reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny a ja mam inne pytanie, jeśli zbyt osobiste to przepraszam.. Ale jak z waszym libido przy tych staraniach? Bo ja nie do końca mam ochotę robić to nawet co drugi dzień [emoji23].
U nas w związku wszystko ok, ale po prostu nie mamy tak wysokich potrzeb jak mieliśmy w wieku 18 lat [emoji1787]. Nawet mojego męża potrafi "boleć głowa" hahaha.. Do tego zmęczenie, praca, stres, późne chodzenie spać itp [emoji22]
Nie mam z tym problemu a zwłaszcza od kad zażywam Wiesiołek w kapsułkach poprawił śluz i od razu lepszy sex no i się chce nawet co dziennie cały cykl [emoji85] oczywiście wiedząc że męczące też to jest to sama czasami wpadnę na pomysł że przydałoby się dać odpocząć mężowi z 1 góra 2 dni i dalej maraton[emoji1787]

reklama
Nie, nie, chodziło mi bezpośrednio o mnie i tylko o mnie, bo plamiłam przez torbiel od dwóch tygodni i zastanawiałam się czy to już okres czy nie [emoji28] ale każdy ma inny okres więc nie jest powiedziane że u Ciebie to akurat nie był okres!
To znaczy że ja nie miałam okresu tylko plamienie [emoji848][emoji848] ehh non stop mnie to plamienie zamiast okresu dręczy [emoji2368]

Widocznie ten duży jednak pękł, pewnie że może być tak późno [emoji4]
To co powiecie na to? Opisywalam swoją historię wcześniej ale przypomnę. Cykle ok 35 dni , zdarzały się po 40.Wizyta u gin 21 dc pecherzyk na lewym jajniku. Kontrola w 26 dc czy pękł ( nie pękł i już raczej nie pęknie bo jest za duzy ) Gin kazuje porobić hormony i przyjść ok 12 dc na monitoring i po recepta na zastrzyk na pęknięcie. 42 dc nadał brak okresu ( myślę stres na pewno bo w tym cyklu nie miało prawa się udać) ale zastanawia mnie to wyczulenie na zapachy, zerowe libido) robię test 2 kreski nie mal od razu. Z dnia na dzień mocniejsze. Teraz nie wiem czy lekarz się pomylił z tą owulacja czy mogła być tak późno?

Nie mam z tym problemu a zwłaszcza od kad zażywam Wiesiołek w kapsułkach poprawił śluz i od razu lepszy sex no i się chce nawet co dziennie cały cykl [emoji85] oczywiście wiedząc że męczące też to jest to sama czasami wpadnę na pomysł że przydałoby się dać odpocząć mężowi z 1 góra 2 dni i dalej maraton[emoji1787]
Hahahah o kurczę zazdroszczę wam pary.. 😂 Żeby mi się tak chciało!

Nie, nie, chodziło mi bezpośrednio o mnie i tylko o mnie, bo plamiłam przez torbiel od dwóch tygodni i zastanawiałam się czy to już okres czy nie [emoji28] ale każdy ma inny okres więc nie jest powiedziane że u Ciebie to akurat nie był okres!
Rozumiem. Ehh mam skąpe miesiączki ale zawsze w 2dc mam mocne krwawienie i żywa krwią i trwa max 5 dni a teraz plamienie 2 dni kawa z mlekiem a w 1 dzień mocniejsze plamienie z czarną krwią. Zobaczę jaki będzie cykl ten i jaki okres będzie i jak będzie taki sam to pojadę dla świętego spokoju do gin na usg zobaczyć czy wszystko będzie ok.

