reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
O pani, w ten upał nie dam rady chyba hehe [emoji23] trudno kurz leży, może i ja poleżę [emoji1787]
Nienawidze tych plamień przed okresem, potem nie wiem jak liczyć cykle - od pierwszej plamki czy raczej od potopu :p
Mi ginekolog kiedyś tłumaczył, że od pierwszej krwi. Też mam niestety plamienia przed 😤 Ale przynajmniej @ mnie nie zaskoczy.

Hej dziewczyny myślicie ze mozliwy jest pozytywny test z wyrazna kreska 8 dni przed okresem?  drugie zdjecie po godzinie od zrobienia 1 po 3 minutach od zrobienia test z popoludniowego moczu, byłam pewna ze nie wyjdzie a tu dało mi do myślenia
Dodam, ze w tamtym miesiącu 5 dni przed okresem cien cienia potem rano biel i później nie robiłam bo mialam krwawienie 5 dniowe
I co ja mam o tym myśleć eh boli mnie macica i z przodu i z tyłu tzn z przodu ciągnie, piersi i nic nie smakuje

Załączniki

• received_401002770874354.jpeg
    received_401002770874354.jpeg
    38,1 KB · Wyświetleń: 133
  • received_603515647026451.jpeg
    received_603515647026451.jpeg
    43,8 KB · Wyświetleń: 136
Ostatnia edycja:
U mnie dziewczyny kończy się okres i biorę się do działania ;) w sumie to będzie mój pierwszy cykl starań - poprzedni to był taki cykl 0 :p planuje nie świrować, nie robić testów owulacyjnych, nie uprawiać seksu z zegarkiem i kalendarzem w ręku - chcemy na luzie, oby jak najdłużej. Choć w sumie chyba powinnam napisać, że "oby jak najkrócej" ;) testów ciążowych też nie planuje robić, a co, tak zaszaleję :D choć pewnie bliżej terminu okresu mi to przejdzie ... :p

Trzymajcie za mnie kciuki, ja trzymam za Was! Szykujmy się na majówki ;) 💪✊
Tez tak mowilam a zrobiłam 8 dni przed okresem bo mi daje do myślenia bol macicy z tylu😅

Hej dziewczyny myślicie ze mozliwy jest pozytywny test z wyrazna kreska 8 dni przed okresem?  drugie zdjefie6po godzinie od zrobienia 1 po 3 minutach od zrobienia test z popoludniowego moczu, byłam pewna ze nie wyjdzie a tu dało mi do myślenia

Malo mozliwe, zeby wyszedl z popoludniowego moczu 6dpo tak wyrazny. Musialas miec owu wczesniej.

Hej dziewczyny myślicie ze mozliwy jest pozytywny test z wyrazna kreska 8 dni przed okresem?  drugie zdjecie po godzinie od zrobienia 1 po 3 minutach od zrobienia test z popoludniowego moczu, byłam pewna ze nie wyjdzie a tu dało mi do myślenia
Dodam, ze w tamtym miesiącu 5 dni przed okresem cien cienia potem rano biel i później nie robiłam bo mialam krwawienie 5 dniowe

Po godzinie mimo wszystko uznałabym za nieważny. Zrób rano i zobaczysz, kreskę widać, ale czy tak wcześnie. Zrobiłabym inny test albo betę dla potwierdzenia 😉

@M_P_90 pokaż fotę brzucha! :) Może na nas tu dobrze podziała ;)
@Mama2018mama kurcze nie wiem ... Trochę podejrzane 🤔 nie dość, że tak wcześnie, to jeszcze z południowego moczu. To czasem dziewczyny po terminie okresu mają mniej wyraźne. Ale w sumie każda z nas jest inna, może Ci się tak owulacja przesunęła? Ja bym zrobiła betę.

reklama
Do góry