reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Tak, jestem rocznik 88.
Zawsze kupuje te, w dm/Rossmann. Mnie nigdy nie zawiodły. Żadnych cieni nie miałam. Ale generalnie nie robię przed terminem @.
Aha bo ja miałam takie podobne testy tylko że z niebieskimi kreskami. Dlatego zapytałam bo w żadnej aptece nie umiem dostać testu z różowymi kreskami albo są z niebieskimi albo cyfrowe.

Dzięki dziewczyny za informację o testach owu - wiem, że nie będę w nie inwestować kasy ;) A przydały by mi się, bo dziś się okazało, ze nie wiadomo czy była owulacja - dziś 19 dc i na jajniku są 2 pęcherzyki ok 20 mm... Tydzień temu był jeden 15,5 mm i teraz nie wiadomo czy tamten pęknął i te dwa urosły na nowo, czy ten jeden przez tydzień urosnął tylko tyle :/ za to endometrium mam pierwszy raz w życiu tak duże - całe 12 mm!! czyli wino, orzechy, maca, wiesiołek i morele działają :D

Ja mam pcos i mi w każdym cyklu wychodzi pozytyw w odpowiednim czasie także polecam jednak sprawdzić [emoji1]
Dzięki dziewczyny za informację o testach owu - wiem, że nie będę w nie inwestować kasy ;) A przydały by mi się, bo dziś się okazało, ze nie wiadomo czy była owulacja - dziś 19 dc i na jajniku są 2 pęcherzyki ok 20 mm... Tydzień temu był jeden 15,5 mm i teraz nie wiadomo czy tamten pęknął i te dwa urosły na nowo, czy ten jeden przez tydzień urosnął tylko tyle :/ za to endometrium mam pierwszy raz w życiu tak duże - całe 12 mm!! czyli wino, orzechy, maca, wiesiołek i morele działają :D

Dziewczyny ja powoli zaczynam sie stresowac..😁 dzis 11dc..zaczynamy dni plodne. Wczoraj w nocy kulo mnie pod lewym zebrem. Myslalam ze to trzustka lub zoladek promieniuje ale czytalam ze to moze byc bol owulacyjny? Miala ktoras w tym miejscu?

Ojej to szkoda. Moim marzeniem są bliźniaki 😍 a synek ile ma lat?

To ja chętnie podpytam o to endo :) Ja w 32dc miałam 9,4 - czy to nie za mało? Gin powiedział, że ok, ale może Wasi mają inne zdanie :)

@Martxx1 co tam słychać? Tak wogole to co z dziewczynami ze staraczek 1 połowy, mało nas tu jest z tamtego wątku, nie spamietalam wszystkich nicków, teraz mi się tak przypomniało
Żyję, odpoczywam 🥰🥰

Codziennie zaglądam i czytam ❤️
Dziś 29 dc testy negatywne, 6 dni do @. Aktualnie piję drinka, bo próbuje się odprężyć. Co u Ciebie?
I co u reszty? 😘

@młoda1994 jak tam?
Mam wrażenie, że te ze staraczek I połowy gdzieś uciekły. Mam nadzieję, że na jakieś kwietniówki lub majówki 😁❤️

Załączniki

• IMG_20200809_125902.jpg
    IMG_20200809_125902.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 73
reklama
Ja w cyklu, w którym zaszłam w ciążę miałam endometrium przed owulacja o grubości 5mm i byłam zalamana- wtedy piłam tylko wino i jadłam migdały. W tamtych cyklach rosło mi do max 6-8, a jednak się udało 😃😃a teraz od początku cyklu do owulacji pije codziennie lampkę czerwonego wina, jem 10 migdałów, 5 orzechów brazylijskich, 5 suszonych moreli,2 łyżeczki sproszkowanej macy i olej z wiesiołka i jak widać coś pomogło 😃 tydzień temu endo miało tylko 5 mm

Do góry