Kochana u mnie to samo, nie martw się. Raz że moje libido leży i kwiczy od lat, a dwa że mój chłop też wcalw ogromnych potrzeb nie ma. U nas nie ma opcji na co dwa dni przez cały cykl ani nawet co trzy dni [emoji28] Najważniejsze żeby trafić w te płodne. Ja zaszłam w ciążę w marcu po jednym stosunku dzień przed owulacją. Liczę że teraz będzie tak samo szybko, chociaż czasem się wkurzam że za mało się seksimy i martwię że teraz to miesiące miną zanim wstrzelimy się w odpowiedni dzień [emoji1787]
Dziewczyny a ja mam inne pytanie, jeśli zbyt osobiste to przepraszam.. Ale jak z waszym libido przy tych staraniach? Bo ja nie do końca mam ochotę robić to nawet co drugi dzień [emoji23].
U nas w związku wszystko ok, ale po prostu nie mamy tak wysokich potrzeb jak mieliśmy w wieku 18 lat [emoji1787]. Nawet mojego męża potrafi "boleć głowa" hahaha.. Do tego zmęczenie, praca, stres, późne chodzenie spać itp [emoji22]

Dziewczyny a ja mam inne pytanie, jeśli zbyt osobiste to przepraszam.. Ale jak z waszym libido przy tych staraniach? Bo ja nie do końca mam ochotę robić to nawet co drugi dzień 😂.
U nas w związku wszystko ok, ale po prostu nie mamy tak wysokich potrzeb jak mieliśmy w wieku 18 lat 🤣. Nawet mojego męża potrafi "boleć głowa" hahaha.. Do tego zmęczenie, praca, stres, późne chodzenie spać itp 😢
U nas jest wręcz odwrotnie, dla nas to jest odskocznia od codzienności, relaks, dobra zabawa. Oboje pracujemy fizycznie, mąż na kopalni na nocne zmiany, pozniej jeszcze pomaga znajomemu w firmie dachy robią, jak mi się okres kończy to co chwilę chodzi i się pyta czy jestem już pylna🙈 mega go podziwiam za jego energię i pozytywne nastawienie, ja jedynie przed samym okresem jak już mnie piersi bolą i brzuch to trochę mniej mi się chce. Ale przyznam, że był w naszym związku taki czas, że rzadko się kochaliśmy, nie było fajerwerków, musieliśmy się "poznać" 😉 15 lat razem a od około 8 mamy taka super więź.

Dziewczyny a ja mam inne pytanie, jeśli zbyt osobiste to przepraszam.. Ale jak z waszym libido przy tych staraniach? Bo ja nie do końca mam ochotę robić to nawet co drugi dzień 😂.
U nas w związku wszystko ok, ale po prostu nie mamy tak wysokich potrzeb jak mieliśmy w wieku 18 lat 🤣. Nawet mojego męża potrafi "boleć głowa" hahaha.. Do tego zmęczenie, praca, stres, późne chodzenie spać itp 😢
U nas jest wręcz odwrotnie, dla nas to jest odskocznia od codzienności, relaks, dobra zabawa. Oboje pracujemy fizycznie, mąż na kopalni na nocne zmiany, pozniej jeszcze pomaga znajomemu w firmie dachy robią, jak mi się okres kończy to co chwilę chodzi i się pyta czy jestem już pylna🙈 mega go podziwiam za jego energię i pozytywne nastawienie, ja jedynie przed samym okresem jak już mnie piersi bolą i brzuch to trochę mniej mi się chce. Ale przyznam, że był w naszym związku taki czas, że rzadko się kochaliśmy, nie było fajerwerków, musieliśmy się "poznać" 😉 15 lat razem a od około 8 mamy taka super więź.

reklama
Powiem Ci tak, chyba lepiej czekać na rozwój wydarzeń zamiast jeździć na usg, no chyba że masz za darmo??
Ja jestem taka wyrywna, że w piątek poleciałam na usg, kase wydałam, gin dał co prawda zielone światło na aromka i mówił że mam okres?? Ale okres przez duże "O" to ja mam od wczoraj dopiero i nie wiem czy dobrze zrobiłam biorąc aromka już w piątek także no [emoji2368] czasami warto jednak zaczekać, już któryś raz się o tym przekonałam.
Rozumiem. Ehh mam skąpe miesiączki ale zawsze w 2dc mam mocne krwawienie i żywa krwią i trwa max 5 dni a teraz plamienie 2 dni kawa z mlekiem a w 1 dzień mocniejsze plamienie z czarną krwią. Zobaczę jaki będzie cykl ten i jaki okres będzie i jak będzie taki sam to pojadę dla świętego spokoju do gin na usg zobaczyć czy wszystko będzie ok.

Do góry