młoda1994
Fanka BB :)
Najlepiej zrób tak jak Ci [emoji3590] podpowiada i żebyś siebie za nic nie obwiniała[emoji4]I bądź tu mądrym w kwestii związanych z tym lekiem. [emoji2368]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej zrób tak jak Ci [emoji3590] podpowiada i żebyś siebie za nic nie obwiniała[emoji4]I bądź tu mądrym w kwestii związanych z tym lekiem. [emoji2368]
A idealną mieszankę olei polecam tę na dole.
Ma bardzo dobry skład i wysokiej jakości składniki. Co oczywiście tez wpływa na cenę niestety... Zobacz załącznik 1158556
Olej z wiesiołka wpływa na śluz. Mi pomógł w pierwszym cyklu zażywania. Sex o niebo lepszy niż przed zazywaniem wiesiołka. Też mi pomógł na paznokcie cerę i wlosy. Wszystkie niedoskonałości z twarzy znikły.Ja teraz łykami dopiero drugi cykl ale mam wrażenie, że wpływa na śluz i z pewnością na ból menstruacyjny...dawno nie przebrnęłam pierwszych dwóch dni na 3 apapach
Dziewczyny z io pisała któraś o dobrym dietetyku klinicznym on line, dajcie namiary
Olej z wiesiołka wpływa na śluz. Mi pomógł w pierwszym cyklu zażywania. Sex o niebo lepszy niż przed zazywaniem wiesiołka. Też mi pomógł na paznokcie cerę i wlosy. Wszystkie niedoskonałości z twarzy znikły.
Teoretycznie jest napisane na ulotce, że w ciąży i podczas karmienia należy nie przyjmować leków. Natomiast czytałam gdzieś, że do któregoś tc się bierze zmniejszając dawkę i odstawiają. Nie tak drastycznie od razu i nie msc wcześniej.I bądź tu mądrym w kwestii związanych z tym lekiem.
Brałam ale odstawiłam bo zamiast cykl mi skrócić to mi wydłużył do ponad 40 dniowych. I się zdenerwowałam mimo że dużo czytałam na internecie że pierwszy cykl może wydłużyć cykl ale się na niepokalanka "obraziłam"[emoji1787] ja brałam cały cykl ale 2 opinie. Jedne mówią że jak starasz się o dziecko to do owu tylko a inne mówią w tym ja ze można cały cykl ale od ujrzenia 2 kresek na teście ciążowym odstawić bo nie wolno zażywać w ciąży go.A tego niepokalanka któraś z was brała? Widzę też w tabsach i jak to się stosuje też do owulacji?
Ja to coś na wątrobę powinnam brać bo tyle tych tabsow [emoji85][emoji86]
Dokładnie żadnych leków się nie odstawia drastycznie bo może zaszkodzić bardziej niż zazywaniem leków w ciąży.Teoretycznie jest napisane na ulotce, że w ciąży i podczas karmienia należy nie przyjmować leków. Natomiast czytałam gdzieś, że do któregoś tc się bierze zmniejszając dawkę i odstawiają. Nie tak drastycznie od razu i nie msc wcześniej.
Brałam ale odstawiłam bo zamiast cykl mi skrócić to mi wydłużył do ponad 40 dniowych. I się zdenerwowałam mimo że dużo czytałam na internecie że pierwszy cykl może wydłużyć cykl ale się na niepokalanka "obraziłam"[emoji1787] ja brałam cały cykl ale 2 opinie. Jedne mówią że jak starasz się o dziecko to do owu tylko a inne mówią w tym ja ze można cały cykl ale od ujrzenia 2 kresek na teście ciążowym odstawić bo nie wolno zażywać w ciąży go.
My dodatkowo stosujemy żel wspomagający zapłodnienie xd przyjemnie mrowi hahahaOlej z wiesiołka wpływa na śluz. Mi pomógł w pierwszym cyklu zażywania. Sex o niebo lepszy niż przed zazywaniem wiesiołka. Też mi pomógł na paznokcie cerę i wlosy. Wszystkie niedoskonałości z twarzy znikły.