reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
O pani, w ten upał nie dam rady chyba hehe [emoji23] trudno kurz leży, może i ja poleżę [emoji1787]
Nienawidze tych plamień przed okresem, potem nie wiem jak liczyć cykle - od pierwszej plamki czy raczej od potopu :p
Mi ginekolog kiedyś tłumaczył, że od pierwszej krwi. Też mam niestety plamienia przed 😤 Ale przynajmniej @ mnie nie zaskoczy.

Hej dziewczyny myślicie ze mozliwy jest pozytywny test z wyrazna kreska 8 dni przed okresem?  drugie zdjecie po godzinie od zrobienia 1 po 3 minutach od zrobienia test z popoludniowego moczu, byłam pewna ze nie wyjdzie a tu dało mi do myślenia
Dodam, ze w tamtym miesiącu 5 dni przed okresem cien cienia potem rano biel i później nie robiłam bo mialam krwawienie 5 dniowe
I co ja mam o tym myśleć eh boli mnie macica i z przodu i z tyłu tzn z przodu ciągnie, piersi i nic nie smakuje

Załączniki

• received_401002770874354.jpeg
    received_401002770874354.jpeg
    38,1 KB · Wyświetleń: 137
  • received_603515647026451.jpeg
    received_603515647026451.jpeg
    43,8 KB · Wyświetleń: 138
Ostatnia edycja:
U mnie dziewczyny kończy się okres i biorę się do działania ;) w sumie to będzie mój pierwszy cykl starań - poprzedni to był taki cykl 0 :p planuje nie świrować, nie robić testów owulacyjnych, nie uprawiać seksu z zegarkiem i kalendarzem w ręku - chcemy na luzie, oby jak najdłużej. Choć w sumie chyba powinnam napisać, że "oby jak najkrócej" ;) testów ciążowych też nie planuje robić, a co, tak zaszaleję :D choć pewnie bliżej terminu okresu mi to przejdzie ... :p

Trzymajcie za mnie kciuki, ja trzymam za Was! Szykujmy się na majówki ;) 💪✊
Tez tak mowilam a zrobiłam 8 dni przed okresem bo mi daje do myślenia bol macicy z tylu😅

Hej dziewczyny myślicie ze mozliwy jest pozytywny test z wyrazna kreska 8 dni przed okresem?  drugie zdjefie6po godzinie od zrobienia 1 po 3 minutach od zrobienia test z popoludniowego moczu, byłam pewna ze nie wyjdzie a tu dało mi do myślenia

Malo mozliwe, zeby wyszedl z popoludniowego moczu 6dpo tak wyrazny. Musialas miec owu wczesniej.

Hej dziewczyny myślicie ze mozliwy jest pozytywny test z wyrazna kreska 8 dni przed okresem?  drugie zdjecie po godzinie od zrobienia 1 po 3 minutach od zrobienia test z popoludniowego moczu, byłam pewna ze nie wyjdzie a tu dało mi do myślenia
Dodam, ze w tamtym miesiącu 5 dni przed okresem cien cienia potem rano biel i później nie robiłam bo mialam krwawienie 5 dniowe

Po godzinie mimo wszystko uznałabym za nieważny. Zrób rano i zobaczysz, kreskę widać, ale czy tak wcześnie. Zrobiłabym inny test albo betę dla potwierdzenia 😉

@M_P_90 pokaż fotę brzucha! :) Może na nas tu dobrze podziała ;)
@Mama2018mama kurcze nie wiem ... Trochę podejrzane 🤔 nie dość, że tak wcześnie, to jeszcze z południowego moczu. To czasem dziewczyny po terminie okresu mają mniej wyraźne. Ale w sumie każda z nas jest inna, może Ci się tak owulacja przesunęła? Ja bym zrobiła betę.

reklama
Do góry