reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Tak z innej beczki..... Większość z was, tak jak zresztą większość młodych ludzi ma w dupie kto nami rządzi. Kto wygrywa wybory i tak dalej. Właśnie usłyszałam w tv że o dofinansowaniu invitro można będzie pomarzyć. Koniec z programami. Niech żyje kościół i jego naturalne poczęcie :)
To z czasem. Wiadomo.... Ale narazie stwierdzono że program diagnostyka niepłodności nie przynosi oczekiwanych rezultatów. Mało jest z niego ciąż..

reklama
Tak z innej beczki..... Większość z was, tak jak zresztą większość młodych ludzi ma w dupie kto nami rządzi. Kto wygrywa wybory i tak dalej. Właśnie usłyszałam w tv że o dofinansowaniu invitro można będzie pomarzyć. Koniec z programami. Niech żyje kościół i jego naturalne poczęcie :)
Ja się nie zgodzę. Młodzi bardziej są zainteresowani niż społeczeńswtwo 50+, ludzie ze wsi i osoby o wykształceniu podstawowym. Jest to nawet potwierdzone statystykami😊 boją się zmian i łatwo dają się zmanipulować 🤷‍♀️ nie mowie ze kazdy ale jest to zdecydowana większosc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
I tu masz rację.... Pierwszy raz czułam w tym roku motywację do pójścia na wybory...właśnie przez bezskuteczne starania o maleństwo 🙂

Dziewczyny czy przed okresem macie ciagnacy jak kisiel sluz zabarwiony lekko krwia? Dzis mam 14dc. Po porodzie cykle puki co 21d... nie wiem czy to na @ czy nie...

reklama
Nagłe odstawienie metforminy po pozytywnym tescie może spowodować poronienie więc lepiej żebyś odstawiła wcześniej.
Byłam wczoraj zapisać się na zabieg i pierwszy raz u kobiety ginekologa, która mi zabieg będzie robić. Młoda i zbadała mnie dogłębnie w kontekście późniejszej ciąży. Więc jajniki mam bardzo ładnie widoczne na usg, dawno takich nie widziała. Lewy tam gdzie brak jajowodu jlma tendencje do pcs ale nie jest to typowy pcs czyli więcej owulacji będzie z prawej strony co mnie cieszy. Macica ok, może jeszcze rodzić[emoji23][emoji23]
Utrzymanie tsh w granicy 1,5 przy chęci zajścia w ciążę i kategorycznie odrzucić glukphage jeszcze z msc przed staraniami lub jeśli zaskoczy ciąża od razu no i nie badac krzywej cukrowej, bo sfałszowany wynik wyjdzie poprzez lek

Do góry