reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Na tym etapie się już bety hcg nie sprawdza bo ona już się nie podwaja tak jak na początku. Po drugie przyrost sprawdza się max po 72h nie po tylu dniach. Ja bym już nie sprawdzała bety tylko czekała na lekarza i usg. Teraz to się liczy tylko o raz usg a nie beta.
Sądziłam że beta rośnie do 12 tC? Widocznie sie mylilam 🤦‍♀️ dzieki za podpowiedź.

reklama
@Maggi8504 bete wykonuje się na początku, zazwyczaj po pozytywnym teście, przyrost sprawdza się raz, chyba że lekarz zaleci inaczej i nie w takich odstępach jak to zrobiłaś 😉 nie martw się na zapas, przy tak dużych wartościach przyrost zwalnia 🙂 zamartwianie się nie pomoże, a może jeszcze zaszkodzić 😉 szczęśliwa mama to szczęśliwy kropek 🙂
A może wizyta wcześniej prywatnie?

Dziewczyny pomoże któraś z prolaktyna . Ostatnio miałam inne normy i zgłupiałam
Screenshot_2020-07-09-16-42-33-945_com.google.android.apps.docs~2.jpeg

@Maggi8504 bete wykonuje się na początku, zazwyczaj po pozytywnym teście, przyrost sprawdza się raz, chyba że lekarz zaleci inaczej i nie w takich odstępach jak to zrobiłaś 😉 nie martw się na zapas, przy tak dużych wartościach przyrost zwalnia 🙂 zamartwianie się nie pomoże, a może jeszcze zaszkodzić 😉 szczęśliwa mama to szczęśliwy kropek 🙂
A może wizyta wcześniej prywatnie?
Już mi lepiej , jak czytam wasze wypowiedzi😊 faktycznie głupia ja🤦‍♀️ stara A taka niemądra 😊
Dzięki 😊

Dziewczyny pomoże któraś z prolaktyna . Ostatnio miałam inne normy i zgłupiałam Zobacz załącznik 1145970
Niższy poziom może sugerować niedoczynność przysadki, a resztę wyników masz Oki? Badalas hormony? Generalnie nigdzie nie słyszałam, żeby niższy poziom był groźny, ew podobno po porodzie możliwy jest brak pokarmu, ale lepiej skonsultuj się z ginem 😉

reklama
Niższy poziom może sugerować niedoczynność przysadki, a resztę wyników masz Oki? Badalas hormony? Generalnie nigdzie nie słyszałam, żeby niższy poziom był groźny, ew podobno po porodzie możliwy jest brak pokarmu, ale lepiej skonsultuj się z ginem [emoji6]
Miałam Diostinex bo ostatnio miałam 24 ng a teraz inne normy i w przeliczeniu wychodzi 2.

Do góry