Popatrzcie
Czyli mówisz teraz to tylko czarnuszka, siemię i kiełki? Dwa pierwsze mam - czarnuszką sypię kanapki, a siemię kupiłam na włosy ale i pić mogę, why not?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Popatrzcie
Może masz źle dobrana dawkę najlepiej się poradzić i zapisać do gina.Dzisiaj 1dc i zrobiłam badania... Jak w marcu prolaktyna była przy górnej granicy tak teraz poniżej normy... A wczoraj zapomniałam jeszcze tabletki na nią wziąć... No i chyba euthyrox mnie czekaZobacz załącznik 1145505
Oj chyba nie tylko, ale nie da się ukryć, że coś w nich musi byćCzyli mówisz teraz to tylko czarnuszka, siemię i kiełki? Dwa pierwsze mam - czarnuszką sypię kanapki, a siemię kupiłam na włosy ale i pić mogę, why not?
Minimum 10, tego się tu dowiedziałam i zszokowałam gina jak na wizycie on do mnie: "no te 3,8 mimo że mieści się w zakresie fazy jest proszę pani za niskie" a ja na to: "tak, tak wiem, że musi być min 10.." a on zrobił wielkie oczyNo i weszłam na Ii polowe roku ze staraniami - nieeeee.
Dziewczyny wy wiecie Wszytsko- progesteron 6/7 dni po owu ile powinien wynosic?
No i weszłam na Ii polowe roku ze staraniami - nieeeee.
Dziewczyny wy wiecie Wszytsko- progesteron 6/7 dni po owu ile powinien wynosic?
Kelp biorę od ponad miesiąca, euthyrox wrócił, nie wszystkie dawki ale są dostępneMoże masz źle dobrana dawkę najlepiej się poradzić i zapisać do gina.
A tsh no musisz zbić raczej, może sobie kelp zakup a tak apropo nie wiem czy jest jeszcze euthyrox, ostatnio mi farmaceutka mówiła jak swój wykupiłam, że to ostatnie prawie opak, bo produkcja jest gdzieś na wschodzie i przez pozamykane granice wszystko wstrzymali, teraz chyba przepisują letrox