reklama
Carry88
Moderator
Tak. Ale w ciąży trzeba go odstawić. Ma przede wszystkim za dużo wit.A
Ok, dzięki Może kupię ja narazie do ciąży jeszcze trochę
Kupiłam też jednego ebooka z Akademii Płodności, fajne rady, w sumie nic czego bym nie wiedziała/ nie stosowała do tej pory, ale coś tam zawsze wyciągnę Ja jestem żywieniowym freakiem
Nadziejka90
Fanka BB :)
Również się witam w 1 dc
Magdusia88
Ja też się boję, że jak kupię to będą rady, które już znam. Ale naprawdę, jak czyta się Instagram to masz wrażenie, że jak zezresz czarnuszke to test ciążowy wyjdzie pozytywny nawet i bez seksow hahaha [emoji1787]Ok, dzięki Może kupię ja narazie do ciąży jeszcze trochę
Kupiłam też jednego ebooka z Akademii Płodności, fajne rady, w sumie nic czego bym nie wiedziała/ nie stosowała do tej pory, ale coś tam zawsze wyciągnę Ja jestem żywieniowym freakiem
Magdusia88
Również się witam w 1 dc
Pozdrawiam w 18 dc, to czekanie mnie dobija [emoji2368][emoji8]No i się pojawiała @ tak jak przeczułam.
1dc
nadziejka93
Ktoś testuje koło niedzieli/poniedziałku?
Ja termin @ na niedzielę, ale nie daje sobie dużych szans że się udało, jakoś tak podświadomie czuję że nic z tego. Ale jeśli nie przyjdzie w niedzielę to testuje w poniedziałek rano
Ja termin @ na niedzielę, ale nie daje sobie dużych szans że się udało, jakoś tak podświadomie czuję że nic z tego. Ale jeśli nie przyjdzie w niedzielę to testuje w poniedziałek rano
Carry88
Moderator
Ja też się boję, że jak kupię to będą rady, które już znam. Ale naprawdę, jak czyta się Instagram to masz wrażenie, że jak zezresz czarnuszke to test ciążowy wyjdzie pozytywny nawet i bez seksow hahaha [emoji1787]
Haha prawda! Co do porad to tak mi się wydaje,że tak może być jak piszesz, kilka wykorzystam,ale ja mam dużo tych ebooków i diet, byłam pod opieką dietetyka jak się odchudzałam i raczej zdrowo jem i już teraz bardzo intuicyjnie i nie tyje więc wydaje mi się, że jest spoko
Nadziejka90
Mam pytanie.
Czy jeśli mam pozytywny test owulacyjny i czuję niemiłosiernie tą owulacje... ból, to czy mogę mieć pewność że ta owulacja wystąpiła czy mimo wszystko najlepiej sprawdzić na monitoringu? Albo ten progesteron kilka dni po owu... Mogłam sprawdzić w tym cyklu ale się nie zebrałam :/ żałuję teraz
Czy jeśli mam pozytywny test owulacyjny i czuję niemiłosiernie tą owulacje... ból, to czy mogę mieć pewność że ta owulacja wystąpiła czy mimo wszystko najlepiej sprawdzić na monitoringu? Albo ten progesteron kilka dni po owu... Mogłam sprawdzić w tym cyklu ale się nie zebrałam :/ żałuję teraz
reklama
bleucoco
Pozytywny test owu i bóle to niestety nie dowód owulacji Progesteron sprawdź 7 dni po owuMam pytanie.