reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja mam ovufriend, polecane przez babkę na naukach przedmałżeńskich :D ale chyba nie umiem do końca tego obsłużyć ... 🤔

Edit: A nie, sory! Ja mam jednak ovufiew 😂
Ja mam ocufriend i też mam problem z obsługą he he ale dziś powpisywalam dane, o miesiączce, objawach, lekach i może się oswoje z tą apka :)

reklama
Ja mam ocufriend i też mam problem z obsługą he he ale dziś powpisywalam dane, o miesiączce, objawach, lekach i może się oswoje z tą apka :)
Ale ja też na początku nie wiedziałam oco chodzi, ale nie jest taki zły jak się go troszkę pozna, mam mój kalendarzyk, flo i właśnie ten ovufriend, i tylko ovu wszystko idealnie wylicza, jakbym miała jakiś chip wszczepiony😯😂

Ja mam takie info, że duphaston w mniejszej dawce nie blokuje owu, a już np 3x1 może blokować 🙄 i jak któraś z was pisała wcześniej, biorąc go można robić proga, bo wartość będzie prawdziwa, dupek jej nie podniesie 😉
Ja używam flo, ale może zainstaluje ovufriend skoro tyle z was poleca 😁

Ja mam takie info, że duphaston w mniejszej dawce nie blokuje owu, a już np 3x1 może blokować [emoji849] i jak któraś z was pisała wcześniej, biorąc go można robić proga, bo wartość będzie prawdziwa, dupek jej nie podniesie [emoji6]
Ja używam flo, ale może zainstaluje ovufriend skoro tyle z was poleca [emoji16]
Dokładnie też otrzymałam takie info takie jak ty.

Witam się i ja :) Starania rozpoczęliśmy w tym cyklu :)Cykle 34-36 dni .miesiączki dość skąpe. Czy możliwa jest owulacja w 8dc? Pierwszy raz się z czyms takim spotykam A do tego od 13 dc plamienia brązowe A teraz różowe .Moj lekarz niestety na urlopie :/

Pytałam o to samo [emoji16] miałam mega sluz plodny połączony z bólem jajnika w 8 dc! A też mam takie mniej więcej cykle jak Ty:) teraz mam 17 dc i nie wiem kiedy mam termin @ piersi bola jak szalone:)
Witam się i ja :) Starania rozpoczęliśmy w tym cyklu :)Cykle 34-36 dni .miesiączki dość skąpe. Czy możliwa jest owulacja w 8dc? Pierwszy raz się z czyms takim spotykam A do tego od 13 dc plamienia brązowe A teraz różowe .Moj lekarz niestety na urlopie :/

Hej. My też zaczęliśmy starania, na razie bez spiny. Mierze tylko temperaturę, ale robię to już długo, więc tak się przyzwyczaiłam, że nawet nie myślę o tym. Teraz mam drugi cykl staran, w poprzednim przed okresem wyszedł cień cienia, ale 2 dni po terminie przylazła @. Mam niedoczynność tarczycy i hashi. Ostatnie tsh miesiac temu to 3.17, zwiększyłam dawkę euthyroxu. Czy któraś z Was ma niedoczynnosc? Przy jakim tsh jest łatwiej zajść w ciążę i ja donosić?
Gdy byłam w ciąży biochemicznej miałam tsh 2,96 za dwa dni juz 3,15 . Też dostałam euthyrox. W trakcie poronilam samoistnie. Nie biorę juz tego leku bo zrobiłam USG tarczycy wyszło że jest prawidłowa. Ginekolog stwierdził że nie ma po co badać jej dalej i brać leków gdy moje wyniki są w normie jeśli nie jestem w ciąży i kazal się starać, więc się staram ale teraz po Twoim wpisie zastanawiam się czy brać te tabletki by ten poziom unormowac. Jutro lecę do laboratorium zrobić wynik ciekawe ile mam teraz.

reklama
Gdy byłam w ciąży biochemicznej miałam tsh 2,96 za dwa dni juz 3,15 . Też dostałam euthyrox. W trakcie poronilam samoistnie. Nie biorę juz tego leku bo zrobiłam USG tarczycy wyszło że jest prawidłowa. Ginekolog stwierdził że nie ma po co badać jej dalej i brać leków gdy moje wyniki są w normie jeśli nie jestem w ciąży i kazal się starać, więc się staram ale teraz po Twoim wpisie zastanawiam się czy brać te tabletki by ten poziom unormowac. Jutro lecę do laboratorium zrobić wynik ciekawe ile mam teraz.
Najlepiej mieć tsh poniżej 2.5.Ja mam hashimoto i biorę eutyrox 25

Do góry