje dopiero w poniedziałek (dzień spodziewanej @) :)

Trzymam kciuki!

reklama
No dlatego mówię, że pod koniec cyklu pewnie będzie inna śpiewka ;)

@Malwa93 ja na szczęście żadnych testów nie mam i zamierzam omijać apteki i Rossmana szerokim łukiem 😄 bo wiem jak to jest, jak testy gdzieś czyhają w szafkach ;p
Ja dzis dzielnie ominelam rossmana, a juz mi wozek skręcal 🤪 myslalam czy czasem nie potrzebne rodzynki dla malej, albo orkisz 🤣 ale nie, wszystko mam. Nie kupiłam, jestem z siebie dumna, do piatku juz blisko 😊

To ja jestem jakaś dziwna. Nie zrobiłam jeszcze żadnego testu🤔 a łącznie nie licząc tych 3 miesięcy przerwy miałam 4 cykle starań 🙂 Czekam cierpliwie do dnia @. Dwa dni wcześniej zaczynają się plamienia. Nigdy @ nie spóźnił się nawet 1 dzień. To pewnie dlatego tych testów nie robię 🤣🤣
A mam zakupionych 5 sztuk.

To ja jestem jakaś dziwna. Nie zrobiłam jeszcze żadnego testu🤔 a łącznie nie licząc tych 3 miesięcy przerwy miałam 4 cykle starań 🙂 Czekam cierpliwie do dnia @. Dwa dni wcześniej zaczynają się plamienia. Nigdy @ nie spóźnił się nawet 1 dzień. To pewnie dlatego tych testów nie robię 🤣🤣
A mam zakupionych 5 sztuk.

I tak najlepiej. Ja robiłam tylko jak mi się okres spóźniał i to kilka dni i wyszła ciąża. 😉 I też wyznaje ta zasadę nie ma co się nakręcać.

A ja czekam do lekarza wlasnie, 4 dc już po okresie zobaczymy co powie. Ostatni cykl przestymulowal mi lekami, teraz chce trochę odpuścić. Z drugiej strony martwię się bo to już 1,5 roku jak się staramy a tu nic 🤨 wyniki ok, jestem 2 miesiąc po hsg, a testy jak były białe tak dalej białe są 😐

Też nie testowałam jeszcze nigdy, bo zawsze ta @ przyjeżdżała..
W tym miesiącu tydzień przed czasem, nie dała mi skubana szansy[emoji23] i coś się rozkręcić nie może.. Pójdę na spacer, może ją wywabię [emoji848]

Też nie testowałam jeszcze nigdy, bo zawsze ta @ przyjeżdżała..
W tym miesiącu tydzień przed czasem, nie dała mi skubana szansy[emoji23] i coś się rozkręcić nie może.. Pójdę na spacer, może ją wywabię [emoji848]
Polecam mycie okien albo podłóg [emoji16] Mi w liceum zawsze po wf się @ rozkrecała[emoji846]

Polecam mycie okien albo podłóg [emoji16] Mi w liceum zawsze po wf się @ rozkrecała[emoji846]

O pani, w ten upał nie dam rady chyba hehe [emoji23] trudno kurz leży, może i ja poleżę [emoji1787]
Nienawidze tych plamień przed okresem, potem nie wiem jak liczyć cykle - od pierwszej plamki czy raczej od potopu :p

reklama
Do góry