reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dzisiaj 1dc i zrobiłam badania... Jak w marcu prolaktyna była przy górnej granicy tak teraz poniżej normy... A wczoraj zapomniałam jeszcze tabletki na nią wziąć... No i chyba euthyrox mnie czeka
Screenshot_20200708_194149.jpeg

Dzisiaj 1dc i zrobiłam badania... Jak w marcu prolaktyna była przy górnej granicy tak teraz poniżej normy... A wczoraj zapomniałam jeszcze tabletki na nią wziąć... No i chyba euthyrox mnie czekaZobacz załącznik 1145505
Może masz źle dobrana dawkę 🤔 najlepiej się poradzić i zapisać do gina.
A tsh no musisz zbić raczej, może sobie kelp zakup 😉 a tak apropo nie wiem czy jest jeszcze euthyrox, ostatnio mi farmaceutka mówiła jak swój wykupiłam, że to ostatnie prawie opak, bo produkcja jest gdzieś na wschodzie i przez pozamykane granice wszystko wstrzymali, teraz chyba przepisują letrox 🤔

No i weszłam na Ii polowe roku ze staraniami - nieeeee.
Dziewczyny wy wiecie Wszytsko- progesteron 6/7 dni po owu ile powinien wynosic?

@młoda1994 - strasznie mi przykro, że nie było 2 kresek :( i przykro mi też z powodu wyników męża... trzymam za Was kciuki i wierzę, że będzie dobrze! :*

Ja się tak późno odzywam, bo miałam wczoraj i dzisiaj masakrę w pracy. Przed chwilą zrobiłam test dopiero (nie wiem, czy wieczór to dobry pomysł), ale u mnie też bez sukcesu... Trzeba czekać na @.

Jeśli teraz się nie uda, to w sierpniu gin i skierowanie na badania. Męczy mnie to wszystko, ale już nic innego mi nie pozostaje.

Trzymam kciuki za resztę dziewczyn!! :)

No i weszłam na Ii polowe roku ze staraniami - nieeeee.
Dziewczyny wy wiecie Wszytsko- progesteron 6/7 dni po owu ile powinien wynosic?
Minimum 10, tego się tu dowiedziałam i zszokowałam gina jak na wizycie on do mnie: "no te 3,8 mimo że mieści się w zakresie fazy jest proszę pani za niskie" a ja na to: "tak, tak wiem, że musi być min 10.." a on zrobił wielkie oczy 😅

Może masz źle dobrana dawkę 🤔 najlepiej się poradzić i zapisać do gina.
A tsh no musisz zbić raczej, może sobie kelp zakup 😉 a tak apropo nie wiem czy jest jeszcze euthyrox, ostatnio mi farmaceutka mówiła jak swój wykupiłam, że to ostatnie prawie opak, bo produkcja jest gdzieś na wschodzie i przez pozamykane granice wszystko wstrzymali, teraz chyba przepisują letrox 🤔
Kelp biorę od ponad miesiąca, euthyrox wrócił, nie wszystkie dawki ale są dostępne

reklama
Ale progesteron bada się kilka dni po owulacji, tak? Pytam, bo mi raz lekarka kazała sprawdzić poziom. Mówiła, że mam niby długie cykle (33 dni to chyba nie aż tak długie?), więc chciała zobaczyć, czy w ogóle jest owulacja. Z tym, że ona kazała mi badać koło 22dc. To chyba mocno bez sensu? Szczególnie, że wg aplikacji to koło 20dc ja dopiero mam owulację 🤔

Do góry