reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja teraz łykami dopiero drugi cykl ale mam wrażenie, że wpływa na śluz i z pewnością na ból menstruacyjny...dawno nie przebrnęłam pierwszych dwóch dni na 3 apapach
Olej z wiesiołka wpływa na śluz. Mi pomógł w pierwszym cyklu zażywania. Sex o niebo lepszy niż przed zazywaniem wiesiołka. Też mi pomógł na paznokcie cerę i wlosy. Wszystkie niedoskonałości z twarzy znikły.

Olej z wiesiołka wpływa na śluz. Mi pomógł w pierwszym cyklu zażywania. Sex o niebo lepszy niż przed zazywaniem wiesiołka. Też mi pomógł na paznokcie cerę i wlosy. Wszystkie niedoskonałości z twarzy znikły.

A tego niepokalanka któraś z was brała? Widzę też w tabsach i jak to się stosuje też do owulacji?
Ja to coś na wątrobę powinnam brać bo tyle tych tabsow 🙈🙉

A tego niepokalanka któraś z was brała? Widzę też w tabsach i jak to się stosuje też do owulacji?
Ja to coś na wątrobę powinnam brać bo tyle tych tabsow [emoji85][emoji86]
Brałam ale odstawiłam bo zamiast cykl mi skrócić to mi wydłużył do ponad 40 dniowych. I się zdenerwowałam mimo że dużo czytałam na internecie że pierwszy cykl może wydłużyć cykl ale się na niepokalanka "obraziłam"[emoji1787] ja brałam cały cykl ale 2 opinie. Jedne mówią że jak starasz się o dziecko to do owu tylko a inne mówią w tym ja ze można cały cykl ale od ujrzenia 2 kresek na teście ciążowym odstawić bo nie wolno zażywać w ciąży go.

Teoretycznie jest napisane na ulotce, że w ciąży i podczas karmienia należy nie przyjmować leków. Natomiast czytałam gdzieś, że do któregoś tc się bierze zmniejszając dawkę i odstawiają. Nie tak drastycznie od razu i nie msc wcześniej.
Dokładnie żadnych leków się nie odstawia drastycznie bo może zaszkodzić bardziej niż zazywaniem leków w ciąży.

Brałam ale odstawiłam bo zamiast cykl mi skrócić to mi wydłużył do ponad 40 dniowych. I się zdenerwowałam mimo że dużo czytałam na internecie że pierwszy cykl może wydłużyć cykl ale się na niepokalanka "obraziłam"[emoji1787] ja brałam cały cykl ale 2 opinie. Jedne mówią że jak starasz się o dziecko to do owu tylko a inne mówią w tym ja ze można cały cykl ale od ujrzenia 2 kresek na teście ciążowym odstawić bo nie wolno zażywać w ciąży go.

O to ja może poczekam mnie wykończył już 35 dniowy cykl jakby był jeszcze dłuższy to masakra. Zobaczę czy mi się unormują.

reklama
Do góry