reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja odstawiłam mete po teście i poroniłam, może to nie przez to a może przez to. Teraz mam ginekolog co prowadzi ciążę na mecie. Tylko w Polsce ten lek nie jest dopuszczony do stosowania w ciąży.
Co do glucophage to już 3 ginekolog kazał odstawić w chwili ujrzenia 2 kresek i najlepiej przejść na dietę cukrzycowa. Tylko mój endokrynolog nie widzi przeciwskazań [emoji2368]

reklama
Ja odstawiłam mete po teście i poroniłam, może to nie przez to a może przez to. Teraz mam ginekolog co prowadzi ciążę na mecie. Tylko w Polsce ten lek nie jest dopuszczony do stosowania w ciąży.
A w Niemczech już normalnie w ciazy się bierze metę [emoji4] nie wiem z czego te różnice [emoji2368]

Myślę że to bardzo krzywdząca opinia że większość z nas i większość młodych ma w dupie kto nami rządzi.
Tak z innej beczki..... Większość z was, tak jak zresztą większość młodych ludzi ma w dupie kto nami rządzi. Kto wygrywa wybory i tak dalej. Właśnie usłyszałam w tv że o dofinansowaniu invitro można będzie pomarzyć. Koniec z programami. Niech żyje kościół i jego naturalne poczęcie :)

Ja się nie zgodzę. Młodzi bardziej są zainteresowani niż społeczeńswtwo 50+, ludzie ze wsi i osoby o wykształceniu podstawowym. Jest to nawet potwierdzone statystykami😊 boją się zmian i łatwo dają się zmanipulować 🤷‍♀️ nie mowie ze kazdy ale jest to zdecydowana większosc

Dokładnie. Wystarczy spojrzeć na statystyki. Ja chodzę na każde wybory chocby po to żebym miała prawo sobie ponarzekac.

Dziewczyny jaka ja jestem durna.. Boboseksy uprawiamy co dwa dni, niby wiem, że to spoko, ale z tyłu głowy mam, że ro za mało 🤣 że jak codziennie to ok a jak co dwa dni to to zdąży wszystko uciec ze mnie. Hahaha sama nie mogę z siebie jak to pisze

reklama
Do góry